خوب به نظر منم اقا محمد پسر باجنبه ای هست
دیر عصبانی می شه
زحمت می کشه
اام باید یک مقدار روی پستاش دقت بیشتری بکنه و تاجایی که می شه خلاصشون کنه چون با این وضع خیلیها فکر می کنن فقط برای افزایش تعدا پست مطلب می ذاره
خوب به نظر منم اقا محمد پسر باجنبه ای هست
دیر عصبانی می شه
زحمت می کشه
اام باید یک مقدار روی پستاش دقت بیشتری بکنه و تاجایی که می شه خلاصشون کنه چون با این وضع خیلیها فکر می کنن فقط برای افزایش تعدا پست مطلب می ذاره
انتقاد جالبی بود
آرمین جان ممنون تعریف بود تا انتقاد ولی تشکر
چی دخالت تو کار مدیریت
به طرز جالبی فوش دادی
مرسی بهروز جان از شما ( انسان همیشه در زندگی به فکر پیشرفت است و با پیشرفت زندگی میکنه چه کم و چه زیاد ولی باز پیشرفت داره )
خیلی چاکریم جلال جان
چرا بعضی اوغات عصبانی میشیم
تاپیک اشعار ترانه های سنتی رو میفرمائید بالاخره متفرقه هم یک انجمن است مهم اینه که به تراش نرفت و هنوز میشه توش فعالیت کرد
پام هنوز خوب نشده تازه یک عمل روش انجام دادم یکی دیگه مونده آخه بد شکسته انشا الله اگر به ده هزار پست هم رسیدیم اون یکی پا هم فدای سر بچه های فروم
سپیده جان هیچ وقت از انتقاد ناراحت نمیشم
1 - درسته سپیده جان قبول دارم ولی باور کن سلیقه هر انسان با انسان دیگه تفاوت دارد و یادمه که یک تاپیک بود تو این متفرقه درباره کسانی که اینترنت پر سرعت دارن خوب خیلی ها دارن استفاده میکنند و الام به ده هزار تومن هم رسیده که از نظر اقتصادی مفید است و لی خوب ما هنوز از دایل آپ حمایت می کنیم
2 - موافقم اون موقع جوان بودیم الام پیر شدیم
3 - تو خیلی قسمتها فعالیت میکنم اما کمتر از موبایل
4 - divshare تازگی از ف ی ل ت ر در اومده و الام کم کم isp دارن آزادش می کنند حداقل شاتل که این کار رو کرده در مورد فایلهای قبلی هم باید بگم سه تا اکانت داشتم که به علت سر نزدن بهشون الام بلوک شده
ممنون از شما سپیده خانم بابت انتقادهای خوب
این نقد بود یا فضولی هان
مرسی سینا جان
ما که خیلی به شما علاقه داریم
بازم ممنون از شما
سلام رضا جان
ممنون از انتقاد خوبتون
دوست خوب من یک مدت نبودم باور کن اون تاپیکهائی که فعالیت میکردم همشون استارت میزد
هیچ کس مطلب نمیزاشت
خیلی کسان هستند فقط و فقط به خاطر چند تاپیک به فروم میان
مثلا رپ فارسی
خیلی ها هستند حال ندارن حدود ده سایت رپ یا وبلاگ برتر رو گشت بزنند و آهنگ دانلود کنند و من میام همه رو میزنم تو یک تاپیک و خیلی ها ( با مدرک میگم ) فقط برای همین میان تو انجمن
ولی خدائی اگر میشد در 7 پست این پستها رو خلاصه کرد طرف یک نابغه علمی است
واقعا ما شا الله به این حافظه
ای بابا اون تاپیک کلیک یادش بخیر اینقدر کلیک کردیم بد بخت شدیم
بعد چند وقت رفتم تو سایتش دیدم ایران 43 است
بازم تشکر از شما دوست خوب
بله دوست دارم و صد البته تلاش می کنم
ممنون
مرسی مهدی جان
البته ما تا اینکه به پای امین جان برسیم خیلی فاصله داریم
شیرینی هم اگر بشه تو یکی از قرارهای عمومی که انشا الله بیام
راستی این دی نفهمیدم چی بود نکنه همین است مهر آبان آذر دی بهمن اسفند
بهروز جان دیگه .............
به به امیر آقای گل
خدائی چیکار کنم همه آهنگها زیبا است دیگه
مورد آخرتون اشتباه است ولی بازم ممنون امیر جان
ببخشید من تا حالا طرف بایر نیومدم این دوره هم چلسی است تیمم
ممنون دوست نون برنجی
ممنون از شما فرانک خانم
یک انتقاد بسیار عالی
دیگه الام جرات ندارم جائی تاپیک بزنم و فعالیت کنم چون همه میگن دوباره اومده پستاش رو ببره بالا
دیگه ........ تشکر میکنیم![]()
یه نکته مهم از وقتی گفته شده از اون اسمایلی زیاد استفاده میکنه به طرز چشم گیری عوض شده وضعیت
(پست بالا)
تایید میشه!
یهو متحول شده
حالا لازم نیست بخودت زیاد فشار بیاری![]()
به نظر من هم محمد جان از بچه های باهاله p30 هستش.حداقل در قسمت ملودی و فیلم فعالیت بی نظیری رو انجام داده که کمتر کسی میتونه این کارو انجام بده.چون بدست آوردن این همه آهنگ و کلیپ شوخی نیست.
اما انتقاد:
تعدادی از کلیپ هایی که دادی عزیزم تکراری بود یعنی قدیمی.(من خودم یک زمانی آخر کلیپ موبایل بودم اما از وقتی امدم توی p30 فکر کردم کلیپ هام واسه شما تکراریه اما خیلی از کلیپهات همون کلیپ های قدیمیه من بود.
قبلا تو پيغام خصوصي نظرم رو در يك جمله درباره boy iran نوشتم.
جملهاي كه يك دنيا توش معنا نهفته است.
ولي اگه بخوام اون رو اينجا باز كنم بايد بگم كه :
محــــــــــــــمد چون بيشتر با قسمت موبايل سر و كار داره و زياد اونجاها پيدام نميشه براي همين درمورد اينكه اونجا چه شيرينكاريها يا ژانگولربازيها يا پستهايي ميده نميتونم نظر خاصي بدم.
فقط ميتونم بگم خيلي ماهه. ماه . عين ماه ميمونه.
نه .
اشتباه نكنيد.
اون ماه كه الان تو ذهنتونه رو نميگم.![]()
ميدونم چي فكر كرديد.![]()
حتما فكر كرديد همون قضيه مشت و ... .![]()
نه بابا.
اين پسر واقعا مثل ماه ميمونه.![]()
ميگين نقد كن.
آخه نقدي بنظرم نمياد.
راستي محمد از دوست كامرونيت چه خبر ؟
داره جاي تو، تو ---- fix بازي ميكنه. نه ؟
كي ميشي 10000 پسته ؟
اينجا نقد ميكنن. ببخشيد . يه لحظه شد صندلي داغ.
بذار يه نقد هم داشته باشيم :
محمد تو خيلي آدم خيلي آدم آدم .... آدم فوتباليستي هستي. خوبه ؟![]()
![]()
چی
اوهم
مرسی احسان جان نقد به جائی بود رعایت میشه
ماریو بد گیر دادی به این پست ده هزار ما
+++++++++++++++++++++++
طی خبرهای جدید از خبرگزاری p30world news کاربر به نام حامد دهقانی قصد دارد در یک حرکت ویران کننده جوری boy iran رو نقد کنه که دیگه به پی سی نیاد
تفسیر خبر : خیال کردی من تا تو رو کچل نکنم از پی سی نمیرم![]()
سلام...
این ممد(اقا محمد)انسان با جنبه ایست....بار های مدید پیش امده بنده با ایشان شوخی نموده و ایشان با روی باز و حسن نیت جواب دادن!!!!!
من حس میکنم خودشم باید مثل اواتارش خندون باشه.
فوتبال هم که زیاد بازی میکنه اما خودشم میدونه که از من لایی میخوره!!!خیلی خوب اونقدر بچه ها تعریف کردن من دیگه تعریف نمیکنم فقط یکی دوتا انتقاد میکنم:
1-چرا این کلیپ ها وملودی ها رو 5 تا 5 تا توی یه پست عنوان نمیکنی کلک؟؟؟البته میرزه بابت هر کدوم یه پست بگیری!(شوخی)
2-الان باز نشسته شدی ولی بازم امار ترش کردنات کم نیس...اخه این دلسته؟(من این حرفو برا خودم نمیگم چون من تاپیکی تو ترش ندارم)
راستی من یه پیشنهاد دارم!بیا کانتر رو از وقتی رسیدی به 10.000 تا پست بر عکس کنیم یعنی هر چی پست میدی از پست هات کم شه!!!نظرت چیه؟؟؟
در کل شما افتخار این فرومی
موفق باشی
خوب عزیز من تیم منم تو لیگ چلسی بود دیگه
به
آقا محمد
خوبی؟
محمد فعالیتش مثال زدنیه تو انجمن
ولی خوب... اشکالات زیادی هم داره
که به نظر من مهمترینش اینه که چیزی به اسم گلچین کردن براش زیاد مهم نیست توی انجمن!!
من شخصا کلا نظرم فرق میکنه در این زمینه
به نظر من مثلا 10 تا ملودی خوب بهتر از 100 تا متوسطه که توش 10 تاش هم خوبه
اما همیشه فایل ها رو خودش آپلود میکنه و کارش کپی پست کردن از اینور و اونور نیست... و این خیلی ازشمنده
یکمی گیر سه پیچ میده...
پسر با اخلاقیه و با جنبه و مهربون
امیدوارم همیشه موفق باشی محمد جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)