سلام. ممنون که جواب دادی... راستش این همه عجله واسه اینه که دیگه وقتی ندارم. می خوام بدونم اگه این گوشی نتونه نیازامو برآورده کنه... خب..ب.. ب.. ب ... با اینکه دلم نمیاد و عاشق جمالش شدم ولی مجبورم که ردش کنم.
این حرفت یخورده آرومم کرد:
>>>>>>>>>>>بذار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.<<<<<<<
1. ایرادی نداره. چطور می شه key tone رو عوض کرد ؟
2. اگه اینکارو بکنی که شمارتو می گیرم و زبانن تشکر می کنم.. چون دو تا قضیه واسم خیلی مهمه که نظرمو عوض می کنه. یکی سرعته و اونیکی هم قدرت پخش headset.
3. هزاران دنیا ممنون. مطمئنم خیلی کارمو راه می ندازه داداش.
4. اول فرق بین handsfree و headset رو بدونم........... مگه handsfree اونی نیست که سیم نداره و فقط به یه طرف گوش وصل می شه. خب headset هم همون هدفنه دیگه... درسته ؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه من منظورم headset هستش نه handsfree.
به هر حال عزیزم خیالمو راحت کن و بهم بگو اگه یه headset خوب بگیرم مشکلم حل می شه ؟ خیلی این موضوع برام مهمه. چون بیشنر دوست دارم با headset گوش کنم تا خود گوشی مبایل. به نظر خودم که هر گوشی از این لحاظ باید قوی باشه ...خب... چون صدا مستقیم می ره تو گوش دیگه. ولی اینی که من دارم صداش افتضاح ضعیفه با اینکه موزیکارو تقویت هم کردم. تو رو خدا کسی هست ک شماره حسابشو بده و بتونه یه headset توپ واسم جور کنه ؟
5. بازم مرسی.
6. راستش یه چند تا شبیه ساز نینتندو و سگا با پسوند sis دانلود کردم و نمی دونم باید کجا و تو کدوم پوشه بندازمش و اصلا چطوری اجراش کنم.
بازم ازت ممنونم چون خودت این گوشی رو نداری ولی با این حال سعی می کنی جوابمو بدی. خداییش شرمندتم.
سلام عزیز.خاهش میکنم.
1.باید دنباله فایلی بگردی که این صدا رو تولید میکنه(با یک برنامه ای که سیستم فایلت رو بخونه بعد صدایه
مورده نظرت رو بجاش جایگزین کنی.
2.این لینکه آموزشش توسط یکی از عزیزانه قدیمی البته بگم رویه v3x تستش کرده.باید ببینی رو v3i هم جواب
میده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.شما درست گفتین.ببینید دوسته عزیز منم دنباله همچین هدستی میگردم.مطمئن نیستم جواب بده ولی
میدومنم از ماله خودش بهتر،حتما پیدا میشه.وقتشو نداشتم پیداش کنم!!
5.دوسته عزیز فایلی که پسوندش sis هست رویه گوشیه شما جواب نمیده.اون فایل مخصوصه گوشیهایه
سیمبیان هست.شما دنباله یه شبیه ساز با پسونده جار (jar) باش.