3.6؟؟؟در اومد؟ای ول!ولی راست گفته،باید یه مدت صبر کنی.
3.6؟؟؟در اومد؟ای ول!ولی راست گفته،باید یه مدت صبر کنی.
من Registerie این برنامه که یه Video Convertore PSP هستش رو می خوام هر کی میتونه بده
Vasa Video Converter Version 4.00
اره همه جا هست تو ریکاوری هم هست
برو تو سایت serials.ws سرچ کن حتما پیدا میکنیمن Registerie این برنامه که یه Video Convertore PSP هستش رو می خوام هر کی میتونه بده
Vasa Video Converter Version 4.00
سلام من 4 روزه psp خریدم هیچی ام ازش حالیم نمیشه با یه بدبختی دانگریدش کردم و بعد firmware 3.4 oe-a رو روش نصب کردم خوشبختانه الان کپی خور شده ولی من میخوام اگه میشه روش تم بریزم یه شبیه ساز ویندوز گرفتم ولی فایلش اجرا نشد مینویسه carputed file .چیکار کنم حالا
و اگر میشه یه نفر قابلیتهای دیگه و برنامه هایی رو که میشه روی این کنسول نصب کرد وبرام بنویسه ممنون میشم. مرسی
اكه همه جا سياهه احتمالا پيكس هاي سوختس دستگاه احتمالا نيافتاده زمين يا با جاي برخورد نكرده ؟ تنها راهش عوض كردن ال سي ديه كه بين 40 تا 60 تومن قيمتشه ! البته شايدم كمتر باشه الان قيمت دقيق ندارم ...اره همه جا هست تو ریکاوری هم هست
3.6 كه هنوز نيومده تو نت يا من نديدم به هر حال در حال حاضر 3.50 هم نمي شه كرد ! دارك الكسم ظاهرا بي خيال هك اين فريم ور ها شده ... سوني سيستم امنيتيشو عوض كرده اينم توش مونده ! و ممكنه اصلا نتونه 3.50 رو هك كنه ! البته بعضيا مي گن امتحان داشته وقت نكرده ! بعضيا مي گن هك كرده ولي بتا فقط دوستاش دارن هر كي يه چيز مي گه خودشم كه تو سايتش هيچي نمي گه !سلام به دوستان براي من يه پي اس پي از دبي اوردن كپي خور نيست بردم پشت شهرداري يارو ميگه اين ورژنش
جديده و حك نشوده و بايد صبر كنيد...............ايا راست ميشه؟
ورژنش هم 3.6 است
مبارك باشه به نظر من هيچ تمي به اندازه تم خودش قشنگ نيست آموزش ريختن تم چند صفحه قبل هست ولي ريسك داره و ممكنه به دستگاه شما آسيب برسونه . در مورد برنامه هم دستگاه برنامه هاي زيادي براش اومده من بيشتر رو تبديل كننده هاش كار كردم مي تونه همه بازي هاي آتاري ، ميكرو ، سگا ، گسم بوي ، گيم بوي كالر ، گيم بوي ادونس ، بعضي از بازي هاي نينتندو 64 ، كليه بازي هاي پلي استيشن يك رو اجرا كنه برنامه هاي زيادي هم داره مثل پينت و PDF Reader و ....سلام من 4 روزه psp خریدم هیچی ام ازش حالیم نمیشه با یه بدبختی دانگریدش کردم و بعد firmware 3.4 oe-a رو روش نصب کردم خوشبختانه الان کپی خور شده ولی من میخوام اگه میشه روش تم بریزم یه شبیه ساز ویندوز گرفتم ولی فایلش اجرا نشد مینویسه carputed file .چیکار کنم حالا
اون ويندوزه هم كه مي نويسه كارپيت احتمالا جاي اشتباه مي ريزيش كجا فايل هاشو كپي مي كني ؟! البته ويندوزه چيز بدرد بخوري نيست !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
حالا عزيزان اين ورژن هاشون چه فرقي دارن با هم؟
ورژن هاي oe بازي هاي كپي رو اجرا مي كنه خوراك ايراني ها ! ولي ورژن هاي اصلي بازي هاي كپي رو اجرا نمي كنه !حالا عزيزان اين ورژن هاشون چه فرقي دارن با هم؟
دوربين داره كه جدا بهش وصل شه ولي قيمت دوربينش يكم بالاست !چه کنسل باحالی. من زیاد نمی شناسمش.عکس هم می گیره؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)