با خبال راحت شروع کن...![]()
با خبال راحت شروع کن...![]()
آقا من همون اولش گیر گردم با K800 cid52
بکاپ که میگیرم اندازه فایل صفر هست و این error در log
/tpa/preset/system/ams/FaceWarp_2
error occured 8
اگه میشه لطف کنید روش افزایش صدا برای k800 رو کامل و دقیق بگید.
ممنون.
مال من r1jg001 هست که تو قسمت rest نبود!!!!!! اشتباه میکنم؟اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون.
Last edited by toliveistodie; 26-08-2007 at 17:03.
دیپلمات عزیز شما مشکلت حل شد؟
من هم مشکل شما رو دارم چه کنم؟
سلام
اقا دستت درد نکه اما اینم ناقصه یعنی از 5 تا بلوک فقط 3 تاش هست
بازم ممنون
سلام
اقا دستت درد نکنه داداشی
قربون این عینکت خوشکلت برم
تو ما رو نجات دادی میشه لطفا بگی منبعت کجاست یا خودت فهمیدی اینارو البته اسراری ندارم چون تو اینقدر شیرین اموزش میدی که نیازی به منبع نیست
نه عزيزم مشكلم حل نشده ...دارم تو يه فروم ديگه پيگيري ميكنم ... حل ميشه ايشالله
راستي فريمور شما چيه؟ R1KG001 ؟
تغییر درایور صدا با تغییر درایور دوربین که فرقی نداره فقط اونجا اسم پوشش کمراست اینجا اسم پوشش اکوستیکه...صفحه ی قبلم اموزشش رو دادم...حالا اگه مشکلی هست من در خدمتم
راستش تا اونجا که من یادم میاد مال منم فقط تا 3 میرفت...مدلش همینه..ناقص نیستمال من که اینجوری بود
عینکم قابلی نداره هاعزیزم در مورد منبع بگذار یک چیز کلی رو بگم
منبع تمام این مطالب یک سایت خیلی معتبر خارجی هست که مطمئنا همه میشناسیدش....اما تو ترجمه شدش و فارسیش...هر چی هست کار اقای مسعود 57 هست که تو سایت موبایلستان فعالیت میکنه...الانم یکی از بچه ها تاپیک زده و تمامیه این اموزش ها رو که گویا اقای مسعود57 به تازگی اماده و اپلود کرده رو تو همین انجمن گذاشته
اموزش هاشون خیلی کامله..منتها چیزهایی که من اینجا گفتم کمی ساده تر و خودمونی تر گفتم تا بچه ها راحت یاد بگیرن...پی دی اف ایشون رو دان کنید..هر چند خودم هنوز نگرفتم اما میدونم کامله کامل باید باشه
خوش حالم از اموزش ها راضی هستینبهم دلگرمی دادین
ببین دیپلمات عزیز من هنوز دقیق متوجه مشکل نشده ام اما کاملا معلومه شما یه جا رو خوب اجرا نمیکنید...دلیل حرفم اینه که:
دستوری که لازمه اینه:
readdir:/ifs
readdir:/tpa
readdir:/smsdata
readdir:/system
این بدین معنی هست وقتی که وارد پوشه ی ph_out بشید باید چهار تا پوشه ببینید به همین اسامی...یعنی
ifs....tpa.....smsdata....system
اما من فایل شما رو که دیدم اصلا این پوشه smsdata رو نداره....به جاش مثلا یه پوشه card داره که خالیه!!!
ضمن اینکه یه چیز جال اینکه..فرضا وقتی تو پوشه اکوستیک که برید در حال درستش پسوند فایلها apf هستش...اما مال شما رو که نگاه کردم به اول اسم پسوند یک z اضافه شده:zapf من که همچین پسوندی ندیدم تا حالا!!
همون طور که گفتم یک بار هم مثلا از درایور صفحه نمایش بک اپ بگیرید...نتیجش رو بگید
دعام کنید...فردا امتحان دارم...هیچی نخوندم
کامیاب باشید![]()
با سلام.
من میخوام k790_k800_acoustics رو بوسیله این برنامه رو گوشیم بریزم.گفتید به صورت zip در قسمت MISC file باید باشه.میخواستم بدونم که بعد از این کار flash رو بزنم که کار تمام بشه؟ یا باید در قسمت firmware هم فایلی باشه؟به جز قسمت اول کار دیگه هم باید انجام داد؟مشکلی برای گوشی پیش میاد؟
با تشکر.
ببين مصطفي جان من همه كارا رودرست طبق آموزش شما انجام دادم ...برنامه مشكلي نداره مشكل اينجاست كه setool براي CID52 فقط قابليت write داره نه read !
دارم يه پست در se-nse رو ترجمه ميكنم ( اينطوريه كه موقتا با XS يه فايل xml رو بهش اضافه ميكنن تا گوشي بتونه فايل رو بخونه و ارسال كنه
اين مشكل تمام CID 52 هاست
اما در مورد فايلهايي كه من فرستادم و ديدي بايد بگم كل CID 52 ها اينطورين... يعني با 810 فرق ميكنه ..
من FS extended گوشي خودم و K800 رو كه ديدم همينطوري بود ... واسه همين هنوز آكوستيكي واسه 850 نيومده
وقتي پيگيري هام تموم شد و به يه نتيجه درست رسيدم با اجازه شما آموزشش رو ميزارم اينجا واسه CID 52 ها
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)