مدل گوشيت چيه ؟
مدل گوشيت چيه ؟
سلام من تازه عضو این سایت شدم و خیلی مشتاق اسکینم برای گوشیم غیر این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی دیگه ای آدرس برای گرفتن اسکین V3X داره واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورودتون رو به p30 تبريك ميگم دوست عزيز
ممنون مسعود جان كه زحمت كشيدي.............
ممنون از راهنماییتون
میشه یه سری عکس عاشقانه و فانتزی در اندازه 240 در 320 بزارید ممنون میشم
این واسه شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان گلم!
آقا من یه گله دارم ( نه فقط در اینجا بلکه در اکثر تا÷یکها) : مثال میزنم ... منی که تازه این تا÷یک رو ÷یدا کردم اومدم تمومیه 56 صفحه رو خوندم ... خواستم اون اسکینها رو دانلود کنم که هیچکدومشون باز نمیشد حتی با اون ÷سی که داده بودین ... خواستم نرم افزار مربوط به نصب اسکینها رو دان کنم اونم که خراب بود ... موندم چیکار کنم... اینهمه وقت بذار آخرسر هم هیچی گیرت نیاد ... چرا هیچ مدیریتی روی تا÷یکها صورت نمیگیره؟
یکی به من هم کمک کنه ...( گوشیه من ال7 هست)
یه ÷یشنهاد دارم : یکی یه زحمتی بکشه ...
1- لینکها رو آ÷ کنه
2- ÷ستهای اضافی رو ÷اک کنه
3- یه دسته بندی جامع انجام بده
.
.
.(ای کاشمیشد ...)
علي جان دوست من متاسفانه به دليل سرعت كم اينترنت ما نميتونيم هميشه نرم افزار ها رو اپ كنيم خود سايت هم فظا براي اين كار نميده پس مجبوريم تو سايت هاي متفرقه اپ كنيم كه بعد از 30 روز همه چيز ميپره.................
پست هاي اضافه دوست من مربوط به مشكلات بچه ها ميشه شايد همون مشكل براي شما هم پيش بياد پس ميتوني با يه نگاه به اون پست از پس مشكلاتت بر بياي
موفق باشي............!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)