تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 53 از 75 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظفری زاده داور چهارم دیدار استقلال و پرسپولیس شد

سعید مظفری زاده به عنوان داور چهارم دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس انتخاب شد .
    به گزارش خبرنگارمهر، از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال مظفری زاده داور بین المللی فوتبال کشورمان به عنوان داور چهارم دربی شصت و سوم تیم های استقلال و پرسپولیس انتخاب شد .

این داور امشب دیدار تیم های سپاهان اصفهان و استقلال تهران را در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان قضاوت خواهد کرد.

دربی تیم های استقلال و پرسپولیس را "گونزالس" اسپانیایی به همراه دوهموطنش"روبرتو پرز دل پالامار" و "رافائل گوئررو آلونسو" قضاوت خواهند کرد . این دیدار ساعت 30/15 دقیقه روز یکشنبه 22 مهرماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید عزیزیان:
    دروازه بان پرسپولیس را سلیقه ای انتخاب نمی کنم

مربی دروازه بانهای تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وقتی خودم بازی می‌کردم قربانی انتخابهای سلیقه‌ای شده‌ام، به همین دلیل هیچ وقت در انتخاب دروازه بانهای تیم سلیقه‌ای عمل نمی کنم.
    به گزارش خبرگراری مهر، سعید عزیزیان مربی دروازه بان های تیم فوتبال پرسپولیس درگفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق افزود: دربازی با ذوب ‌آهن، رودباریان عملکرد بسیار خوبی داشت وخصوصا روی موقعیت تک‌ به تک ابتدای مسابقه واکنش خوبی ازخود نشان داد که با همان عکس العمل تیم جان گرفت.

مربی دروازه بان های تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: رودباریان در ادامه بازی چندین مرتبه ناجی دروازه ‌اش شد و یکی از ارکان اصلی موفقیت تیم بود و من در کل به این دروازه بان نمره عالی می‌دهم . البته روی گلی که دریافت کرد می توانست جایگیری مناسب تری داشته باشد.

وی اضافه کرد: رودباریان در این بازی چندین مرتبه تیم را نجات داد، همانطور که در بازی‌های قبلی واعظی خصوصا در دیدار با پیکان چنین عمل کرده بود. اطمینان دارم کریمی و حقیقی را هم اگر درون دروازه بگذاریم، عملکرد بسیار خوبی خواهند داشت.

عزیزیان درمورد دروازه بان اصلی پرسپولیس در بازی با استقلال، اظهار داشت : پیرو این سیاست نیستیم که ترکیب تیم برنده را تغییر دهیم زیرا دروازه بان‌ها هم نیاز به حاشیه امنیت دارند، اما از سوی دیگر آنها هم با این مساله کنار آمده‌اند که رقابت خیلی سختی دارند.

وی تصریح کرد: وقتی خودم بازی می‌کردم، قربانی انتخاب‌های سلیقه ‌ای شده‌ام به همین دلیل هیچ وقت سلیقه ‌ای کار نمی‌کنیم، چون در این صورت به خودمان و مردم خیانت کرده‌ایم.

مربی دروازه بان های تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: آنچه درتمرینات این هفته رخ می دهد در انتخاب دروازه بان اصلی تیم بسیارتاثیرگذار است، چون نفرات تیم کاملا آماده هستند و گاهی نوع خاص بازی حریف، تعیین می‌کند که کدام دروازه ‌بان را انتخاب کنیم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/هفته هشتم لیگ برتر/
    ابوالهیل کام استقلال را تلخ کرد/ سپاهان به رده دوم صعود کرد

تیم فوتبال سپاهان اصفهان با گل ثانیه های پایانی عبدالوهاب ابوالهیل سه امتیاز با ارزش دیدار با استقلال تهران را کسب کرد.
    به گزارش خبرنگارمهر، در آخرین دیدار از هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر امشب تیم فوتبال سپاهان اصفهان موفق شد با دوگل عبدالوهاب ابوالهیل هافبک عراقی خود، با نتیجه 2 بر یک برابر استقلال تهران به برتری دست یابد.

در این دیدارکه به قضاوت سعید مظفری زاده و در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد، ابتدا ابوالهیل در دقیقه 7 گل برتری سپاهان را رقم زد تا نیمه اول با برتری تیم میزبان به پایان برسد.

