تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 91 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    چقدر سلام میکنی خوب بگو اون 3 راه چیا بودن تا ما هم بدونیم کدوم ها رو رفتی
    سلام مکس خواستم بگم اسم انگلیسشو بلد نیسم
    ولی شکل ماموریتش شبیه شکل ماموریت که دکتر بهت می ده یک علامت سوال ببین چندین ساختمون و یک چیزی در مورد دیوتی ها نوشته مکس فکر کنم ماموریتش اصلی باشه نه فری چون می گه go on من حالا نمی دونم باید چه کار کنم
    اسم انگلیسیشو با همون دکمه که میزنی یه صفحه باز میشه و نقشه ماموریت هاست و رنک و دیگر چیزا رو نوشته
    تو همون اسم ماموریتهارو نوشته و وقتی روش کلیک میکنی رویه نقشه مکان اون ماموریت رو نشون میده
    مکس من قبلان چند اصلحه جدید تو بازی پیدا کرده بودم ولی حدس می زنم این یکی رو ندید باشید اسم است bulldog 7 توفنک توپ انداز که تو هر خشابش 6 توپ جایی می گیره (توپ تفنگی)
    من قبلا گرفتمش تویه دهکده ارواح کنار کمپ فریدوم تویه زیر زمین یه خونست
    البته من از طرف رییس دیوتی ماموریت داشتم که برم پیداش کنم و براش بیارم و در عوض به عنوان جایزه یه لباس گروه خودشون رو بهم داد
    اطلاعات جدید ندارم همونایی بود که قبلا گفتم اینکه اتفاقاتش به قبل از دوره الان بر میگرده و یه توضیحاتی راجب اینکه چطور زون بوجود اومده و ما کی هستیم و چه اتفاقاتی برامون افتاده
    اون دمویی که شما میگی رو من هم دیدم تویه یه ساختمون خزه گرفته دوتا گروه دارن میجنگن و یه جا هم یه هلیکوپتر میاد من که دارم میمیرم برایه نسخه دوم

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض Stalker

اولش که پول میاید
    دومیش داخل یک دستگاه می شیه (از راه که دکتر بهت می گه به وسیله اون دستگاه کد یا بد در)
    سومیش هم میره پیش اون شی نورانی که تویی چرنویل است اونجا اون شی نورانی تورو می کشیه تو
    حالا می شه یک راه دیگه بگیه ؟
    من هر 10 تا 20 دقیقه نگاه به این پست می کنم
    --------------------------------------
    من اون دمو رو نمی گم که سایت گیم اسپات یا سایت دیگه دارنش این دمو که من دیدم یارو خودش بازی می کرد می رفت جلو دمو اینطوری بود
    Last edited by sinaset; 07-09-2007 at 14:13.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب چون دیدم خیلی ها سوال میکنن این پست فکر میکنم به خیلی سوال ها جواب بده :
    پايان هاي فرعي:
    1. "بشر بايد كنترل شود"
    Strelok (خود ما) به سمت Wish Granter مي رود و به او مي گويد كه بشريت بايد كنترل شود. ناگهان احساس سر دردي در استرلاك به وجود مي آيد و روياهايي در ذهن او ديده مي شود از انفجارها، نيروگاهاي هسته اي، هيولاها و كم كم همه چيز به سياهي تبديل مي شود.

روش مشخصي براي رسيدن به اين پايان ذكر نشده. اما بايد پول كمي داشته باشيد و Reputation شما پايين باشد.

2. "مي خواهم ثروتمند باشم"
    در اين پايان استرلاك از Wish Granter مي خواهد كه ثروتمند باشد. زمين شروع به لرزيدن مي كند و سيم ها و پيچ و مهره ها از سقف فرو مي ريزد و استرلاك با برداشتن اين اشيا تصور مي كند كه آنها سكه هستند. شدت زمين لرزه بيشتر مي شود و تكه اي از سقف روي سر استرلاك ميفتد و مي ميرد.

براي ديدن اين پايان كافيست كه پول زيادي به همراه داشته باشيد (بيشتر از 200K به احتمال زياد).

3. "مي خواهم The zone ناپديد شود"
    در اين پايان استرلاك آرزو مي كند كه منطقه بازي (كه The zone گفته مي شود) ناپديد شود. ناگهان همه جا به رنگ سفيد در مي آيد و استرلاك چشمان خود را باز مي كند و خود را وسط دشتي زيبا مي بيند. استرلاك كه از منظره لذت مي برد چشمان خود را مي بندد و پس از باز كردن دوباره، كور شده است.

براي رسيدن به اين پايان بايد Reputation شما Excellent باشه و پول كمي به همراه داشته باشيد. (اين پايان رو من ديدم)

4. "مي خواهم بر جهان فرمانروايي كنم"
    در اين پايان استرلاك از Wish Granter تقاضاي فرمانروايي جهان را دارد! ابتدا اتفاقي نمي افتد. ناگهان استرلاك دردي در شكم خود احساس مي كند و حس مي كند كه چيزي از درون مي خواهد او را torn apart كند . از دستان او نوري آبي رنگ ساتع مي شود و به درون Wish Granter مي رود. استرلاك توسط نيرويي نامريي از زمين بلند مي شود، در حالي كه نور آبي رنگ از صورت او نيز خارج مي شود. Wish Granter درخشان تر مي شود و صداي ناله و فريادي از استرلاك شنيده مي شود. ناگهان نور شديدي تمام صحنه را در بر مي گيرد و استرلاك به زمين مي افتد، اما فقط پوسته خالي او.

به نظرم اين يكي خيلي خفن بايد باشه. راه رسيدن به اين پايان درست معلوم نيست. تنها راه حلي كه گفته شده كشتن سردسته گروهاي Duty و Freedom است.

و اما پايان هاي اصلي بازي:
    بازي دو پايان خوب داره كه همه مي تونن اونها رو ببينن. به شرطي كه قبل از رفتن به سمت Chernobyl NPP پيش Guide‌ برند و ماموريت يافتن دكتر رو بگيرند و دكتر رو پيدا كنند و محل Decoder رو ازش بپرسن (كه جايي در Pripyat است). براي رسيدن به اين پايان هم مثل پايان هاي قبلي بايد به داخل نيروگاه بريد. در اينجا به جاي رفتن پيش Wish Granter بايد Decoder رو روي در مخفي كه پيدا مي كنيد بگذاريد تا پس از 30 ثانيه در باز بشه. با وارد شدن به در بازي دوباره لود ميشه و بايد 25-30 نفر ديگه رو بكشيد كه نسبتا مشكل. در انتها (اسم اين محل Secret lab) به يك محيط دايره اي شكل مي رسيد كه چند شي آبي رنگ اطرافش. با شليك به اشيا آبي رنگ و از بين بردن همه اونها با انساني مجازي (مثل فيلم هاي علمي تخيلي كه اشيا سه بعدي رو با تابوندن نور ايجاد مي كنند) روبرو مي شويد كه خود رو عضو C-Consciousness معرفي مي كند. در پايان حرف هاي او دو حق انتخاب خواهيد داشت. پيوستن به اين گروه يا ...
    1. اگر بپذيريد كه عضوي از C-Consciousness باشد صحنه اي نمايش داده مي شود كه شما را در محفظه اي (كه بقيه اعضا نيز در محفظه هاي مشابه اي قرار دارند) مي گذارند. و بازي پايان مي پذيرد.

2. در غير اينصورت شما به محلي بيرون از نيروگاه تلپورت مي شويد و بعد از مبارزه با تعداد زيادي از اعضاي Monolith و گذشتن از تعداد زيادي تلپورت به اتاقي كه محفظه اعضاي C-Consciousness قرار دارد تلپورت مي شويد. شما به محفظه ها شليك مي كنيد و باعث از بين رفتن The zone مي شويد. كه توسط C-Consciousness بوجود آمده.

به نقل از بازی سنتر

4. این کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

بلاخره تموم شد.
    من اون پایانه که خیلی ضدحاله دیدم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همون پولدار شدن؟ همه اونو مبینن چون با پوله زیاد میرن به سمت پایان

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه
    از بس که ما مردها تو همه چی طمع داریم و میخوایم از هر چی تا میتونیم زیادتر داشته باشیم!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام بچه ها من از پنج راه بازی رو تمام کردم
    ولی راه اولی که مکس گفته بود رو نتونستم تمام کنم فعلان دور شم
    -------------------------------------------------------------------
    مکس از تو یک سوال داشتم راه هفتم رو نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ---------------------------------------------------
    پچه ها اپدیت جدید nvide برای چند بازی ساخته شده از جمله استالکر حدود یک هفته پیش فکر کنم اومد بود
    لینک مستقم حدود 67 مگا بایت دیگه خودتون فکرشو کنید عجب اپدتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sinaset; 09-09-2007 at 10:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

مکس جان Guide کجاست منظورت؟
    همون جایی که یک دکتر لباس آبی هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

مکس جان Guide کجاست منظورت؟
    همون جایی که یک دکتر لباس آبی هست؟
    سلام pink خوب Guide همون جایی که wolf بود دقیقان همون جا است میره پیشش بعد اون به تو می گه جایی دکتر کجایی البته باید این هم بگم که Guide با ید توی نقشه باشه تا بتونه باهش صحبت کنی تقریبان اواسط بازی یک مرحله بازی اضافه می شه که تو نقشه نگاه کنی guide به اون اضافه شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

ممنون از کمکت سینا جان.
    یعنی باید برم کمپ اول بازی.
    واقعا نامردیه 8.4 گرفته از گیم اسپات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •