من هم قبل از آمدن مورینیو طرفدار چلسی بودم
هم بعد رفتنش طرفدارش میمونم
ولی در کل از رفتن مورینیو از چلسی اونم ناگهانی خیلی ناراحت شدم![]()
وهمینطور از باخت چلسی مقابل منچستر![]()
من هم قبل از آمدن مورینیو طرفدار چلسی بودم
هم بعد رفتنش طرفدارش میمونم
ولی در کل از رفتن مورینیو از چلسی اونم ناگهانی خیلی ناراحت شدم![]()
وهمینطور از باخت چلسی مقابل منچستر![]()
راستی تو اخبار شنیدم که مورینیو گفته که بالاک و شوچنکو زیر آب منو زدن......![]()
Last edited by fery joon; 25-09-2007 at 14:22.
بازی بعد در لیگ ( کارلینگ کاپ )
بازی بعد در لیگ قهرمانان
3rd Oct 2007
Last edited by sudotux; 25-09-2007 at 15:28.
آورام گرانت پس از پایان دیدار دو تیم چلسی و منچستر یونایتد که ۲ بر ۰ به سود منچستر تمام شد در مصاحبه ی خود دلیل باخت تیمش را اشتباه های داوری خواند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، باز هم در یک دیدار دیگر داوری بر علیه تیم چلسی بود . گرانت می گوید : امروز همه ی بازیکنان عالی بودند و من از آن ها راضی هستم اما داوری مثل همیشه به نفع تیم حریف چلسی سوت زد . او ادامه داد : ما تا قبل از این که میکل اخراج بشود بازی را در اختیار داشتیم ولی داور با یک اشتباه کاملا عجیب میکل را اخراج کرد و هم ما را ۱۰ نفره کرد و همین طور روحیمان را خراب کرد . داور در این دیدار ۳ اشتباه کرد و آن ۳ اشتباه اخراج میکل ، گل بعد از پایان وقت اضافه و پنالتی کرفته شده به اشتباه بود . به نظر گرانت این ۳ دلیل باخت تیمش بود . او اضافه کرد : فرگوسن باید خیلی از داور ممنون باشد چون شانس آورد که رونی با کارت دوم اخراج نشد و ما از اوایل کار بی دلیل ۱۰ نفره شدیم و گلی که بعد از پایان دو دقیقه وقت اضافه یعنی در دقیقه ی ۴۸ به ثمر رساندند و همین طور پنالتی که بی جهت اعلام شد و ساها گل کرد . در ضمن نباید فراموش کرد که ما خیلی از ستاره هایمان را در اختیار نداشتیم . وی در اظهاراتی تعجب انگیز گفت رابطه اش با بازیکنان لذت بخش است.او کمی هم با فرگوسن شوخی کرد و سپس سخنانش را به پایان رساند .
Last edited by sudotux; 25-09-2007 at 11:19.
کدوم اخبار ؟؟؟
فکر نمی کنی یکم داری می بندی !![]()
اولی که اصلا تاحالا اسمشم به گوشم نخرده ولی فکر کنم اینم برای چلسی شاخ بشه .
والنسیا که الان گوله ی انگیزس که چلسی رو ببره چون پارسال هم تو آخرین لحظه با گل اسین بود که شکست خورد و خیلی دوس دارن دوباره با ما بازی کنن .![]()
ولی چه میشه کرد با همه ی این تفاسیر بازم آرزو می کنم حداقل بعد از مدتها ببریم
فکر کنم دست تقدیر این تیم hull city رو گذاشته مقابل چلسی که بالاخره بچه ها یکم به خودشون بیان
Last edited by persianastronomy; 25-09-2007 at 15:43.
نه درست می گه دیروز اخبار ساعت 13:15 شبکه 3 تو خبر های کوتاهش گفت که " مورینیو به صورت سر بسته گفته که بالاک و شوچنکو باعث جدایش از چلسی شدن " که خوب کشف کردن اینجور چیزا خودش کار هر کسی نیست فقط از شبکه 3 بر می آد![]()
عزیز اخبار ساعت 13:15 شبکه سوم گفت
گفت که مورینیو خودش اینو گفته
ببینم این جریان حقیقت داره که خوزه به احتمال زیاد به تاتنهام میره ؟![]()
خب بابا تسلیم ...
اصلا الان که یکم فکر می کنم می ببینم بعیدم نیست که این کار کرده باشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)