سلام
چقدر سلام میکنی خوب بگو اون 3 راه چیا بودن تا ما هم بدونیم کدوم ها رو رفتی
اسم انگلیسیشو با همون دکمه که میزنی یه صفحه باز میشه و نقشه ماموریت هاست و رنک و دیگر چیزا رو نوشتهسلام مکس خواستم بگم اسم انگلیسشو بلد نیسم
ولی شکل ماموریتش شبیه شکل ماموریت که دکتر بهت می ده یک علامت سوال ببین چندین ساختمون و یک چیزی در مورد دیوتی ها نوشته مکس فکر کنم ماموریتش اصلی باشه نه فری چون می گه go on من حالا نمی دونم باید چه کار کنم
تو همون اسم ماموریتهارو نوشته و وقتی روش کلیک میکنی رویه نقشه مکان اون ماموریت رو نشون میده
من قبلا گرفتمش تویه دهکده ارواح کنار کمپ فریدوم تویه زیر زمین یه خونستمکس من قبلان چند اصلحه جدید تو بازی پیدا کرده بودم ولی حدس می زنم این یکی رو ندید باشید اسم است bulldog 7 توفنک توپ انداز که تو هر خشابش 6 توپ جایی می گیره (توپ تفنگی)
البته من از طرف رییس دیوتی ماموریت داشتم که برم پیداش کنم و براش بیارم و در عوض به عنوان جایزه یه لباس گروه خودشون رو بهم داد
اطلاعات جدید ندارم همونایی بود که قبلا گفتم اینکه اتفاقاتش به قبل از دوره الان بر میگرده و یه توضیحاتی راجب اینکه چطور زون بوجود اومده و ما کی هستیم و چه اتفاقاتی برامون افتاده
اون دمویی که شما میگی رو من هم دیدم تویه یه ساختمون خزه گرفته دوتا گروه دارن میجنگن و یه جا هم یه هلیکوپتر میاد من که دارم میمیرم برایه نسخه دوم