تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 136 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. ممنون که جواب دادی... راستش این همه عجله واسه اینه که دیگه وقتی ندارم. می خوام بدونم اگه این گوشی نتونه نیازامو برآورده کنه... خب..ب.. ب.. ب ... با اینکه دلم نمیاد و عاشق جمالش شدم ولی مجبورم که ردش کنم.

این حرفت یخورده آرومم کرد:

>>>>>>>>>>>بذار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
    اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.<<<<<<<

1. ایرادی نداره. چطور می شه key tone رو عوض کرد ؟

2. اگه اینکارو بکنی که شمارتو می گیرم و زبانن تشکر می کنم.. چون دو تا قضیه واسم خیلی مهمه که نظرمو عوض می کنه. یکی سرعته و اونیکی هم قدرت پخش headset.

3. هزاران دنیا ممنون. مطمئنم خیلی کارمو راه می ندازه داداش.

4. اول فرق بین handsfree و headset رو بدونم........... مگه handsfree اونی نیست که سیم نداره و فقط به یه طرف گوش وصل می شه. خب headset هم همون هدفنه دیگه... درسته ؟؟؟؟؟
    اگه اینجوریه من منظورم headset هستش نه handsfree.
    به هر حال عزیزم خیالمو راحت کن و بهم بگو اگه یه headset خوب بگیرم مشکلم حل می شه ؟ خیلی این موضوع برام مهمه. چون بیشنر دوست دارم با headset گوش کنم تا خود گوشی مبایل. به نظر خودم که هر گوشی از این لحاظ باید قوی باشه ...خب... چون صدا مستقیم می ره تو گوش دیگه. ولی اینی که من دارم صداش افتضاح ضعیفه با اینکه موزیکارو تقویت هم کردم. تو رو خدا کسی هست ک شماره حسابشو بده و بتونه یه headset توپ واسم جور کنه ؟

5. بازم مرسی.

6. راستش یه چند تا شبیه ساز نینتندو و سگا با پسوند sis دانلود کردم و نمی دونم باید کجا و تو کدوم پوشه بندازمش و اصلا چطوری اجراش کنم.

بازم ازت ممنونم چون خودت این گوشی رو نداری ولی با این حال سعی می کنی جوابمو بدی. خداییش شرمندتم.
    سلام عزیز.خاهش میکنم.

1.باید دنباله فایلی بگردی که این صدا رو تولید میکنه(با یک برنامه ای که سیستم فایلت رو بخونه بعد صدایه

مورده نظرت رو بجاش جایگزین کنی.

2.این لینکه آموزشش توسط یکی از عزیزانه قدیمی البته بگم رویه v3x تستش کرده.باید ببینی رو v3i هم جواب

میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4.شما درست گفتین.ببینید دوسته عزیز منم دنباله همچین هدستی میگردم.مطمئن نیستم جواب بده ولی

میدومنم از ماله خودش بهتر،حتما پیدا میشه.وقتشو نداشتم پیداش کنم!!

5.دوسته عزیز فایلی که پسوندش sis هست رویه گوشیه شما جواب نمیده.اون فایل مخصوصه گوشیهایه

سیمبیان هست.شما دنباله یه شبیه ساز با پسونده جار (jar) باش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood6385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقايون كسي هست كه جديدا v3i گرفته باشه و boot loader گوشيش a30 باشه ؟ چون شنيدم كه موتورولا هاي جديد بوت لودرشون a52 هستش . كه يه جورايي restricted هست يعني نميشه هيچ تغييري درش داد و مونستر پك هايي كه الان وجود دارن رو اين بوت لودر كار نميكنن چون اين بوت لودر جديد رو نميشه RSA patching كرد كسي اطلاعي داره ؟
    Last edited by davood6385; 20-09-2007 at 06:37.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

Corvette جان مرسی. دیدم اینجا زیاد نمی تونم کمک بگیرم، رفتم تو سایت motox.info رجیستر کردم و دیدم وای... چقدر اطلاعات مفید. به هر حال دارم سعی می کنم که خیلی چیزا رو یاد بگیرم. اگه چیزایی رو یاد گرفتم که اینجا توضیحی در موردش داده نشده بود رو حتما می گم. فعلا...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Corvette جان مرسی. دیدم اینجا زیاد نمی تونم کمک بگیرم، رفتم تو سایت motox.info رجیستر کردم و دیدم وای... چقدر اطلاعات مفید. به هر حال دارم سعی می کنم که خیلی چیزا رو یاد بگیرم. اگه چیزایی رو یاد گرفتم که اینجا توضیحی در موردش داده نشده بود رو حتما می گم. فعلا...
    قربانت عزیز. اونجا یه چیزه دیگست.من وقتشو ندارم. در ضمن یه جورایی اینجا تنهام.اگر با اطلاعاتی که میگیری

بیای کمکمون ممنون میشم رفیق.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

نوشته شده توسط moto baz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم دیر دیدم پست شما رو تجربه شخصی خودم چون جایی ندیدم میگم:
    تو قسمت setting به گزینه ی Aeroplane mode وارد شو و گزینه اول رو on و بعد 3 4 ثانیه off کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه . خبرشم بدید

راه حله پیشنهادیه این دوسته عزیزمون هم امتحان کنbeckham7 جان.
    سلام
    يه سلام ويژه هم خدمت دوست عزيزم corvette كه دلم واسشون تنگ شده
    چند روزي كه سوالي ندارم گفتم اين بحث قديميو تمومش كنم چون به corvette جان قول داده بودم نتيجه شو بگم
    واسه بعضي دوستان كه احتمالا نمي دونن جريان چي بوده يه توضيح كوچولو ميدم كه اگه خدايي نكرده همچين مشكلي....
    گوشي من مشكل آنتن دهي داشت وقتي no service ميشد ديگه همونجور مي موند تا resetنمي كردم درست نميشد

واما نتيجه از اونجايي كه از corvette عزيز ياد گرفتم كه ديگه حداقل تو مبحث موبايل كه تازه كارم ديگه عجله نكنم همه راهها رو تو اين مدت كه فكر كنم يه سه هفته اي شد از اون راه اولي سرچ شبكه تا اين آخري airplane چندين بار امتحان كردم
    تو اكثر موارد تقريبا همه همين راه آخري مشكلو حل مي كنه ولي مشكل اصلي از آنتن دهي ضعيف دكلهاي مخابراته الان هم اون مشكل خيلي كم واسم پيش مي ياد كه اونهم طبيعيه
    بازم از corvette جان بخاطر راهنمايهاشون تشكر مي كنم خيلي خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    يه سلام ويژه هم خدمت دوست عزيزم corvette كه دلم واسشون تنگ شده
    چند روزي كه سوالي ندارم گفتم اين بحث قديميو تمومش كنم چون به corvette جان قول داده بودم نتيجه شو بگم
    واسه بعضي دوستان كه احتمالا نمي دونن جريان چي بوده يه توضيح كوچولو ميدم كه اگه خدايي نكرده همچين مشكلي....
    گوشي من مشكل آنتن دهي داشت وقتي no service ميشد ديگه همونجور مي موند تا resetنمي كردم درست نميشد

واما نتيجه از اونجايي كه از corvette عزيز ياد گرفتم كه ديگه حداقل تو مبحث موبايل كه تازه كارم ديگه عجله نكنم همه راهها رو تو اين مدت كه فكر كنم يه سه هفته اي شد از اون راه اولي سرچ شبكه تا اين آخري airplane چندين بار امتحان كردم
    تو اكثر موارد تقريبا همه همين راه آخري مشكلو حل مي كنه ولي مشكل اصلي از آنتن دهي ضعيف دكلهاي مخابراته الان هم اون مشكل خيلي كم واسم پيش مي ياد كه اونهم طبيعيه
    بازم از corvette جان بخاطر راهنمايهاشون تشكر مي كنم خيلي خيلي ممنون
    باعث خوشحالیه رفیق.لطف داری.من که کاری از دستم بر نیومد. به هر حال امیدوارم با گوشیت حال کنی.

ما در خدمتیم.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

من که کاری از دستم بر نیومد. به هر حال امیدوارم با گوشیت حال کنی.

ما در خدمتیم.
    corvette عزيز همش كمك شما بود اگه اون راه حلها رو بهم نمي گفتيد شايد گوشي پس مي دادم دستت درد نكنه
    خداييش من كه با تيپش خيلي حال مي كنم به نظر من گوشيهاي هم قيمت و حتي گرانتر از v3x تو برندهاي ديگه حداقل تو ظاهر و تيپ اصلا با v3x قابل مقايسه نيستند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

corvette عزيز همش كمك شما بود اگه اون راه حلها رو بهم نمي گفتيد شايد گوشي پس مي دادم دستت درد نكنه
    خداييش من كه با تيپش خيلي حال مي كنم به نظر من گوشيهاي هم قيمت و حتي گرانتر از v3x تو برندهاي ديگه حداقل تو ظاهر و تيپ اصلا با v3x قابل مقايسه نيستند
    قربانه تو عزیز.قابلترو نداشت.

کاملا بات موافقم.طراحیش نقص نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا یکی کمک کنه
    میخوام ببینم v3x سی دی داره؟
    من قبلا v3i داشتم سی دی داشت
    مشکلی نبود الان نمیتونم به pc وصل شم
    برنامه درایورش چیه
    phone tols داره
    یکی کمک کنه
    من چطوری میتونم با v3x به وسیله کامپیوتر کانکت شم تو نت؟

در آغاز فعالیت snowboy-v3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا یکی کمک کنه
    میخوام ببینم v3x سی دی داره؟
    من قبلا v3i داشتم سی دی داشت
    مشکلی نبود الان نمیتونم به pc وصل شم
    برنامه درایورش چیه
    phone tols داره
    یکی کمک کنه
    من چطوری میتونم با v3x به وسیله کامپیوتر کانکت شم تو نت؟
    باید motorola phone tools رو بذاری تو سیدی رام گوشی هم با mini usb به کامپیوتر وصل کنی بعد phone tools رو نصب کن خودش مودم گوشی رو نصب می کنه بعد که عکس گوشی اومد internet connetion و انتخاب کن nextرو بزن یه کانکشن درست کن بعد finish رو بزن حالا دو تا نوشته میاد که سمت راستی میره تو کانکشنت و سمت چپی هم میره تو ساخت کانکشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •