ارش جون اختلاف ميلان با اينتر كه مهمتره (شوخي)
ارش جون اختلاف ميلان با اينتر كه مهمتره (شوخي)
اون باپتیستا چی کار می کنه...
خداییش شوت های با حالی می زنه ...
'اخبار بیشترش گزارش هست حتما بخونیدمیاتوویچ : هر تیمی را می توانیم ببریم .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال ، میاتوویچ اعتقاد دارد که بعد از آن که رئال مادرید دیشب 1 به صفر بارسا را شکست داد ، این تیم می تواند همه ی تیم ها را شکست دهد .
وی گفت : این سه امتیاز خیلی حیاتی بود . آنها با این برد جان تازه ای به ما بخشیدند . آنها به ما ثابت کردند که می توانیم هر تیمی را در جهان شکست دهیم . تیم نسبت به فصل قبل خیلی بهتر شده است و ما هر روز فوتبال تمشاگر پسند تری را به نمایش می گذاریم
************************************************** ******************************
په په : ما برای پيروزی سخت جنگيديم
په په بازیکن پرتغالی تیم رئال مادرید که در بازی امشب بسیار خوب بازی کرد و بهترین بازیکن زمین نیز بود بعد از بازی گفت :
من این تیم بی نقص را تبریک می گویم ما بازی خوبی انجام دادیم و برای این پیروزی جنگیدیم بازی سختی بود چون بارسلونا بازیکنان توانایی دارد اما پیروزی برایمان مهم بود چون باعث ادامه صدرنشینی ما می شد.
ما تیمی بزرگ داریم که مانند یک خانواده است و هرگز این را فراموش نمی کنیم ما موقعیتهای دیگری برای گلزنی داشتیم زمانی که بارسلونا برای زدن گل مساوی جلو کشیده بود حتی یک گل نیز کافی بود.
باید جدی بازی می کردیم چون بازی مهمی بود و برای همین است که من مدام کار می کنم و فکر می کنم امشب خیلی خوب بازی کردم می دانستیم بازی سختی است اما از نتیجه بسیار راضی هستیم.
خیلی مهم است که یک مدافع مرکزی توپ را از بازیکن حریف بگیرد و ان را به هم تیمیش بدهد و من امشب این کار را انجام دادم.
بارسلونا تیم بزرگی است اما ما طوری کار کردیم تا انها در وضعیت بدی قرار بگیرند و به همین دلیل است ما برنده شدیم فاصله زیادی تا پایان فصل مانده و ما باید بعد از کریسمس همین طور سخت تمرین کنیم.
************************************************** ********************************
رائول : اين پيروزی را مادريديسموهای حاضر در بارسلون اهدا می کنيم
رائول کاپیتان محبوب رئالی ها که هر چند در بازی امشب نتوانست خوش بدرخشد اما از این پیروزی بسیار خوشحال بود.
ما قصد داریم این پیروزی را به طرفداران رئال در بارسلونا تقدیم کنیم چون می دانیم طرفداری از رئال در نیوکمپ چه قدر سخت است.
این پیروزی برای همه مهم بود ما به اهدافمان که برای پایان سال ۲۰۰۷ در نظر گرفته بودیم رسیدیم که همانا صدرنشینی و خوب بازی کردن بودند.
ما صدرنشینی مهمی در جدول بدست اوردیم اما نباید فراموش کنیم تا پایان فصل راه زیادی مانده است.
************************************************** ************************************
باپتيستا : ما اين پيروزی را مديون کار گروهی خود هستيم
باپتیستا سومین گل خود در لالیگا را در نیوکمپ به ثمر رساند این برزیلی در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت :
یک پیروزی بزرگی بود که غیر قابل فراموش است احساس خوبی دارم چون گل مهمی زدم اما این پیروزی فردی نبود بلکه مدیون یک کار تیمی بود ما این پیروزی را به این خاطر بدست اوردیم که بازیکنان از خودگذشتگی نشان می داند و یک کار گروهی عالی انجام دادیم.
من وقتی در یک جمع صحبت می کنم یک احساس عالی به من دست می دهد و نمی توانم احساسات شخصیم را توصیف کنم.
این گل یکی از مهمترین گلهای دوران بازیگری من بود و مطمئنم که نمی توانم ان را فراموش کنم من از این بابت خوشحالم و همین طور از این پیروزی اما نباید فراموش کنیم که هیچ چیز تمام نشده و ما هنوز جامی را بدست نیاورده ایم.
ما باید همین طور سخت کار کنیم تا در سه جامی که در ان حضور داریم همیشه در صدر باشیم قهرمانی در نیم فصل یک قهرمانی سمبلیک و زیبا در زمستان است ولی تا قهرمانی اصلی فاصله زیادی مانده است.
************************************************** **********************************
شوستر : يک پيروزی تيمی بود
رمز پیروزی چه بود ؟
فکر می کنم شاهکار بزرگی بود که مانع گلزنی بارسا در نیوکمپ شدیم انها بعد از مدتها در زمین خود گل نزدند.
ایا از این پیروزی اسان متعجب شدید؟
پیروزی اسانی نبود این پیروزیها به خاطر یک سری جزئیات بدست می ایند شاید این بازی بهترین داربی تاریخ نبود اما بازی سختی بود که سرشار از کارهای تاکتیکی بود ما خیلی خوشحالیم و مستحق این برد بودیم.
فکر می کنید بارسلونا بعد از بازی شما در یک سطح کمی سرد شد؟
فکر می کنم در دفاع خوب کار کردیم و مانع نزدیک شدن انها به گل شدیم گل ما باعث ناامیدی انها شد اما فکر می کنم در نیمه دوم ما کمی به عقب کشیده شدیم ما می توانستیم گلهای دیگری بزنیم اما در کل خوشحالیم.
سورپرایز رئال برای بارسلونا چه بود؟
ما کارهایی انجام دادیم که در تاکتیکهایمان قبلا انجام داده بودیم که باعث می شد بارسلونا به دروازه نزدیک نشود و مانع ارتباط اینیستا با رونالدینهو شدیم و همان کاری بود که اگر مسی هم بازی می کرد ان را انجام می دادیم. همچنین مانع سانتر کردن انها در محوطه جریمه شدیم که کمک کرد بارسلونا نتواند موقعیت ایجاد کند فکر می کنم رمز موفقیت ما دور نگه داشتن انها از دروازه خودمان بود.
نظرتان در مورد باپتیستا چیست؟
فکر می کنم او سخت کار کرد و همان کاری انجام داد که ما از او می خواستیم. او تقاضای فرصت داشت و از انها هم خیلی خوب استفاده کرد او باعث دلگرمی تیم شد و تیم کار گروهی خیلی خوبی انجام داد و بعضی از بازیکنان ما در سطح خیلی بالایی بازی کردند.
می توانیم بگوئیم شما در یک جنگ تاکتیکی رایکارد را شکست دادید؟
دوست ندارم بشنوم که یک مربی توانست مربی دیگری را شکست دهد برنده امشب بازیکنان رئال بودند تیم رئال بود مربیان اشاره هایی به بازیکنان خود می کنند اما این بازیکنان هستند که تصمیم می گیرند چه بکنند.
ایا شما کمی احساس راحتی می کردید؟
من امشب لحظات بزرگی تجربه کردم که انتظار ان را نداشتم. تیمم خوب کار کرد و چندان اسان هم نبود چون موقعیتهایی را نیز از دست دادیم.
شما قهرمان نیم فصل شدید ایا فکر می کنید در پایان فصل نیز قهرمان می شوید؟
ما یک قدم نزدیک شدیم اما من نمی توانم حتی دو بازی اینده خودمان را پیش بینی کنم ما به دنبال اهداف خودمان خواهیم بود شیوه ای که باعث پیروزی ما شود. ما در حال حاضر در وضعیت خوبی قرار داریم اما قهرمان در پایان فصل مشخص می شود.
************************************************** *****************************
رايکارد : دفاع رئال نقش مهمی ايفا کرد
رایکارد اذعان کرد که دفاع قوی رئال باعث پیروزی انها در این بازی شد و معتقد است که بارسلونا مستحق مساوی در این بازی بود.
این اولین شکست بارسلونا در نیوکمپ بعد از ۱۸ ماه بود بارسلونا موقعیتهایی برای گلزنی داشت اما این گل باپتیستا بود که انها را شکست داد.
رایکارد گفت :
حقیقت این بود که رئال واقعا قوی بود انها به عنوان یک تیم خیلی خوب کار کردند و در حمله نیز موفق بودند. بازیکنان انها در زمین خوب چیده شده بودند و دفاعشان تیم ما را شکست داد و در ضد حمله خیلی خطرناک بودند.
من امیدوار بودم که در اخرین لحظات بازی را به تساوی بکشانیم چون به بازیکنانم اعتماد داشتم.
************************************************** *********************************
کاسياس خوشحال اما محتاط
ایکر کاسیاس مرد شماره ۱ رئال از پیروزی امشب بسیار خوشحال بود اما گفت که باید با احتیاط ادامه دهیم.
این بازیکن گفت :
ما واقعا خوشحالیم و نشان دادیم تیمی قوی هستیم و به یک بازیکن متکی نیستیم ( طعنه به بارسلونا که زیادی به مسی متکی شده است ) .
اما باید مراقب باشیم و نباید فراموش کنیم که تازه در وسط فصل هستیم و فاصله زیادی با پایان فصل داریم.
او در مورد باپتیستا و گلزنیش نیز گفت :
ما به خاطر او خوشحالیم وی توانست خودش را نشان دهد مثل تمام بازیکنان رئال باپتیستا می داند که چه طور کار کند و از فرصتهایش استفاده کند.
گل او باعث افت روحی بارسلونا شد چون درست زمانی زده شد که بارسلونا در حال حمله کردن بود.
اينيستا و ژاوی نگران از اختلاف ۷ امتيازی
اینیستا و ژاوی اظهار کردند که ۷ امتیاز که بین رئال مادید و بارسلونا با شکست امشب بارسا بوجود امد فاصله زیادی است.
این دو بازیکن که هر دو در این بازی شانس گلزنی داشتند اما موفق به گلزنی نشدند بعد از بازی نظرات خود را در مورد این بازی گفتند.
اینیستا گفت :
فاصله زیادی است ما انتظار داشتیم امشب فاصله خودمان با انها را به ۱ امتیاز برسانیم اما نتوانستیم و باید همه چیز رو از نو در سال جدید اغاز کنیم.
در نیمه اول ما ۲ یا ۳ موقعیت داشتیم اما موفق به گلزنی نشدیم ولی انها ۱ موقعیت داشتند و گل زدند.
اما در کل انها متفاوت بازی کردند و بهتر از ما بودند.
ژاوی نیز گفت :
۷ امتیاز فاصله زیادی در این قسمت از فصل است اما ما باید به کار خود ادامه دهیم انها بعد از گل بسته و با ارامش بازی کردند و از ضد حمله استفاده کردند ما واقعا خوب بازی نکردیم.
************************************************** *****************************
شوستر کار گروهی بازيکنان خود را ستود
برند شوستر در مصاحبه بعد از بازی بازیکنان خود را به خاطر بازی منسجمی که امشب از خود نشان دادند بسیار ستود.
رئال مادرید با ارائه یک بازی فیزیکی و دفاعی استادانه توانست دومین پیروزی خود در نیوکمپ در ۲۵ سال اخیر را به دست بیاورد.
انها همچنین موفق شدند که مانع گلزنی بارسلونا در نیوکمپ شوند که بارسلونایی ها اخرین باری که در نیوکمپ نتوانسته بودند گل بزنند برمی گردد به ۳ سال پیش.
برند شوستر بعد از بازی گفت :
خیلی مهم است که در مورد تیم صحبت کنیم که هیچ عیبی ندارد انها خیلی خوب در کنار هم بازی کردند و این پیروزی را با هم به دست اوردند و این یک برد تیمی واقعی بود.
بازیکنان رئال در این بازی خیلی نزدیک به توپ بازی می کردند و تمام بازیکنان بارسلونا را محاصره کرده بودند.
شوستر در این بازی خیلی زیرک کار کرد و تمام تاکتیک هایی را که رایکارد می توانست انها را در این بازی ارائه کند را از پیش خوانده بود و همه انها را خنثی کرد.
این المانی ادامه داد :
من نمی خواهم ارزش یک بازی را با جنگ میان دو مربی کم کنم همه ما دیدیم که این پیروزی حق ما بود و ما یک نتیجه خوب در مقابل رقیبی سرسخت به دست اوردیم. بارسلونا نمی توانست به دروازه ما نزدیک شود و ما انها را مجبور می کردیم فقط در عرض بازی کنند و فکر می کنم یک امتیاز مثبت باشد که باعث شدیم بارسلونا بعد از ۳ سال نتوانست در خانه خودش گل بزند.
************************************************** ******************************
نمره بازيکنان ال کلاسيکو
بازیکنان بارسلونا :
والدس ( ۶ ) --- پویول ( ۵/۵ ) --- مارکز ( ۵ ) --- میلیتو ( ۵/۶ ) ---ابیدال ( ۷ ) --- توره ( ۵/۶ ) --- دکو ( ۳ ) --- ژاوی ( ۵/۶ ) --- اینیستا ( ۵/۷ ) --- اتوئو ( ۶ ) --- رونالدینهو ( ۵/۵ ) --- دوس سانتوس ( ۷ ) --- بوخان ( ۷ ) --- زامبروتا ( - )
بازیکنان رئال مادرید :
کاسیاس ( ۶ ) --- راموس ( ۷ ) --- کاناوارو ( ۵/۶ ) --- په په ( ۹ ) --- هاینزه ( ۷ ) --- دیارا ( ۵/۷ ) --- باپتیستا ( ۸ ) --- اشنایدر ( ۵/۶ ) --- روبینیو ( ۶ ) --- رائول ( ۵ ) --- نیستلروی ( ۷ ) --- گاگو ( ۵/۶ ) --- تورس ( ۵/۶ ) --- روبن ( - )
دكو 3 ! به نظرم بايد به توره 0 ميدادن
در ضمن اقا وحيد گزارشت جالب بود دستت درد نكنه
آره . اون اختلاف که دیگه شده جزجیگر ما میلانی ها.
ولی از شوخی گذشته . برای دوتا تیم آماده مثل رئال و بارسا که تو کورس قهرمانی هستن
و نیم فصل هم به پایان رسیده 7 امتیاز واقعا زیاده.
ما میلانی ها 23 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم
ولی مشکلی نیست چون ادعای قهرمانی نداریم فقط به 3-4 تا تیم اول برسیم راضی هستیم.![]()
بزودی فصل نقل و انتقال میشه!!! کیا رو بخریم؟ D:
این یارو وحید هست نمی دونم درست تلفظش گردم یا نه ولی بازیکنییه واسه خودشها ...
آقا شرمنده که من نتونستم بعد بازی بیام اینجا
ولی رئال چکار کرد با بارسا
خداییش باید بیش از یکی می زدیم
آقا دیدن؟ رونالدینیو گفت که دیگه به کاتالان بر نمی گرده!!! شرش کم شد!
من میگم بیاد رئال میشه مثل فیگو!!! مفت میخوره!!!
آره ....؟![]()
به نظرم ستاره نیارن بهتره چون باعث حاشیه میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون بابت تصاویر دوباره یاد صحنه های حساس و هیجانی بازی افتادم... آخ که چه پیروزی دلچسبی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)