واسه k800 هم پچ اومده؟
عالي
متوسط
ضعيف
سلام توحید جان....تازه دیدم که کاربر فعال هم شدی....مبارکه...اشالله تو هر کاری که هستی موفق باشی
راست میگه...فقط و فقط setool ....اره حمید؟پس بجنگ تا بجنگیماهکی نقطه نداره؟پس این قرمز ها چی هستن؟
احم جان هر چی داری رو کن....اشکالی هم نداره اگه بعضی هاش تکراری بودن....امکان داره با اینکه قبلا گذاشته شده باشن...اما الان لینکشون فرضا خراب شده باشه...پس نگران تکراری بودنش نباش....همه رو بگذار
کامیاب باشید![]()
سلام من یه سوال داشتم از اساتید البته میدونم اینجا جاش نیست به بزرگی خودتون ببخشید
من می خواستم ببینم از کجا اسم فایل های گرافیکی مثل باتری یا مدیا پلیر میشه فهمید
همون فایل هایی که ربای پچ gfx هستش من یه جا خوندم که این فولدر از اول تو fs k750 هست و نیازی به پچ نداره
لطفا جواب بدین
راستی از همه ی دوستان رو به بازدید از کلوپ رینگتون دعوت می کنم (هر کی میاد فقط دانلود میکنه میره )
blinking_lamp_at_entering_call
از اين پچ براي و800 r1bc002 داريم؟
؟
با اجازه اساتید می خواستم یه چند تا پچ برای k510-r4ea031
بزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه اسکین واکمن 2 برای w810-w800 پیدا کردم با ماله اقا حمید فرق داره واقعا خوشکه دانلود کنین ضرر نمی کنین من که واقعا حال کردم
این ماله w800
این ماله w810کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی میگم یکی از اساتید اگه میشه یه تاپیک اسکین بزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلهای داخل فایل Rar که با پسوند Html هستند رو در فولدر Html گوشی بریز و با گوشی عکسها رو همراه با کد مربوطه ببین.روی کامپیوتر عکسها نشون داده نمیشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا پچ واسه فرم ویر r4ea031 گوشی w810i
1.با نصب این پچ نرم افزارها و بازیها به صورت پیشفرض رو مموری کارت نصب میشن
2.با نصب این پچ میتونین فایلهای تصویری رو هم مانند فایلهای صوتی سریع عقب جلو کنین (قبلا این پچ واسه فایهای صوتی معرفی شده بود)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.با نصب این پچ میتونین از فایهای تصویری هم playlist درست کنین (میتونین تو پلی لیستتون هم صوتی بزارین هم تصویری)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.با نصب این پچ فایهای بلوتوثی رو به صورت اتوماتیک قبول میکنه (دیگه نمیخواد هی yes بزنین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5.با نصب این پچ وقتی keypad قفله نمیتونین شماره های 112 و 911 رو بگیرین (برای کسایی که رو keypad رمز گزاشتن به درد میخوره چون حتی اگه رمز هم گذاشته باشین وقتی 112 رو بگیرین بعد cancel کنین وارد گوشی میشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به دردتون بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
همه رو گذاشتم ولی متاسفانه پچی که من گذاشتم از تو فایل منیجر نمیتونه تصویری رو عقب جلو ببره، فقط وقتی از تو واکمن تصویری اجرا میکنی خیلی خیلی زودتر عقب جلو میبرهadamhesaby عزيز اگه لطف كني شماره 2 و 3 براي من بزاري ممنون ميشم.
اگه پچي باشه كه بشه فايلها از طريق file maneger فايله جاو عقب كرد چه عالي ميشه.
سلام
دوستان مشکل قبلي حل شد ممنون حميد جان بابت پاسختون
گزينه مورد نظر رو درست انتخاب نکرده بودم و خلاصه درست شد و الان درايور دوربين
رو عوض کردم و خوب کيفيتش بالا رفت !
ولي براي نصب کردن پچ هنوز مشکل دارم اون اينکه وقتي تو پوشه فلش ميرم فايل ريست گوشي
کپي ميشه و گزينه اول که ... هست روشن و بايد انتخاب شده باشه ولي براي کپي پچ ها
اون گزينه خاموشه و فقط گزينه دوم و سوم روشنه مشکل از چيه ؟
اين گزينه که عکشو گزاشتم در پايين روشن نيست و نميشه انتخابش کرد و در نتيجه پچ هم کپي نميشه
راستي من برنامه seeltools رو دانلود کردم و راهنما هم گرفتم تو اين برنامه هم بايد ابتدا
گوشي رو فلش کني تا بتوني پچ ها رو نصب کني چون من پچ رو که انتخاب ميکنم و روي گزينه run script
ميزنم نوار پايين يه 2 بار پر ميشه و خوب بعدشم من خودم stop ميکنم ميخواستم بدونم چطور بايد نصب کرد
پچ رو با اين برنامه ؟
ممنونم
سلام
من يه خواهش اسيدي دارم ( يعني فوري فوتي)
اساتيد گرامي من كيخوام فريمور گوشيم رو عوض كنم و به r1ca021 ارتقا بدم
لطفا تمامي فايل هاي مورد نياز براي اين فريمور را بذاريد واسه داونلود ( main,fsو....)
من خيلي خيلي خيلي ....
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد...
منتظرم...
گوشيم k750i هست و فريمور الان r1aa008 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)