به امید پیروزی فردا مقابل فجر سپاسی
تیم فقط پرسپولیس
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
به امید پیروزی فردا مقابل فجر سپاسی
تیم فقط پرسپولیس
خوردبين: حاشيه سازان پرسپوليس روسياه مى شوند
تهران IranSport.Net - سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان نمى گذاريم تيم را به حاشيه ببرند. محمود خوردبين اظهار داشت: موفقيت هاى پرسپوليس براى برخى كه ضد ما هستند، مهم است و اين مورد را بارها ديده ام. وى افزود: پرسپوليس وضعيت مناسب و مطلوبى دارد. به شما قول مى دهم نمى گذاريم تيم وارد حاشيه شود. وى ادامه داد: مقابل راه آهن اسير نافوتبالى شديم؛ ولى بازى قابل قبولى به نمايش گذاشتيم. اميدوارم در بازى روز جمعه نتيجه مقابل راه آهن را تلافى كنيم. خوردبين خاطر نشان كرد: بر هيچكس پوشيده نيست كه آقاى كاشانى براى پرسپوليس زحمت كشيده است. موردى كه چند روز پيش بر سر زبان ها افتاده، نمى تواند از شايستگى هاى ايشان كم كند. وى اظهار داشت: به كسانى كه چشم ديدن موفقيت هاى پرسپوليس را ندارند هشدار مى دهم دنبال عواملى حاشيه اى، اعم از كوچك و بزرگ نباشند چون فقط روسياهى برايشان مى ماند.
از: زينب كريميان
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس گفت : اين باشگاه درحال حاضر در مجموع حدود ۱۲۰ميليارد ريال ( ۱۲ميليارد تومان) بدهي دارد
حبيب كاشاني روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران ايرنا افزود: مبلغ قرارداد افشين قطبي ۵۵۰هزار دلاراست . دقيقا مبلغ قرارداد دنيزلي را نميدانم ولي ميدانم كه مبلغ قطبي بسيار كمتر از مبلغ دريافتي دنيزلي است.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران درباره خبر تغييرات در باشگاه پرسپوليس گفت:اين خبرها و شايعات ميتواند حاشيههاي زيادي را براي اين باشگاه ايجاد كند و سبب اخلال در روند آن شود.
خبرنگاران ايرنا روز پنجشنبه با " حبيب كاشاني" گفت و گوي مفصلي انجام دادند كه متن كامل اين گفت و گو به شرح زير است:
س: تغيير در مديريت باشگاه پرسپوليس تا چه اندازه صحت دارد؟ ج: خودم اين مطالب را شنيدم اين شايعات ميتوانست براي تيم ما حاشيه- سازي كند و سبب اخلال در روند رو به رشد باشگاه شود.
خيلي هااز پيروزي تيم خوشحال نيستند واصلا به صورت كلي نميتوانند شادي مردم را تحمل كنند. شخصا از رييس سازمان تربيت بدني حكم ۲ساله دارم.
س: تصميم گيرنده در عزل و نصب مديرعامل باشگاه چه كسي است؟ ج: اين مساله حق مجمع و سازمان تربيت بدني است و تصميم گيرنده آنها هستند اما اين مسايل شايعهسازي بيش نيست و اگر قرار بود صحت داشته باشد بايد تاكنون افراد جايگزين معرفي ميشدند.
س : اگر از اول ميدانستيد كه ۶ماه مديرعامل خواهيد بود، باز هم اين حكم را ميپذيرفتيد؟
ج: خير، من برنامهريزي ميان مدت و بلند مدت براي باشگاه انجام دادم و اجرايي شدن اين برنامهها نياز به زمان دارد.
س: دو شغله بودن شما درست است؟
ج: من كارمند رسمي سازمان تربيت بدني هستم و مسايل مربوط به دو شغله بودنم صحت ندارد. من كارمند رسمي آموزش و پرورش هستم و به درخواست شوراي اسلامي شهر تهران مامور به خدمت در شورا شدم اما از تاريخ ۲۹خردادماه و قبول مدير عاملي باشگاه ماموريت در شورا را به اتمام رسانده و مامور به خدمت در تربيت بدني شدم.
س: آيا اين توضيحات را به مسوولان مربوطه اعلام كرده ايد؟
ج: بله، من تنها دو روز از صبح تا ظهر را در شورا هستم و بعد ازاتمام زمان كاري وقت خودم را در باشگاه سپري ميكنم. اين توضيحات را نيز به رييس هيات مديره وبازرسي كل كشور ارسال كردم اما هنوز جوابي دراين خصوص دريافت نشده است افراد ديگري به مانند من كه شايد شغلشان نيز قابل شمارش نباشد ، مشغول به كار هستند.
من در هر صورت تابع قانون و مقررات هستم و اگر اين كارها مغاير با قانون باشد تدبير ديگري ميانديشم.
س: خبرهاي اخير تا چهحدي بر روند باشگاه پرسپوليس تاثير گذاشته است؟.
ج: باشگاه هم اكنون با مشكلات بسياري دست و پنجه نرم ميكند ، قرارداد بازيكنان، امكانات كادر فني، حركت براي بازيها، پرواز، هتل، لباس و غيره مشكلات روزانه باشگاه است.
ما بايد بتوانيم با همياري مسايل جاري باشگاه را به پيش ببريموبعد از آن به مشكلات گذشته رسيدگي كنيم پس وقتي براي فكركردن بهحاشيهها نداريم! س: به نظر ميرسد برخي از مخالفان اوليه حضور شما در باشگاه در روزهاي اخير نگران از تغيير كاشاني هستند، اين مساله ناشي از چيست؟
ج: ارايهاطلاعات غلط به مخاطبين در بدو حضورم در باشگاه سبب شد، عدهاي به اين فكر كنند كه من مدير سياسي هستم و با سياسي كاري ميخواهم به اهداف خود نزديك شوم و از نام باشگاه سوء استفاده كنم.
برخلاف گفتهبرخي از آقايان! مننيازي به جمعكردن آرا نداشتم من نماينده مردم تهران درسومين دوره شوراي شهر هستم ودر آن زمان كه مدير عامل باشگاه شدم تنها ۲۱روز از دوره چهار سالهام گذشته بود.
اين سخنان سبب شد كه از هيجانات جوانان هوادار تيم استفاده شود ، ولي پس ازمدتي آنها ديدند كه من مديري سياسي نيستم و شوراي شهريك نهاد خدماتي - اجتماعي است.
س: ولي به واقع شما يك مدير سياسي هستيد؟
ج: من مدير سياسي نيستم و كار را ميشناسم و تنها به موفقيت باشگاه در عرصههاي مختلف فكر ميكنم.
س: چرا نامزد رياست و هيات رييسه فدراسيون فوتبال نشديد؟
ج: من تصميم ندارم كاري را كه به من سپرده شده ناقص رها كنم و بروم.
هرگز "از اين شاخه به آن شاخه پريدن" را نميپذيرم و از اين كارها پرهيز ميكنم.
س: ميزان بدهي باشگاه چقدر است؟
ج: تا تاريخ ۳۱خردادماه سال ۱۳۸۵باشگاه حدود ۵/۵ميلياردتومان زيان انباشته داشته و حدود ۳/۵ميلياردتومان نيز سرمايه اعلام شده است.
اما وقتي براي دريافت سرمايه مراجعه كرديم تمام آنها به دليل بدهكاري باشگاه به افراد ضبط شده است پس ميزان بدهي به ۹ميلياردتومان افزايش يافت.
در سال جاري نيز دو ميليارد و ۴۰۰ميليون تومان و با احتساب بدهي به سازمانليگ كهمبلغي حدود ۶۳۰ميليون تومان بود، ميزان بدهيها به ۱۲ميليارد تومان افزايش يافت.
س: براي پرداخت اين بدهيها چه كار كرديد؟
ج: اين بدهيها در زمان من انجام نشده و ما براي حل اين مشكلات تقاضاي مجمع كرديم تا مجمع تشكيل و اين ميزان بدهي را بررسي كند.
س: چه كساني بايد پاسخگوي اين بدهي باشند؟
ج: مديران گذشته با حضور در مجمع بايد پاسخگو باشند تا سازمان اين مسايل را بررسي و در خصوص آن تصميمگيري كند.
س: اين ميزان بدهي را چه كسي بايد بپردازد؟
ج: ماده ۱۴۱قانون تجارت ميگويد يا سازمان تربيت بدني بايد با قبول هزينه اين زيان انباشته آن را بپذيرد و يا عملكردها را رد كند كه در اين صورت انحلال شركت را پيش ميگيرد.
س: انحلال شركت چه زيانهايي را در پي دارد؟
ج: اين انحلال به نفع دولت ، مردم ، ورزش و باشگاه نيست و كسي از اين امر استقبال نميكند.
س: شما چه تدابير و راهكاري براي پرداخت اين بدهيها داريد؟ ج: اگر مجمع و هيات مديره اجازه دهند براي حل اين مشكل از هواداران استفاده خواهيم كرد.
س: به نظر شما اين ميزان بدهي را مردم ميتوانند پرداخت كنند؟ ج: باشگاه پرسپوليس خيل عظيمي ازتماشاگران را در داخل و خارج كشور در اختيار دارد بايد اين اطمينان را به آنها بدهيم كه اين آخرين بار است كه اين اتفاق ميافتد.
ما ميدانيم كه مردم نبايد تاوان مديريت غلط را بپردازند اما آنها مي- دانند كه اين سرمايه براي نجات باشگاه است.
س: چه اطميناني است كه شما هم مانند مديرعاملان قبلي بعد از رفتنتان بدهي برجاي نگذاريد؟
ج: اين يك مساله طبيعي است وقتي باشگاهي سرفصل بودجه ندارد و نميداند هزينه و درآمدش چه ميزان است اين بدهيها به وجود ميآيد. وقتي بدانم كه در طول يك سال ۵ميليارد تومان هزينه دارم و اگر بيشتر شود اسناد بازپس داده خواهد شد، خارج از ميزان بودجه عمل نخواهم كرد.
س: تكليف ورزشگاه درفشي فر چه شد؟.
ج: اين ورزشگاه تا آبان ماه سال ۸۷واگذار شده و هماكنونباشگاه از آن هيچ سودي نخواهد برد.
س: اداره كردن باشگاه بزرگي مانند پرسپوليس سخت است؟
ج: اگر كارها بر روي روال پيش رود و درآمدهاي باشگاه ازلباس، تبليغات دور زمين، حق كپي رايت و غيره مشخص شود، اداره كردن آن كار سختي نيست.
س: چه زماني باشگاه از اين مشكلات رها ميشود؟
ج: هر زمان كه باشگاه توانست منابع درآمدي خود را فعال كند، پروندهاي در فيفا نداشته باشد روند جدايي از مشكلات را در پيش خواهد گرفت.
س: مشكل با ورزشگاه آزادي چه شد؟
ج: ورزشگاه آزادي در پشت سر سرمربي تبليغات خود را مستقر ميكند و از اسپانسر ما در اين ميان خبري نيست ولي هنوز مشكل ما با آنها حل نشده است.
س: دادگاه عالي ورزش ( (casو برنامه رافائل چه شد؟
ج: از وكلاي بينالمللي در ايتاليا كه كارشان حقوق ورزشي است درخواست كرديم كه شركت ترانسفركننده را برسر يك مبلغ با باشگاه به توافق برسانند تا ما بتوانيم پرونده را از fifaخارج كنيم.
س: موفق شديد؟
ج: متاسفانه هنوز اين مساله به جايي نرسيده و شركت تقاضاي ۱۳۵هزار يورو خودش را بصورت كامل كرده است.
كاشانى : اخبار مطرح شده شايعه نيست!
تهران IranSport.Net - مديرعامل پرسپوليس در پايان تمرين ديروز سرخپوشان در ورزشگاه نفت حضور پيدا كرد و در رختكن براى بازيكنان صحبت كرد.حبيب كاشانى اظهار داشت:«حرف هاى اخير در مورد تغيير و تحولات مديريتى پرسپوليس ، حاشيه سازى مطبوعات و شايعه نبوده بلكه به شكل جدى مطرح شده است!»مديرعامل پرسپوليس با بيان مطلب فوق افزود:به هر حال رئيس مجمع مى تواند هر تصميمى در خصوص مديران ۲ تيم پرسپوليس و استقلال اتخاذ كند و در اين رابطه اختيار تام دارد. بيان چنين مطالبى از جانب مطبوعات نبوده، بلكه از طريق منبع ديگرى عنوان شده است. اين مسائل حاشيه پردازى نبوده و به شكلى كاملا جدى مطرح شده، چه بسا اگر غير از اين بود، از طريق سازمان تربيت بدنى تكذيب مى شد. اين خبر ساعت ها روى يكى از سايت هاى خبرى قرار داشت در حالى كه هيچ يك از مقامات سازمان آن را تكذيب نكردند. كاشانى در ادامه اظهار داشت:«پرسپوليس با گذشت ۵ هفته از ليگ، بهترين نتايج را طى ۱۶ سال اخير به دست آورده است. تيم ما حالا بهترين خط حمله و بهترين خط دفاعى ليگ را دارد و اين موضوع از هر حيث براى ما حائز اهميت است.»كاشانى تصريح كرد:«پرسپوليس هيچ گاه قائم به فرد نبوده و مطمئنا حضور يا عدم حضور يك فرد در سرنوشت اين تيم تاثير چندانى ندارد. متاسفانه گروهى مى خواهند براى تيم ما حاشيه بسازند اما ما صرف نظر از اين مسائل، با قدرت به كارمان ادامه مى دهيم.»
