تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 150 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1492

نام تاپيک: .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حدس میزدم که از سایتهای خارجی گرفتی ! آخه تویه اولین پستت هم لینکهای مربوط رو گذاشته بودند. من سعی میکنم امشب اگر بیکار بودم برم و به این سایتها سر بزنم شاید چیزی دستگیرم شد.

دوستان من یه برنامه گیر آوردم که میشه اخلاق و خصوصیات آدمهای توی بازی رو درست کرد.
    مثلا میشه که گفت فرد مورد نظر سوار چه ماشینهایی میشه، جز چه گروهی دسته بندی میشه !! ( خیابونی ، یک زن معمولی و یک خانم **** رقاص ) حتی میشه گفت که این زنه یا مرد !!
    من یه خانوم هست که چاق هستش و لباس قرمز و یک دامن کوتاه پاشه. ( همونی که تویه عکس قبلی که گذاشتم اومده بودم چادر براش درست کرده بودم. ) اومدم این رو از گروه زنهای خیابونی ( S e x y women ) در آوردم و به گروه Women تغییرش دادم. اصلا کنفیکون شد. اینهو یه آدم معمولی راه میره.

تازه یکی دیگه از مزیتهای این برنامه اینه که شکل سه بعدیش رو هم براتون میاذره. یعنی میتونید ببینیدش ولی نمیتونید راه رفتنش رو ببینید. تازه ID و همینطور نام DFF و TXD این کارکاتر رو هم مینویسه.
    کلا حال کردم با این برنامه. میتونیم که فقط تکسچر این کاراکتر ها رو تغییر بدیم و یا این که یه مش ساده به شکل چادر بکشیم رو سرشون. همین !!

به نظرم با این برنامه کار خیلی سریعتر پیش بره و دیگه با راه رفتن خانومها و مردها تویه خیابون مشکلی نداشته باشم.

امشب این برنامه رو برای محمد با آموزش میفرستم. ( گرچه اصلا آموزش نمیخواد. ) ایشون خودشون برای شما میفرستن. فعلا بای.

راستی با این فکر که آموزش ادیت کردن رو هم همراه بازی بدید بیرون موافقم.

در مورد فونت بازی ببینم مگه فونت بازی به صورت TXD هستش ؟؟
    اگر نیست پس بگردید دنبال یه جایی که یونیکد فونت ها نوشته باشه و یونیکد فارسی رو اضافه کنید.
    Ped Editor رو میگی ؟

فونت بازی TXD هست

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من با شما موافقم آقا محمد.مشخصات برنامه كه عين ped editor هست.در ضمن آقا محمد ميشه چند تا عكس از اون مغازه هاي بقالي كه ساختي بذاري؟؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

من فارسیش کردم منوهارو
    ولی یه سری حروف جا نمیشن یعنی تعداد حروف انگلیسی خیلی کمتره
    ولی میشه یه کاراییش کرد

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره دوستان Ped Eitor هستش. ( یعنی فکر کنم! چون به اسمش توجهی نکردم. )
    خوب حالا که همه داریدش، با حجاب کردن که مشکلی نیست دیگه. یه چادر بکشید روی سر هر کدوم که خواستید.

راستی دوستان به این نکات هم توجه کنید.
    1 - ماشین ها رو بر اساس ارزشی که در بازی دارن جایگزین کنید، مثلا ماشین پیکتان رو جای ماشین قدیمی ها بذارید. پراید، سمند، پزو ها رو هم جای ماشین ها یی که بیشتر تویه بزی وجود دارن بذارید.
    2 - آرمهای پلیس، اتیش نشانی و آمبولانس ها رو درست کنید.
    3 - اگر آدمها رو میخواید جایگزین کنید هم درست و حسابی جایگزین کنید.
    4 - اگر می خواید بازی خیلی شبیه خود تهران بشه، وضع شبهای تهران رو هم در بازی بگنجانید. ( اینهایی که تویه روزنامه ها و اخبار خارج از کشور میگن چیه ؟؟ )
    5 اگر میخواید که بازی با رم 256 هم اجرا بشه در ساخت ماشینها و ساختمونها از کمترین سگمنت ممکن استفاده کنید.
    مثلا همین مغازه های تویه بازی، دیدید چه قدر ساده هستند ؟ خوب به این دلیل ساده هستند که بازی به راحتی بتونه اونها رو به نمایش بذاره. فکرش رو بکنید که که همه مغازه ها با کیفیت خوب ساخته بشن، درسته که بازی کیفیت خوبی پیدا میکنه، ولی به قیمت افت فریم خواهد بود.

من رفتم و با هزار زور و زحمت یه دوربین به دست آوردم و از در و دیوار عکس گرفتم. در آخر هم به این نتیجه رسیدم. که عکسها و ساختمون های مربوطه که من میتونم بسازم به درد جنوب تهران میخوره، آخه شهری که من توشم شهر کوچیکی تشریف دارن و ساختمون چند طبقه خیلی کم پیدا مشیه. مشکلی نیست ؟؟
    در ضمن من با جزئیات خوب درست نمیکنم ها،به همون دلیلی که بالا گفتم !! البته سعی میکنم که بعضی ها رو هم جزئیات توش بکار ببرم.

راستی آقا محمد لطفا یه چند تا نمونه کار بذار، که یه کم کار ما ساختمون سازها هدف دار بشه و بدونیم که شما در چه سطحی و با چه کیفیت کاری از ا انتظار ساختمون داری.
    متشکر !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نظام جان بالاخره شما عضو گروه مي شي يا نه.اگه مي شي لطفا امضاي گروه رو در امضاي خودت قرار بده و از آقا محمد هم مي خوام كه نام ايشون رو در بخش سازندگان اول تاپيك قرار بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من رو Gta-pro فرستاده گفته بیام تو گروهتون عضو بشم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان.
    بله من آقا آرش رو از دارينوس آووردم.ايشون بلده با 3dmax كار كنه.نظرتون چيه؟

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب آقا GTA-Pro من دارم شرایطم رو میگم، که بعدا ازم انتظار بالایی نداشته باشن اعظای گروه.
    ورگنه من از خدامه که یه کاری برای این تاپیک و گروه انجام بدم، از اول بدو این تاپیک هم اینجا رو دنبال کردم و دنبال خواهم کرد.

الان هم منتظر آقا محمد هستم که ببینم این شرایط من رو قبول میکنه یا نه.
    آقا آرش خوش آمدی. فکر کنم من بعدا با تو یه کارهای داشته باشم. ( تا چه حد با مکس آشنایی داری ؟؟ اسکریپت نویسیش رو بلدی ؟ با پیغام خصوصی جوابم رو بده. )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

خوبه پس کار من آسوون شد!
    میرم توی خط شخصیت اول!

داره خودمونی میشه PC GAMES's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقایون کاری بر میاد در خدمتما.منم میتونم به آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1057451", true); کمک کنم.من زبانم (از خود تعریفی نباشه)خوبه.من که آماده ام.اگر کاری باری هست رو ما حساب کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •