دستت درد نكنه
براي من اگه از نيو گيم شروع كنم تميريني مياد
من رفتم توي سينگل پلير حالا هيچي
ميگم من بالا ميدم پايين ميره پايين ميدم بالا ميره توي اپشن هم چيزي نبود بايد چي كار كنم؟ كجاي اپشنه ؟
چيجوري ميتونم كامل روي زمين بخوابم؟
دستت درد نكنه
براي من اگه از نيو گيم شروع كنم تميريني مياد
من رفتم توي سينگل پلير حالا هيچي
ميگم من بالا ميدم پايين ميره پايين ميدم بالا ميره توي اپشن هم چيزي نبود بايد چي كار كنم؟ كجاي اپشنه ؟
چيجوري ميتونم كامل روي زمين بخوابم؟
Last edited by S A M; 19-11-2007 at 21:31.
توی ستاره طبقه دوم داره بازی رو اورجینال مادری بهت میده!
من که توی همون 15 سال به عقب برمیگرده همون قسمت که چرخ و فاک توشه موندمهر چی اونا رو میکشم بازم میان!
منم بلاخره بازي گرفتم (البته 1 هفته اي هست از خود پي 30 گرفتم)
4 روزه هم تمومش كردم
خيلي گرافيك رديفي داشت
ولي خيلي خيلي زود تموم شد
من متوجه مرحله آخر كه تو هواپيما هستيم نشدم
اون هاست ايج (گروگان) كي هست كه لباسهاش آبي هست ؟؟ ؟؟؟![]()
خب تو که بازی رو تموم کردی به منم کمک کن.
با سلام به همه دوستان من بازی رو حدود 3 روز پیش گرفتم و دیروز تمومش کردم خدایی کلی حال داد راستی من تو کرمانشاه هستم گرافیک بازی عالی بود ولی زود تمام شد و موضوع زیادی نداشت و خدایی آهنگ هایی که وقتی بازی اوج میگرفت خیلی به آدم حال میداد در مورد اون مرحله هواپیما باید بگم که اون مرحله یک مرحله اضافی هست و جر موضوع بازی حساب نمیشه و همین جوری عشقی گذاشتنش موفق و پیروز باشید در پناه حق یا علی
شما باید بری اون عقب و هر چی ادم میاد بکشی و مقاومت کنی تا نیروهای کمکی با هلیکوپتر بیان سراغت و بپری پشت هلیکوپتر و بری
دوست من انقدر باید بکشی که نیروی کمکی برسه و Objective جدید بهت بده که باید همون همگروهی رو که زخمی شده رو ببری پیش نیروی کمکی و بزاریش توی هلیکوپتر .من که توی همون 15 سال به عقب برمیگرده همون قسمت که چرخ و فاک توشه موندمهر چی اونا رو میکشم بازم میان!
میشه بگید اسم خودمونتوی بازی چیه؟
توی این بازی خبری از فرمان دادن به همگروهی هات نیست؟یهنی نمیتونی بهشون دستور بدی؟
راستی این بازی یه ضعفی داره .. اگه همینجوری به طرف نیروهای دشمن بدوید و برسید همونجایی که هستن دیگه ظاهر نمیشن ........البته ممکنم هست بعضی موقع ها عملی نشه ها .....ولی من که امتحان کردم شده ..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)