تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 106 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی رو K800 امتحان کرده؟
    شروع کنیم یا نه؟
    با خبال راحت شروع کن...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با خبال راحت شروع کن...
    آقا من همون اولش گیر گردم با K800 cid52
    بکاپ که میگیرم اندازه فایل صفر هست و این error در log

/tpa/preset/system/ams/FaceWarp_2
    error occured 8

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه میشه لطف کنید روش افزایش صدا برای k800 رو کامل و دقیق بگید.
    ممنون.

مال من r1jg001 هست که تو قسمت rest نبود!!!!!! اشتباه میکنم؟اگه میشه راهنمایی کنید.
    ممنون.
    Last edited by toliveistodie; 26-08-2007 at 17:03.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا يه سوال ديگه پيش مياد ... من تمام FS رو بك آپ گرفتم با دستور
    readdir:/ifs
    readdir:/tpa
    readdir:/smsdata
    readdir:/system

حالا كل فايلها روي هاردم هست ولي حجم همشون 0 كيلوبايته !! يعني فقط اسم فايلهارو كپي كرده! چرا؟
    دیپلمات عزیز شما مشکلت حل شد؟
    من هم مشکل شما رو دارم چه کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینو تو هاردم گیر اوردم ببین به کارت میاد:

:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    l

قابلی نداشت امین جان
    سلام
    اقا دستت درد نکه اما اینم ناقصه یعنی از 5 تا بلوک فقط 3 تاش هست
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

4 mhf

همون طور که قبلا گفته شد این برنامه دارای توانایی های مختلفی هست
    همون طور که قبلا گفته شد از دکمه ی فلش...برای فلش کردن استفاده کردیم
    اما یکی دیگه از کاربردهای این دکمه اعمال تغییرات در fs است
    ما توسط این برنامه می توانیم به راحتی هر نوع تغییراتی رو در گوشی انجام بدهیم...منتها این کار مستلزم این هست که مسیر ها رو به خوبی بشناسیم
    یکی از کارهایی که میشه باهاش مسیر ها رو بهتر شناخت رو قبلا گفتم که البته راه خیلی اسونتری هم داره...که با استفاده از یک دستور هست...از اونجا که نمی خوام پست های اموزشی ناقص باشن...دستور ها رو یک جا بعدا در یک پست شرح میدم
    تغییرات زیادی میشه انجام داد...از اونجا که یکی از دوستان درخواست اموزش تعویض درایور دوربین رو کردن..مثال این قسمت رو تعویض درایور دوربین میگیرم:
    مسیری که این فایل داره بدین شرحه:
    Ifs/settings/camera
    که داخل این پوشه درایور دوربین قرار گرفته با این نام:
    Camdriver0.dat
    در واقع مسیر کلی درایور میشه:
    Ifs/settings/camera/camdriver0.dat
    نظر دوستان رو به پست اولو شروع اموزش های فلش با این نرم افزار جلب میکنم که اونجا گفته بودم زمانی که می خواهید کاستوم رو انتخاب کنید و درون misc files قرار دهید باید حتما زیپ شده باشه
    اینجا هم به همین صورت است همیشه به خاطر داشته باشید...هر تغییراتی که خواستید در fs انجام دهید وقتی خواستید انتخابش کنید و درون misc files قرارش دهید..حتما باید زیپ شده باشه
    پسوندش حتما باید زیپ باشه(و نه rar)
    خوب میپردازیم به دادمه تعویض داریور دوربین
    حالا که مسیر اصلی رو یاد گرفته اییم و میدانیم باید مسیری عین مسیر اصلی رو بسازیم
    بنابر این اول یه پوشه میسازیم که اسمش هست:ifs
    بعد داخلش یه پوشه ایجاد میکنیم اسمش رو میگذاریم:settings
    داخل این پوشه هم یه پوشه میسازیم بنامcamera
    خوب مسیری عین مسیر اصلی ساخته و اماده هست
    حالا داخل پوشه ی کمرا شوید...درایور دوربین مورد نظرتون رو داخلش قرار دهید
    حالا به اول مسیر برگردید....ifs رو حالا به یک فایل زیپ تیدیل کنید..هر اسمی هم که دوست دارید می تونید براش بگذارید...مهم نیست
    فقط توجه داشته باشید...زمانی که فایل زیپ رو باز میکنید...اولین پوشه ifs باید باشد
    خوب همه چیز دیگه امادست.....برنامهی setool2 lite رو اجرا کنید....بعد انتخاب مدل گوشی همون طور که گفته شد فایل زیپ اماده شده رو داخل misc files قرار بدید
    گزینه ی فلش رو بزنید و ادامهی مراحل برنامه رو انجام بدید
    توجه:
    فایل های هم نام با این کار جایگزین فایل های اصلی میشن...پس قبل از اعمل تغییرات اصلا نیازی به پاک کردن انها نداریم
    خودتونم کلمات و اسم پوشه ها رو چک کنید یه وقت یه غلط املایی کوچک درد سر نشه...الان متوجه شدم که به جای settings تو پستم نوشته بودمsetting که الان ویرایش کردم
    شاد باشید
    سلام
    اقا دستت درد نکنه داداشی
    قربون این عینکت خوشکلت برم
    تو ما رو نجات دادی میشه لطفا بگی منبعت کجاست یا خودت فهمیدی اینارو البته اسراری ندارم چون تو اینقدر شیرین اموزش میدی که نیازی به منبع نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ديپلمات's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سياست

