آقا خیلی ببخشید شاید تکراری باشه ولی برای من حیاتی هست.
من الان کابل dvi-hdmi و اینرو دارم.
حالا من میخوام با هدفون بازی کنم باید چیکار کنم؟چون همون کابله که عکسشو گداشتم فقط میشه به اسپیکر وصل کرد
آقا خیلی ببخشید شاید تکراری باشه ولی برای من حیاتی هست.
من الان کابل dvi-hdmi و اینرو دارم.
حالا من میخوام با هدفون بازی کنم باید چیکار کنم؟چون همون کابله که عکسشو گداشتم فقط میشه به اسپیکر وصل کرد
از تبدیل 2 به 1 و یه تبدیل نری به مادگی( audio jack 3.5") استفاده کن
ببخشید دوستان با توجه به اینکه نتونستم کابل HDMI to DVI رو پیدا کنم
میخواستم بپرسم که اشکالی داره که یه کابل hdmi رو جدا بخرم با یه تبدیل از اینی که توی عکس گذاشتم
یعنی سرعت انتقال تصویر و کیفیتش فرقی نمیکنه با یه کابل hdmi to dvi ?؟
![]()
ببخشید ولی میشه با عکس توضیح بدی چون من با این کابلصدارو وارد دیویدی پلیر پرتابل کردم و بعد سر هدفون رو به دیویدی پلیر وصل کردم.با این حال باید دیویدی روشن می بود و من میترسم خراب بشه لطفا با عکس(عکس فیش ها )راهنمایی کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by cj-afshin; 15-06-2010 at 19:52.
این مبدل VGA به VGA رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
ولیعصر (بین انقلاب تا میدون ولیعصر)این مبدل VGA به VGA رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
تا حالا کار نکردم ولی شما هم یه سر به ادرس بالا برید ۱۰۰ در ۱۰۰ هستببخشید دوستان با توجه به اینکه نتونستم کابل HDMI to DVI رو پیدا کنم
میخواستم بپرسم که اشکالی داره که یه کابل hdmi رو جدا بخرم با یه تبدیل از اینی که توی عکس گذاشتم
یعنی سرعت انتقال تصویر و کیفیتش فرقی نمیکنه با یه کابل hdmi to dvi ?؟
دوست عزیز دقیق تر نمی شد بگی ؟ وگرنه اینو که خودمم می دونستمولیعصر (بین انقلاب تا میدون ولیعصر)
فکر کنم طبقه ی پایین پاساژ ایران بشه پیدا کرد ، نه ؟
هم اونجاها هم همین مغازه های کنار خیابان. ولی خوب پاساژ ایران دیگه توش همه چیز هست.دوست عزیز دقیق تر نمی شد بگی ؟ وگرنه اینو که خودمم می دونستم
فکر کنم طبقه ی پایین پاساژ ایران بشه پیدا کرد ، نه ؟
سلام
من يك سيم گرفتم كه يك VGA داره با اون 3 تا فيش زرد و قرمز و سفيد ميخوام ببينم چطوري بايد صدا رو درست كنم ايا سيم ديگه اي بايد بخرم اگه اره ميشه اسمشو بگين و بگين كجاها دارن؟
ممنون![]()
سلام. خوب اگه یه طرفش vga هست و یه طرفش ۳ تا فیش. چه جوری به xbox360 وصل میشهسلام
من يك سيم گرفتم كه يك VGA داره با اون 3 تا فيش زرد و قرمز و سفيد ميخوام ببينم چطوري بايد صدا رو درست كنم ايا سيم ديگه اي بايد بخرم اگه اره ميشه اسمشو بگين و بگين كجاها دارن؟
ممنون![]()
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)