اون مدل هم CL4 است. ولی اگه تا 120 میخواهید هزینه کنید پیشنهاد من Crucial - Ballistix 2GB DDR2-800 CL4 است
اون مدل هم CL4 است. ولی اگه تا 120 میخواهید هزینه کنید پیشنهاد من Crucial - Ballistix 2GB DDR2-800 CL4 است
برای گیم با این
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
CPU:Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
سلام. ببخشید که اینقدر سوال میپرسم. اما تا اونجا که من دیدم مشخصات ظاهری این دو مدل (پاتریوت و Crucial - Ballistix) تقریبا یکیه. پس چرا 30 هزار تومان تفاوت قیمت دارند؟ آیا واقعا صرف این هزینه اضافی کارایی و بازده بالاتری رو به همراه دارد؟
مرسی...
هنگام جستجو براي hdd به اين دو مدل برخورد كردم: WD SATA 320GB 16MB و WD EIDE 320GB 8MB
بين اين دو مدل كدام بهتر است و چرا؟
WD SATA 320GB اين مدل ساتا هست با سرعت بيشتر و همين مدل پيشنهاد ميشه و مدل دوم EIDEهست و قديمي با اينكه داراي رابط پرسرعت هست.
براي انتخاب بايد به مادربرد خودتون هم يه نگاهي بندازيد ,اگر پورت ساتا داره خريد هارد ساتا توصيه ميشه .
میخواستم که یک هارد اکسترنال بگیرم شما مدل WD 320GB combo رو معرفی کردید
حالا چند سوال داشتم
1- فرق combo با portable چیه ؟ کدوم بهتره ؟
2- از یک فروشنده پرسیدم گفت دیگه هارد اکستر تولید نمیشه الان به صورت باکس هست این مطلب درسته ؟
3-از کجا باید بگیرم که مطمئن باشه ؟ ولیعصر یا جمهوری
4-اگه لطف کنین زودتر جواب بدین چون میخوام برم بگیرم
Last edited by Backstreetboys; 21-01-2008 at 18:13.
برای سیستم شما 4 گیگابایت رم 667 مناسب تر است.
اون مدل Crucial از چیپهای بهتری استفاده کرده که قابلیت اورکلاک بهتر و پایداری بالاتری نسبت به Patriot دارند.
سلام. جهت اطمینان میپرسم. منظور شما همون رم های با هت سینک زرده دیگه. درسته؟
مرسی...
کسی ما رو یاری نمیکنه (پست 526)
بله هتسینک زرد. ( مشکیشون هم هست که چراق داره ولی من زردش رو ترجیح میدم اورکلاک قوی تری داره توی این رده. )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)