پيش فرض

دیپلمات عزیز شما مشکلت حل شد؟
    من هم مشکل شما رو دارم چه کنم؟
    نه عزيزم مشكلم حل نشده ...دارم تو يه فروم ديگه پيگيري ميكنم ... حل ميشه ايشالله

راستي فريمور شما چيه؟ R1KG001 ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من همون اولش گیر گردم با K800 cid52
    بکاپ که میگیرم اندازه فایل صفر هست و این error در log
    جواب این پست رو در پایین نقل قول دیپلمات یک جا میدم
    /tpa/preset/system/ams/FaceWarp_2
    error occured 8
    اگه میشه لطف کنید روش افزایش صدا برای k800 رو کامل و دقیق بگید.
    ممنون.

مال من r1jg001 هست که تو قسمت rest نبود!!!!!! اشتباه میکنم؟اگه میشه راهنمایی کنید.
    ممنون.
    تغییر درایور صدا با تغییر درایور دوربین که فرقی نداره فقط اونجا اسم پوشش کمراست اینجا اسم پوشش اکوستیکه...صفحه ی قبلم اموزشش رو دادم...حالا اگه مشکلی هست من در خدمتم
    سلام
    اقا دستت درد نکه اما اینم ناقصه یعنی از 5 تا بلوک فقط 3 تاش هست
    بازم ممنون
    راستش تا اونجا که من یادم میاد مال منم فقط تا 3 میرفت...مدلش همینه..ناقص نیستمال من که اینجوری بود
    سلام
    اقا دستت درد نکنه داداشی
    قربون این عینکت خوشکلت برم
    تو ما رو نجات دادی میشه لطفا بگی منبعت کجاست یا خودت فهمیدی اینارو البته اسراری ندارم چون تو اینقدر شیرین اموزش میدی که نیازی به منبع نیست
    عینکم قابلی نداره هاعزیزم در مورد منبع بگذار یک چیز کلی رو بگم
    منبع تمام این مطالب یک سایت خیلی معتبر خارجی هست که مطمئنا همه میشناسیدش....اما تو ترجمه شدش و فارسیش...هر چی هست کار اقای مسعود 57 هست که تو سایت موبایلستان فعالیت میکنه...الانم یکی از بچه ها تاپیک زده و تمامیه این اموزش ها رو که گویا اقای مسعود57 به تازگی اماده و اپلود کرده رو تو همین انجمن گذاشته
    اموزش هاشون خیلی کامله..منتها چیزهایی که من اینجا گفتم کمی ساده تر و خودمونی تر گفتم تا بچه ها راحت یاد بگیرن...پی دی اف ایشون رو دان کنید..هر چند خودم هنوز نگرفتم اما میدونم کامله کامل باید باشه
    خوش حالم از اموزش ها راضی هستینبهم دلگرمی دادین
    نه عزيزم مشكلم حل نشده ...دارم تو يه فروم ديگه پيگيري ميكنم ... حل ميشه ايشالله

راستي فريمور شما چيه؟ R1KG001 ؟
    ببین دیپلمات عزیز من هنوز دقیق متوجه مشکل نشده ام اما کاملا معلومه شما یه جا رو خوب اجرا نمیکنید...دلیل حرفم اینه که:
    دستوری که لازمه اینه:
    این بدین معنی هست وقتی که وارد پوشه ی ph_out بشید باید چهار تا پوشه ببینید به همین اسامی...یعنی
    ifs....tpa.....smsdata....system
    اما من فایل شما رو که دیدم اصلا این پوشه smsdata رو نداره....به جاش مثلا یه پوشه card داره که خالیه!!!
    ضمن اینکه یه چیز جال اینکه..فرضا وقتی تو پوشه اکوستیک که برید در حال درستش پسوند فایلها apf هستش...اما مال شما رو که نگاه کردم به اول اسم پسوند یک z اضافه شده:zapf من که همچین پسوندی ندیدم تا حالا!!
    همون طور که گفتم یک بار هم مثلا از درایور صفحه نمایش بک اپ بگیرید...نتیجش رو بگید
    دعام کنید...فردا امتحان دارم...هیچی نخوندم
    کامیاب باشید

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام.
    من میخوام k790_k800_acoustics رو بوسیله این برنامه رو گوشیم بریزم.گفتید به صورت zip در قسمت MISC file باید باشه.میخواستم بدونم که بعد از این کار flash رو بزنم که کار تمام بشه؟ یا باید در قسمت firmware هم فایلی باشه؟به جز قسمت اول کار دیگه هم باید انجام داد؟مشکلی برای گوشی پیش میاد؟
    با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ديپلمات's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سياست

پيش فرض

ببین دیپلمات عزیز من هنوز دقیق متوجه مشکل نشده ام اما کاملا معلومه شما یه جا رو خوب اجرا نمیکنید...دلیل حرفم اینه که:
    دستوری که لازمه اینه:
    این بدین معنی هست وقتی که وارد پوشه ی ph_out بشید باید چهار تا پوشه ببینید به همین اسامی...یعنی
    ifs....tpa.....smsdata....system
    اما من فایل شما رو که دیدم اصلا این پوشه smsdata رو نداره....به جاش مثلا یه پوشه card داره که خالیه!!!
    ضمن اینکه یه چیز جال اینکه..فرضا وقتی تو پوشه اکوستیک که برید در حال درستش پسوند فایلها apf هستش...اما مال شما رو که نگاه کردم به اول اسم پسوند یک z اضافه شده:zapf من که همچین پسوندی ندیدم تا حالا!!
    همون طور که گفتم یک بار هم مثلا از درایور صفحه نمایش بک اپ بگیرید...نتیجش رو بگید
    دعام کنید...فردا امتحان دارم...هیچی نخوندم
    کامیاب باشید
    ببين مصطفي جان من همه كارا رودرست طبق آموزش شما انجام دادم ...برنامه مشكلي نداره مشكل اينجاست كه setool براي CID52 فقط قابليت write داره نه read !

دارم يه پست در se-nse رو ترجمه ميكنم ( اينطوريه كه موقتا با XS يه فايل xml رو بهش اضافه ميكنن تا گوشي بتونه فايل رو بخونه و ارسال كنه

اين مشكل تمام CID 52 هاست

اما در مورد فايلهايي كه من فرستادم و ديدي بايد بگم كل CID 52 ها اينطورين... يعني با 810 فرق ميكنه ..

من FS extended گوشي خودم و K800 رو كه ديدم همينطوري بود ... واسه همين هنوز آكوستيكي واسه 850 نيومده

وقتي پيگيري هام تموم شد و به يه نتيجه درست رسيدم با اجازه شما آموزشش رو ميزارم اينجا واسه CID 52 ها

مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •