بله که میشه ولی واسه ی هر فایل فلش یه تم جدا باید بریزیسلام
یه سواله دیگه داشتم؟
میشه چند تا منوی فلش رو با هم روی گوشی آپلود کرد؟
_
بله که میشه ولی واسه ی هر فایل فلش یه تم جدا باید بریزیسلام
یه سواله دیگه داشتم؟
میشه چند تا منوی فلش رو با هم روی گوشی آپلود کرد؟
_
مگاباس وقتی از هدست استفاده میکنی خودش رو نشون میدهسلام
ممکنه بهترین تنظیم رو برای اکولایزر بگید .من وقتی که میزارم رو مگا باس تغییر چندانی رو حس نمی کنمو اونو به طور دستی تنظیم میکنم و همه رو تا آخر می برم بالا ( لطفا بهترین حالت رو برای بیشترین صدا بگید )
ممنون
بهتره همه رو ندی بالا چون به اسپیکر گوشی صدمه میزنه
آقا مرسی از آموزش اما اگه میشه بگید بالا ترین و بهترین ورژن toshara mega acoustic چی هستش - چون من ورژن های بالاتر مثل toshara mega acoustic 1.07 و toshara mega acoustic v3.0 و toshara mega acoustic v4.0 - و بالاتر رو تو سایتای خارجی دیدم (تو گوگل سرچ کردم)البته لینک دانلود سالم ازشون پیدا نکردم - اگه ممکنه یه اطلاعی هم در این مورد بدین (البته با عرض معذرت من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودم اما واسه جواب بهتر اینجا هم گفتم) بعد اینکه حالا این ورژن 1.06 با ورژن 1.02 دقیقا چه فرقایی داره (من الان 1.02 رو نصب دارم)
بعدم اینکه.. هیچی دیگه ایول.
مرسی پس من منتظرم!!!![]()
![]()
من هنوز تو حسرت هک کردن موندم بابا یکی به من کمک کنه...
3000 بار با هر دو برنامه انجام دادم (phoneXS Alpha6 و ++xs )
3067 بار گوشی روشن شد...
اون راهی هم که آقا حمید گفتن انجام دادم ولی بازم نشد...
اون قسمت هست که می گه
disconnect
reconnect
چند دفعه میاد ولی بار چندم فقط
disconnect
میاد دیگه reconnect نمیاد بعد گوشی روشن میشه...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب روی یه سیستم دیگه امتحان کن اگه دیدی بازم نشد شاید گوشیتlook باشه مثلا گوشی من با usb فلش نمیشد و قفل بود و برای فلش حتما باید با باکس فلش میکردم!!!![]()
آقا حمید این قضیه ی افزایش Sms برای 810 درست نشد ؟؟؟ واقعا" دیوانه کنندست .
من نمیدونم چرا با اینکه 200 تا جای Sms داره به 140 تا میرسه میگه 95% پره . برای همه اینطوریه یا گوشی من مشکل داره ؟؟؟
جهت اطلاع عموم برای دیدن تعداد sms می رید به قسمت file manager > more >memory status از آخر سومین گذینه .
ممنون...
سلام
آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟
مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟
برای منم همینطوره یعنی وقتی به 140 میرسه میگه 95% پره!!!
البته من مسیج های توی اینباکسم جوک های کوتاه نیست!! ماشالله رفقا رمان میفرستن برام!!!
ای بابا چرا این قدر سخت می گیرید خب 50 تا هم که تو سیم کارت جا داره . تازه my phone explorer پس واسه چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)