در نیمه دوم استقلال با به میدان فرستادن روانخواه و منیعی تاحدودی بر فشار حملات خود از دو جناح افزود تا اینکه در دقیقه 74 توسط پیروز قربانی مدافع پیش تاخته خود به گل تساوی دست یابد.

در ادامه بازی سپاهان با چند جابجایی چهره هجومی تری به خود گرفت و در حالی که به نظر می رسید بازی با تساوی به پایان برسد، عبدالوهاب ابوالهیل روی اشتباه مدافعین استقلال و با ضربه ای تماشایی گل برتری تیمش را درون استقلال جای داد تا استقلال سومین شکست فصل جاری خود را در آستانه دیدارمهم هفته نهم مقابل پرسپولیس تجربه کند.

در این دیدار مهدی امیر آبادی و فرهاد مجیدی از استقلال و محسن بنگر از سپاهان کارت زرد دریافت کردند.

با این پیروزی سپاهان اصفهان 16 امتیازی شد تا به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به تیم صباباتری در مکان دوم جدول قرار بگیرد. این در حالی که سپاهان دو بازی کمتر از سایر مدعیان انجام داده است. تیم استقلال هم با 9 امتیاز همچنان در رده نهم باقی ماند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس

خوردبين: محك خوبي مقابل ذوب آهن خورديم

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان قبل از ديدار برابر استقلال محك خوبي برابر ذوب‌آهن خوردند.

محمود خوردبين در مصاحبه‌ با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره عملكرد پرسپوليس در هفته هشتم ليگ برتر اظهار داشت: ذوب‌آهن تيم سخت‌كوشي بود. به نظرم، پرسپوليس را قبل از دربي بسيار اذيت كرد تا كمي بازيكنان ما به خودشان بيايند و احساس نكنند يك بازي در 30 دقيقه تمام مي‌شود؛ بلكه فوتبال 90 دقيقه است.
    وي ادامه داد: پرسپوليس در نيمه اول بازي را واگذار كرده بود و درحد نام پرسپوليس نبود چون بسيار ابتدايي كار كرد. بازيكنان در نيمه دوم به خودشان آمدند. همين باعث شد تا پيروز باشيم و 3 امتياز حساس را براي خودمان بگيريم.
    خوردبين تصريح كرد: افشين قطبي واقعآً مربي بادانشي است. در صحنه‌هايي كه به داور اعتراض كرد، پس از هشدار خداداد افشاريان، با عذرخواهي روي نيمكت نشست.
    وي درباره درگيري لفظي 2 بازيكن پرسپوليس در جريان مسابقه گفت: مشكل خاصي پيش نيامده و نيكبخت واحدي و پژمان نوري از دوستان صميمي هستند. همه شاهد بودند كه بازوبند كاپيتاني را نوري به نيكبخت داد تا تيم وارد مسايل حاشيه اي نشود.
    پرسپوليس با برتري 2 بر يك مقابل ذوب آهن با 20 امتياز در صدر جدول ليگ برتر قرار گرفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

بادامكي: اعتراضي به تعويض و تغيير پست ندارم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با نظر مربيان در ديدار مقابل ذوب آهن تعويض شدم و هيچ اعتراضي به آن ندارم.

حسين بادامكي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره برتري در هفته هشتم ليگ برتر گفت: ذوب‌آهن برخلاف تصورمان تيمي تاكتيكي، جوان و بسيار آماده‌ اي بود و بازيكنان ما فشار زيادي را متحمل شدند.
    وي ادامه داد: در زمين خودمان بازي مي‌كرديم و دوست نداشتيم به هيچ عنوان همانند 2 بازي خانگي قبلي از پيروزي محروم شويم. به همين دليل تا حدودي حريف را دست كم گرفتيم.
    بازيكن پرسپوليس افزود: اين مسئله باعث شده بود در پاره‌اي از اوقات بدون مسئوليت بازي را ادامه دهيم؛ اما بعد از خوردن گل كمي به خودمان آمديم و علاوه بر به ثمر رساندن 2 گل، چند موقعيت صد در صد را از دست داديم. به نظر من پرسپوليس را فقط در نيمه دوم حس كرديد.
    بادامكي با اعلام اين مطلب كه گلايه اي از تعويض شدن ندارد، تصريح كرد: به نظرات كادر فني كاملا احترام مي‌گذارم، چون فقط يك بازيكن هستم. تغييراتي كه در زمين بوجود مي‌آيد حتما صلاح تيم است كه كادر فني دستور مي‌دهد. هيچگونه اعتراضي به تعويض و يا تغيير پست ندارم و به نظر كادر فني احترام مي‌گذارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي ديدار با استقلال

برنامه تمريني پرسپوليس اعلام شد

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران تا پيش از دربي، در طول هفته جاري 9 جلسه تمرين خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، طبق صلاحديد افشين قطبي، بازيكنان در روزهاي دوشنبه و سه شنبه يك جلسه و در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه در 2 نوبت صبح و عصر به تمرين خواهند پرداخت.
    سرخپوشان صبح روز جمعه را نيز تمرين كرده و آخرين تمرين خود را پيش از رويارويي با استقلال بعدازظهر شنبه (هفته آينده) انجام خواهند داد.
    تيم هاي پرسپوليس و استقلال يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه آزادي دربي تهران را برگزار خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال امروز تمريني انجام نخواهد داد
    تيم فوتبال استقلال تهران امروز (دوشنبه 16 مهرماه) تمريني انجام نخواهد داد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ از آنجايي كه بازيكنان و اعضاي كادر فني استقلال تهران صبح امروز وارد فرودگاه مهرآباد شدند، حجازي اعلام كرد تمرين ريكاوري بازيكنان فردا (سه‌شنبه 17 مهرماه) در ورزشگاه شيرودي برگزار مي‌شود.

استقلال تهران در مصاف با سپاهان اصفهان در رقابت‌هاي هفته هشتم ليگ حرفه‌اي 2 بر يك شكست خورد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا از هفته هشتم ليگ:
    ابولهيل سايه سپاهان را روي پرسپوليس کشيد

در گزارشي از رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي ايران نوشت: استقلال در پايان هفته هشتم باز هم ناموفق ماند و 2 بر يک مقابل سپاهان آماده شکست خورد. شاگردان لوکا بوناچيچ که سه هفته اي در ليگ بازي نکرده بودند در بازگشتشان با دو گل "عبدالوهاب ابوالهيل" آبي هاي تهران را ناکام گذاشتند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين گزارش مي افزايد: سپاهاني ها در دقيقه 7 بازي و با ضربه ابوالهيل دروازه طالب لو را باز کردند. شاگردان حجازي که در نيمه دوم تهاجمي تر کار مي کردند و نظم بيشتري پيدا کرده بودند در دقيقه 74 توسط پيروز قرباني گل مساوي را زدند اما شوت ابولهيل در آخرين ثانيه هاي وقت اضافه تور استقلال را لرزاند و بازي را به سود ميزبان تمام کرد تا آنها با دو بازي کمتر و 4 امتياز اختلاف در جاي دوم جدول بايستند.

در ادامه گزارش سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا آمده است: نماينده ايران در نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا که در بازي رفت اين مرحله با نتيجه 3 بر يک الوحده امارات را شکست داده، روز دوم آبان براي ديدار برگشت در ابوظبي به ميدان خواهد آمد.

در بخش ديگري از اين گزارش به پيروزي پرسپوليس و تدوامن صدرنشيني اين تيم اشاره شده و آمده است: پرسپوليس نيز در بازي هاي اين هفته ليگ موفق شد با نتيجه 2 بر يک ذوب آهن را مغلوب کند و همچنان صدر جدول را در دست بگيرد.

اين گزارش مي افزايد: اگرچه ذوب آهني ها در دقيقه 15 و با گل "محسن مسلمان" پيش افتادند اما "سپهر حيدري" در دقيقه 22 و "کريم باقري" در دقيقه 59 پرسپوليس را به برتري رساندند تا جاي قرمزها در بالاي جدول محکم شود.

در ادامه اين گزارش به ديگر بازي هاي هفته هشتم اشاره شده و آمده است: صنعت نفت در زمين خانگي به پيروزي حساسي رسيد و 2 بر يک شيرين فراز را برد. اما صبا باتري با استقلال اهواز 2 بر 2 مساوي کرد تا مکان دوم را از دست بدهد. پگاه باز هم ناکام ماند و با پاس همدان به تساوي بدون گل رسيد و ملوان که روند خوبي را در پيش گرفته در شيراز، برق را با نتيجه 2 بر صفر شکست داد. ابومسلم هم پس از مدت ها به نتيجه خوبي رسيد و 3 بريک فجر سپاسي را از مقابل برداشت. پيکان با راه آهن 2 بر 2 مساوي کرد و سايپا که بدليل حضور مربي و چند نفر از بازيکنانش در بازي هاي دانشگاهي به خارج از کشور رفته بودند مقابل مس بازي نکرد تا اين مسابقه در تاريخ ديگري برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

مظفري‌زاده: از داوري خودم راضي هستم

خبرگزاري فارس: داور مسابقه استقلال و سپاهان گفت: از قضاوت خودم راضي هستم؛ اما ترجيح مي‌دهم كارشناسان در اين باره نظر دهند.

سعيد مظفري‌زاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: آقاي حجازي در پايان مسابقه هم به قضاوت اعتراض كرد؛ اما منطبق بر واقعيت قضاوت كردم و تمام صحنه‌ها را دقيق ديدم. ترجيح مي دهم بحث در مورد داوري را به كارشناسان واگذار كنم.
    وي افزود: از نحوه قضاوت خودم راضي هستم. مسايل حاشيه‌اي وجود داشت؛ مثل درگيري با مامورين كه اين مسايل ارتباطي به من ندارد. اين موضوع ها در حيطه وظايف نماينده فدراسيون است.
    مظفري‌زاده در خصوص استفاده تماشاگران اصفهاني از بلندگو اظهار داشت اين مسايل حاشيه‌اي تاثيري در روند مسابقه نداشت. همانطور كه گفتم، نماينده فدراسيون در اين خصوص بايد اظهار نظر كند.
    داور برتر فصل گذشته در مورد خطاي دروازه‌بان سپاهان روي آرش برهاني گفت: محمد سواري روي اين بازيكن مرتكب خطا نشد.
    تيم سپاهان اين بازي را 2 بر يك به سود خود پايان داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سليماني در گفت و گو با فارس:

هر دو تيم فوتبال سپاهان و استقلال تخلف كردند

خبرگزاري فارس: نماينده فدراسيون در ديدار استقلال و سپاهان گفت: هر دو تيم تخلفاتي داشتند كه آنها را گزارش خواهم كرد.

يداله سليماني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: آنچه را در زمان برگزاري مسابقه سپاهان و استقلال ديدم، براي سازمان ليگ و كميته انضباطي فدراسيون گزارش خواهم كرد. به عقيده من، نيروي انتظامي نبايد در مستطيل سبز دخالت كند.
    وي ادامه داد: يكي از ماموران با سرپرست استقلال درگيري لفظي پيدا كرد كه نبايد اين كار را انجام مي‌داد. مسايل داخل زمين به من كه نماينده فدراسيون هستم، مربوط مي شود.
    سليماني عنوان كرد:‌ هر دو تيم تخلفاتي داشتند. ناصر حجازي اعتراض‌هاي بي‌موردي به تصميم داور داشت. اين مربي مي‌توانست به شكل موجه‌تري اعتراض كند.
    وي افزود: لوكا بوناچيچ، سرمربي سپاهان نيز حركات زشتي انجام داد و قصد ورود به زمين را داشت. اين مربي با زبان مادري خودش حرف‌هايي زد كه معناي آن را نمي‌دانم. اگر انگليسي صحبت مي‌كرد، متوجه مي‌شدم؛ اما حركتش زشت بود.
    سليماني اظهار داشت: تماشاگران سپاهاني 2 بطري به سوي طالب‌لو پرتاب كردند. آنها با بلندگو تماشاگران را عليه استقلال تحريك مي‌كردند. در آئين‌نامه استفاده از بلندگو در ورزشگاه براي تشويق سالم مجاز است؛ اما نبايد از آن براي تحريك تماشاگران استفاده كرد.
    وي درخصوص اينكه گزارش او چه تاثيري خواهد داشت، گفت: امروز (دوشنبه) گزارش خودم را به سازمان ليگ مي‌دهم؛ اما نمي‌دانم چه زماني اين گزارش به كميته انضباطي فرستاده مي‌شود.
    وي افزود: بايد از علي‌فتح‌اله زاده تشكر كنم. در گزارشم هم اين نكته را نوشته‌ام كه بايد از ايشان تقدير شود زيرا نهايت همكاري را انجام داد و اجازه نداد تشنج بيشتر شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •