ببخشید که من یه ذره خنگم اون انجمنه کجاست؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راستی ازت متشکرم اگه اهل خشونتی به تایپیک ما هم سر بزن
دلت خواست یه نظری هم بده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که من یه ذره خنگم اون انجمنه کجاست؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راستی ازت متشکرم اگه اهل خشونتی به تایپیک ما هم سر بزن
دلت خواست یه نظری هم بده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز مثلا درباره موبايل در انجمن موبايل وارد شده سپس روي موضوع جديد كليك كن و ...
يا درباره برنامه نويسي و هر موضوع ديگري ! حالا اگر انجمن خاصي مي خواستي رو نبود برو توي انجمن متفرقه تاپيك ايجاد كن ..
ok? or nokey ?
سلام من چند وقتی هست که عضو پی سی ورد شدم ولی بعد از زدن بیش از 120 پست هنوز تعداد پستهای من صفره!!!
می خواستم بدونم که بعد از چندتا پست به من یه ستاره تعلق می گیره؟
متشکرم...
عزيز تمام پستهايي كه شما زدي توي انجمن متفرقه بوده و حساب نشده ! بعد از 20 پست شما يك ستاره ميشيد .
نوشته شده توسط یاس سپید
سالام دوست عزيز اون جوري كهمن ديدم شما فقط تو انجمن متفرقه پست دادين
و تو اين انجمن هم پست حساب نمي شه و اين پستي كه اينجا دادين شما داري يك پست شدين![]()
ياس سپيد اگر توجه كرده باشيد ميبينيد كه شما و من هر دو در يك ماه ثبت نام كرده ايم ولي من در انجمن هاي ديگر هم فعاليت داشتم ... . (تعداد پست مهم نيست ! ) ممكن است شما عضو فعال متفرقه شويد حتي با 1 پست !
سلام خدمت تمام دوستان 2-3 روزي هست كه وقتي وارد انجمن ميشم قسمت مربوط به دي وي بي را نمي بينم ميخواستم ببينم عيب از كجاست ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
يا حق
اگه قسمت هاي ديگه رو مي بيني و فقط انجا رو نه احتمالا دسترسيتون به اون انجمن محدود شدهنوشته شده توسط kambizbaba
![]()
مي دوني كه
سلام...
برای انجمن ماهواره هم اتفاقی نیوفتاده ، فقط چون موج فیلترینگ و ... شروع شده بود مدیران سایت برای احتیاط فعلا ماهواره رو بستند تا بعد ... با این حساب نه کاربران نه همکاران نه مدیران قادر به دیدن این بخش نیستند !
با تشکر مهران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)