و سرانجام بار ديگرپرسپوليس به غلام پيرواني و تيم جوانش رسيد . تيمي كه هرسال درفصل نقل انتفالات بسياري از بازيكنان اسمي خود را ازدست مي دهد و فصل بعد از آن با چند بازيكن جوان وارد ليگ مي شود . بنا نداريم حرف هاي كليشه اي بزنيم چون قطعا طي اين چند روز مقاله هاي زيادي درمورد بازي پرسپوليس با راه آهن و همچنين بازي كه فردا درمقابل فجر درپيش دارد شنيده ايد . اما به راستي بايد پذيرفت كه تيم فجر يك تيم جوان و كم تجربه اما دونده وپرانگيزه است . نشان به آن نشان كه در طي دوفصل اخير هيچ گاه دربرابر پرسپوليس مغلوب نشده اند چه در تهران و چه در شيراز و شكست تلخي كه دوفصل پيش به پرسپوليس تحميل كردند موجب بركناري علي پروين شد و هم چنين مساوي فصل قبل نيز موجب شد پرسپوليس وارد بحران شود .
قطعا فردا نيز فجر براي گرفتن يك نتيجه ي خوب به تهران خواهد آمد كه شايد باتوجه به شرايط اين فصل پرسپوليس مساوي بهترين نتيجه براي شاگردان غلام پيرواني باشد .
شايد خوشحال كننده ترين خبربراي هواداران بهبود يافتن كريم باقري و پژمان نوري باشد كه اگر اين دو به بازي فردا نمي رسيدند قطعا پرسپوليس اذيت مي شد . اما رسيدن آنها به بازي فردا احتمال برد پرسپوليس را افزايش مي دهد . دربازي راه آهن نيز كريم باقري يكي از بهترين بازي هاي خود طي اين چند سال را انجام داد و پژمان نيز به خوبي دردفاع چپ جا افتاده و جاي ساها را به خوبي پركرده است .
بااين كه گفته شد فجر تيم دونده و با انگيزه اي است اما آنها نيز ضعف هاي زيادي دارند كه بزرگترين ضعف اين تيم به خط دفاع باز مي گردد جايي كه با وجود اميري و نيساني از عمق به راحتي باز مي شود واگر پرسپوليس كمي هوشيار باشد و از عمق دفاع فجر استفاده كند شايد شاهد يك برد پرگل از ارتش سرخ باشيم اما به همان مقدار كه از عمق يك تيم فقير است در توپ هاي ارسالي از جناحين تقريبا قوي است و كمتر گل مي خورد . شايد بزرگترين نقطه قوت فجري ها درون دروازه اين تيم باشد جايي كه سوشا مكاني مي تواند همانند كاسپاروف دروازه بان راه آهن پرسپوليس را اززدن گل محروم كند اما اگر پرسپوليس همانند بازي پيكان وبازي هاي قبل از آن مركز زمين را كاملا دراختيار بگيرد و از پاس هاي تودر عباس آقايي و بادامكي براي مهاجمان استفاده كند راه برد پرسپوليس هموارتر مي شود . ضمن اينكه مي بايست مراقب ضدحملات فجر نيز بود زيرا آنها مي دانند كه تك به تك از پس بازيكنان پرسپوليس برنمي آيند و شايد مثل راه آهن يك بازي كاملا بسته را به اجرا در آورند .
احتمال برد پرسپوليس : 40 درصد
احتمال برد فجر : 10 درصد
احتمال مساوي : 50 درصد
به اميد موفقيت ارتش سرخ
اگر این بار نتونیم فجر رو ببریم خیلی ضایع میشه.پارسال اگر 2تا بازی رو که با فجر داشتیم برده بودیم(که راحت میتونستیم ببریم)قهرمان ما بودیم ولی حیف.امروز جبران میکنیم.
اگه خبر های صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که مصدومیت باقری و نوری برطرف شده و به احتمال زیاد امروز بازی می کنند.![]()
تا كمتر از 5 ساعت ديگه معلوم ميشه فجر رو ميبريم يا نه ؟ اگه ببريم كه رويايي ميشيم ولي اگه ببازيم يا مساوي كنيم ميريم تو حاشيه
3-2
خلیلی گل کاشت !
نيمه اول كه خيلي توپ بود . خدا كنه نيمه دومم كم نيارن و ببريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)