تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 229 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چه شود بازی میلان - لاتزیو..
    خدا کنه زودتر میلان به اوج برگرده.. دو بازی و دو شکست.. اصلاً قابل قبول نیست..
    اگه بازی مقابل لاتزیو رو ببریم، میشه امیدوار بود که از این وضعیت خارج بشیم..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

كاكا: مورينيو، مربي محبوب من است

كاكا ستاره تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا ضمن ابراز علاقه به خوزه مورينيو به عنوان مربي محبوب خود، از كريستيانو رونالدو به عنوان برنده جايزه توپ طلايي ياد كرد.

به گزارش روزنامه ايل جورنال چاپ ايتاليا، اين بازيكن برزيلي كه در چند ماه گذشته مصدوم بوده و به تازگي بهبود يافته است گفت، شوخي‌هاي مورينيو را دوست دارد.

وي افزود: خيلي مورينيو را دوست دارم. به نظرم او يك انسان بزرگ و مربي فوق‌العاده‌اي است.

كاكا در مورد وضعيت خودش هم گفت: اخيرا به دليل آسيب ديدگي وضعيت خوبي نداشتم و المپيك، مسابقات مقدماتي جام جهاني و تعدادي از مسابقات ميلان در فصل جديد را از دست دادم اما اكنون مشكلي ندارم.

اين بازيكن ادامه داد: عملكرد آث ميلان در فصل جاري زياد خوب نبوده اما بايد تغييراتي را ايجاد كنيم، بايد براي برگشتن به اوج آمادگي خود تلاش كنيم، به نظر مي‌رسد بازيكنان وقتي اشتباه مي‌كنند، هوشياري خود را از دست مي‌دهند اما بايد دوباره شخصيت خود را پيدا كنند.

وي همچنين در مورد رونالدينيو هم گفت: به نظرم بهترين نقل و انتقال تابستاني آث ميلان رونالدينيو بود، خيلي از مردم ايتاليا مي‌خواستند او به سري آ بيايد، تماشاي مهارت بازي او فوق‌العاده است.

كاكا تصديق كرد: اگر قرار بود برنده جايزه توپ طلايي را انتخاب كنم آن را به كريس رونالدو مي‌دادم. به نظرم او بيش از هر بازيكن ديگري لياقت اين جايزه را دارد.

آث ميلان يكشنبه شب به اميد كسب نخستين پيروزي خود در مسابقات فصل جديد سري آ، در سن سيرو ميزبان لاتزيو است.

منبع : ایرنا
    Last edited by emad64; 22-09-2008 at 19:43.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

میلان 4 بر 1 تا دقیقه ی 70 از لاتزیو جلو بود..
    تو اخبار ورزشی گفت..
    من موندم چرا بازی به این حساسی رو شبکه 3 پخش نمیکنه..

یه بازی هم که میلان خوب بازی میکنه، ما از دیدنش محرومیم..

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میلان دیشب عالی بازی کرد.
    کاکا فوق العلاده بود, بوریلو به تیم شکل داده بود, گتوزو بعد از زامبروتا و کاکا بهترین بود.
    خلاصه همه عالی بودن به جز کالادزه که روی گل مقصر بود.
    مالدینی هم خوب بازی کرد.

متاسفانه به دلیل سیاست های صدا و سیما, دیشب بازی میلان و لازیو پخش نشد.
    ولی چهارشنبه شبکه سه ساعت 22:15 قراره بازیه میلان و رجینا رو پخش کنه (البته اگه نظرشون تغییر نکنه)
    یکشنبه هفته بعد هم که دربی میلان و اینتر درپیشه, باید منتظر مصابحه های جنگجالی مورینیهو باشیم
    احتمالا اخبار این هفته میلان و اینتر جالب میشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

پس این هفته، هفته ی میلانه..
    انشاا.. با برداهایی که کسب میکنه هم نشون بده که هفته، هفته ی میلانه..

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سیلویو برلوسکنی اعتقاد دارد کارلتو مربی خوبی است و می تواند با میلان اسکودتو و جام یوفا را کسب کند.

میلان دیروز با نتیجه ۴-۱ لاتزیو را شکست داد و تحسین همه را برانگیخت.سیلویو برلوسکنی هم ارام نشست و با خبرنگاران مصاحبه کرد.
    او در مصاحبه می گوید:"پس از دو بازی اول میلان مقابل جنوا و بولونا من از این تیم ناامید شدم.اما حال تیم به امادگی رسیده و این میلانی است که ما انتظار داشتیم.اغلب میلان در فوتبال موفق شده است. کارلتو بازیکن خیلی خوبی بود و مربی خوبی است.او همیشه دوست من بوده است."
    سیلویو در پایان می گوید:"امسال ما باید در جام یوفا قهرمان شویم.من فکر می کنم ما با کارلتو می توانیم هم جام یوفا و هم اسکودتو را کسب کنیم."

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

فوتبال ايتاليا: آث ميلان طعم تلخ نخستين شكست را به لاتزيو چشاند

تيم فوتبال آث ميلان يكشنبه شب در سن سيرو ورزشگاه خانگي خود پس از پيروزي چهار بر يك بر لاتزيو حريفي كه در مسابقات فصل جاري سري آ ، بي شكست مانده بود به سطح آمادگي خود بازگشت و فشار وارده بر كارلو آنجلوتي سرمربي مغضوب شده‌اش را كاهش داد .

به گزارش خبرگزاريها از رم ، انجلوتي هافبك سابق ميلان و آ.اس .رم پس از شكست تيمش در دو ديدار اول خود در سري آ تحت فشار قرار گرفته بود.ولي موفقيت اواسط هفته در جام يوفا در برابر تيم اف ث زوريخ سوييس باعث بازگشت حس اعتماد به نفس ميلان شد و گلهاي كلارنس سيدورف ، جانلوكا زامبروتا ، پاتو و كاكا سه امتيازي را كه در ليگ سخت به آن نياز داشت نصيب اين تيم كرد. اين در حالي است كه لاتزيو پس دريافت يك گل از ميلان موفق شده بود گل خورده را جبران كرده و نتيجه را مساوي كند .

مائورو زاراته مهاجم آرژانتيني لاتزيو زننده گل تساوي اين تيم پس از جلو افتادن ميلان با گل سيدورف بود.

پيشتر ، اينتر تيم تحت رهبري خوزه مورينيو موفق شده بود در خانه تورينو به پيروزي سه بر يك دست يافته و ضمن تداوم عملكرد خوب خود در اين فصل به بالاي جدول صعود كند.

در همين حال يوونتوس نيز به رغم آنكه ديويد تره زگه مهاجم فرانسوي مصدوم خود را در اختيار نداشت ، پس از پيروزي يك بر صفر بر كالياري در مكان دوم جدول قرار گرفت .

منبع : ایرنا

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

هر چی منتظر شدم که تو خبرگذاری ها، خبر برد میلان رو بزنن، خبری نشد..
    مجبور شدم خودم این برد رو اعلام کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض هفته چهارم :

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

2

آبياتي: من فاشيستم
    كريستيان آبياتي دروازه بان تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا فاش كرد كه فاشيست است و به خاطر اعتقادات سياسي كه دارد، شرمنده نيست.
    به گزارش هفته نامه اسپورت ويك، وي گفت: از نشان دادن اعتقادات سياسي خود خجالت نمي‌كشم و با برخي از ابعاد فاشيسم مثل ميهن پرسي و ارزش‌هاي مذهب كاتوليك موافقم.
    آبياتي افزود: با قوانين نژادپرستي، وفاداري به هيتلر و جنگ مخالفم، اما قدرت آن را براي اجراي نظم و قانون دوست دارم، اين امر امنيت مردم را تضمين مي‌كند.

دروازه بان ميلان اگر چه به طور علني به ابراز عقايد سياسي خود پرداخته، اما بعيد است اين كار او مورد تحسين جهان فوتبال قرار گيرد چون فوتبال هميشه با ديدگاه‌هاي كوته فكرانه مثل فاشيسم و نژادپرستي مبارزه كرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •