هنوز وارد بازار نشده اند ولی تا یک ماه دیگه احتمالا وارد میشن.
تفاوت X38 با P35 در پشتیبانی از PCI-Express 2.0 و قابلیت اورکلاک بهتر و Crossfire بصورت 16x - 16x هست.
هنوز وارد بازار نشده اند ولی تا یک ماه دیگه احتمالا وارد میشن.
تفاوت X38 با P35 در پشتیبانی از PCI-Express 2.0 و قابلیت اورکلاک بهتر و Crossfire بصورت 16x - 16x هست.
X38 حدود قیمت چند فکر میکنید باشه ؟؟ (میدونم که نیومده)
توی بازار ایران حدس نمیشه زد !!! ولی نباید قیمت نجومی داشته باشه.
شرمنده من یه زره تازه کارم از سخت افزار چیزی بارم نیست و تازه با این سایت آشنا شدم و نمی دونم درست سوال ارسال کردم یا نه ولی شرمنده یه جوابی به مابدبد ضایع نشیم
با سلام خدمت همه اساتيد محترم بخش سخت افزار
مي خواستم يه کمک کوچولو (البته در نوع خودش بسيار بزرگ) از شما دوستان بگيرم من يه سيستم 3 يا 4 سال پيش بستم با اين امکانات،حالا سردرگم هستم که اين سيستم رو ارتقاء بدم يا يکي ديگه ببندم:
مشکل اصلی من کارت گرافیک هست که از رابط ای جی پی به جای پی سی آی استفاده می کنه
CPU: intel 2.8 GHZ full cach
MAIN BOARD: gigabyte 8ipe100 L
RAM: apeacer 2*256
H.DD: Maxtor 80+
VGA:Geforce fx 5200 (علت اصلي ارتقاء) AGP
DVD RW: LITEON 20 X (اينو يک ماه نمي شه گرفتم)
CD RW:ASUS 52*32*52
CD RAM:ASUS 40 X(البته از روي کيس بازش کردم)
MODEM ZOLTRIX 3 CHIP
POWER: GREEN 450W
اگه می گید ارتقاء بدم من تا 500 چوق میتونم هزینه کنم نوع اجناس و قیمت رو اگه بگید که شرمنده کردید
شاید تا 600 هم بتونم در ضمن در صورت ارتقاء فقط مادر برد . سی پی یو . گرافیک و رم عوض میشه درسته؟ میگن رم دی دی ار 3 اومده
اگه بخوام زیاد بحث رو پیچیده نکنم باید بگم که شما برای ارتقاء باید مین بورد رو عوض کنی که در اون صورت باید
علاوه بر اون CPU و کارت گرافیکت و RAM هات رو هم عوض کنی .
ضمنآ برای اینکه نظم تاپیک ها حفظ بشه شما تو همین تالار یه تاپیک جدید ایجاد کن .![]()
موفق باشی .![]()
چشم استاد اطاعت امر
مرگ مادربورد با قیمت 50 تومن چیه؟ البته مارک asus و برای کارهای برنامه نویسی و محاسباتی. یعنی گرافیک unboard داشته باشه ولی رم 866 ساپورت کنه و fsb 1028 داشته باشه و ویستا ساپورت هم باشه. البته گرافیکش اگه چیپست nvidia باشه خیلی بهتره چ.ن با لینوکس مچ هستش
Last edited by a.toraby; 07-11-2007 at 22:33.
آقا یه سوال! اکثر فروشنده ها که من رفتم پرسیدم میگن مین بورد ام اس آی خدودا بعد یه سال خراب میشه و قابل تعمیرم نیست ، آیا راسته؟
چنین حرفی صحت نداره MSI یکی از قویترین تولید کننده های مادربرد هستش . احتمالا فروشنده سعی داشته تا برندهایی که رو دستش باد کرده رو بفروشه.
AMD
این یکی واقعاخوبAsus M2A-VM HDMI Motherboard======= NO --------------------------
Asus M2A-VM Motherboard--------------- 75000
Asus M2N-E Motherboard======= 115000
Asus M2N-E SLI Motherboard--------------- 95000
ABIT KN9 SLI Motherboard======= = 120000
ABIT KN9S Motherboard---------------- 95000
اینم خوبه ------------------------- ABIT AN-M2HD Motherboard======= 115000
ABIT AN-M2 Motherboard----------------- 100000
ABIT NF-M2S Motherboard======== 95000
----------------------------------------------------------------------------
INTEL
اینم خوب--------------------- ABIT FP-IN9 SLI Motherboard------------------ 132000
ABIT IP35-E Motherboard========= ==132000
و این ---------------------- ABIT Fatal1ty F-I90HD Motherboard ------------118000
ABIT IB9 Motherboard ===============105000
INTEL - DQ965GF -------------------------------135000
GIGABYTE - P35-S3L ================130000
فقط دوستان لطف کنند نظرات خود را بفرمایند
بردAMD برای سی پی یو َAMD 5000 میخواهم
برای برد اینتل سی پی یو در نظر نگرفتم فکر کنم حدود 130000 خرج سی پی یو کنم
این بردها را پیدا کردم موجود هست ممنون میشم زودتر جواب بدید نمی دونم چرا ایندفعه نظرم رو ابیت هست
مشخصات دقیق بردها رو اگه خواستید میتونیم همین جا لیست کنم
Last edited by Lofty; 08-11-2007 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)