به نظر من می رسن. چون شعاع و جرم کم شده، طبق قانون پایستگی تکانه زاویه ای، باید سرعت چرخش زیاد بشه ودرنتیجه لایه دومی با سرعت بیشتری پرتاب میشه.
به نظر من می رسن. چون شعاع و جرم کم شده، طبق قانون پایستگی تکانه زاویه ای، باید سرعت چرخش زیاد بشه ودرنتیجه لایه دومی با سرعت بیشتری پرتاب میشه.
شاید از جرم از دست رفته بشه در مقابل کل جرم صرف نظر کرد یا از سرعتی که باید اضافه بشه نسبت به کل سرعت باز هم بشه صرف نظر کرد مسالا ده هزار کیلومتر یا ده هزارو دویست توفیق چندانی نداره
در ضمن مگه می شه دو تاجم تو فضا اون هم با سرعت های متفاوت به هم نرسن ؟![]()
بالاخره یکی کلید داد
دم این صدرا گرم
basicsciences.blogfa.com
سلام بدبخت شدم سنم را تو نجوم وارد نکردم حالا چیکار کنم؟قبول میکنن؟به باشگاه خبر بدم؟
سلام
بچه ها شما چه طور دادین ؟ من که گند زدم ..افتضاااااااااااااااااح
من برم بمیرم خیلی سنگین ترم تمامه جوابایی که زده بودم ( اولین بار درست بودنا گرفتم همه رو عوض کردم )با این که بیشتریا رو بلد نبودم ولی باز اونایی که زده بودم درست بودن که بینه همونا بیشتریا رو تغییر دادم که غلط شدن و جوابایه درست رو هم ....( اگه ..نمی زدم به جوابام احتمال قبول شدنم بود )
ما که اوت شدیم رفت ... رفتیم دوره دوم خر خونیا رو شروع کنیم...ای کاش تعداد تستی هارو بیشتر میدادن
ایشالله همتون قبول بشین
![]()
azerdimah جان ممنون ... ما( استعاره از خودم ) رو از توهم در آوردی
خیلی![]()
Last edited by Parnyan; 01-02-2008 at 22:06. دليل: برو بابا تو هم
فک نکنم مشکلی پیش بیاد( ولی برو بهشون بگو ) والا خودشون که نوشته بودن دقت کنین
..شما برو تو همون وب لاگی که ماله بچه هایه تیم ملی المپیاد نجومه از یکی بپرس ببین چی میگه بهت ...یا میخوای صبر کن تا ..ها بهت بگن
Last edited by Parnyan; 01-02-2008 at 22:23.
منم چندان خوب ندادم.با این وضع خوندن من بیشتر از این توقعی هم نداشتم.!
کسی میتونه برای من سوالا رو بزاره؟(...!!!)من برگه سوالامو گم کردم!!!!!!!:43:
ایول
این طور به نظر میاد که قبول شیم !!!!
به امید قبولی همه ی بچه های پی سی![]()
سلام
امیدوارم حاله همگی خوب باشه ...
کسی می تونه این دوتا سوالو برام حل کنه ؟ ممنون میشم ( آخه (مثله این که) نمیخوان جوابه مسئله هارو بگن ...)
سوال 6 و8 کد برگه سوال 1
>> 4میلیارد سال پیش ماه در اثر برخورد یک پیش سیاره با زمین به وجد آمد .فزض کنیمدر آن هنگام ماه در فاصله ی 24 هزار کیلومتری از مرکز زمین بوده و پس از آن به واسطه یاثرات جز رو مدی بین زمین و ماه با آهنگ تقریبا ثابتی از زمین دور شده است .قدر ماه بدر از دید دایناسورهایی که 200 میلیون سال پیش زندگی میکرده اند چقدر بوده است ؟
>>ناظر استوایی , زمانی که خورشید زا در حال عبور میبیند , به طیف سنجی خورشید در خط Haمی پردازد .اگر دوره تناوب وضعی استوایی خورشید 25 روز باشد , حداکثر اختلاف بین طول موج های ثبت شده در این رصد برای این خط طیفی بر حسب متر چقدر است ؟ طول موج آزمایشگاهی خط Ha, 6565 آنگستروم است.
اگه کسی کلید سوالایه مرحله اول دوره اول رو هم داره میشه برام بزاره ..خودم چرخیدم دوره دوم رو تونستم ...کنم
AlL ThE BesT
Last edited by Parnyan; 02-02-2008 at 23:53.
[quote=Parnyan;2065219]
>> 4میلیارد سال پیش ماه در اثر برخورد یک پیش سیاره با زمین به وجد آمد .فزض کنیمدر آن هنگام ماه در فاصله ی 24 هزار کیلومتری از مرکز زمین بوده و پس از آن به واسطه یاثرات جز رو مدی بین زمین و ماه با آهنگ تقریبا ثابتی از زمین دور شده است .قدر ماه بدر از دید دایناسورهایی که 200 میلیون سال پیش زندگی میکرده اند چقدر بوده است ؟
>>ناظر استوایی , زمانی که خورشید زا در حال عبور میبیند , به طیف سنجی خورشید در خط Haمی پردازد .اگر دوره تناوب وضعی استوایی خورشید 25 روز باشد , حداکثر اختلاف بین طول موج های ثبت شده در این رصد برای این خط طیفی بر حسب متر چقدر است ؟ طول موج آزمایشگاهی خط Ha, 6565 آنگستروم است.
/quote]
1. اول طبق اطلا عات مساله فاصله ماه از زمین رو تو زمان دایناسور بدست میاریم.بعد از فر مول
I=5.67X10^-8XT^4X3.14XR^2،درخشندگی خور شید رو حساب میکنی. که T، دمای خورشید، و Rشعاع خورشید هست. بعد تقسیم بر 4x3.14xr^2میکنی تا روشنایی خورشید در ماه بدست بیاید. در آن rفاصله ماه و خورشید است.بعد عدد حاصل رو در 3.14xr^2ضرب می کنی تا درخشندگی ماه بدست بیاید .که rشعاع ماه است. بعد عدد حاصل رو بر 4x3.14xr^2ضرب میکنی تاروشنایی ماه در زمین بدست بیاید.که r فاصله ماه و زمین در زمان دایناسور هست. حالا روشنایی ماه رو داریم . روشنایی خورشید رو هم بدست میاریم و قدر ظاهری خورشید رو هم داریم. حالا میذاریم توی فرمول قدر و روشنایی و قدر ماه رو بدست میاریم.
2.یه راهنمایی میکنم .از رابطه اثر دوپلر استفاده کن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)