برای جاهای عمومی که رایگان باشه مثل پایتخت، هیچ تنظیمی نیاز نیست. فقط کافیه وای فای رو فعال کنید و دنبال اکسس پوینتی به نام Fortex بگردید و بهش کانکت بشید.
برای جاهای عمومی که رایگان باشه مثل پایتخت، هیچ تنظیمی نیاز نیست. فقط کافیه وای فای رو فعال کنید و دنبال اکسس پوینتی به نام Fortex بگردید و بهش کانکت بشید.
وقتی فلیپ گوشی بسته است، More و بعد Status رو بزن و اگه مشخصات گوشی با عکس زیر یکی بود، یعنی آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نیست، ولی اگه غیر از این بود، میتونی آپدیت کنی.
![]()
با عرض سلام مجدد
داشتم تو نت یه چرخه ای میزدم که به یه مطلب جالب (یه ترفند) در مورد p990i بر خوردم که تو این کلوپ تا اونجا که من یادم ذکر نشده ه ه .
یك روش كاملا منحسر به فرد برای اینكه متنی رو كه انتخاب كردین Copy كنین!!!!!!
وقتی که قسمتی از متن رو انتخاب كردین، قلم رو روی LCD به صورت یك خط شكسته به سمت راست بالا بكشید (از یه نقطه شروع كنین برین به سمت راست و در ادامه ی همون خط بدون اینكه قلم رو بردارین برین بالا)
گوشه ی صفحه خواهد نوشت : Copied
ای شیطوووون...من که خیلییی حال کردم شماهارو نییییدونم..
اگه كسی طریقه ی Paste كردن رو پیدا كرد لطف كنه بگه!
من که هرچی جون کردم نتونستم paste کردن و کشف کنم . اصلاّ میخاید جایزه بزاریم واسه کسی که روش paste کردن و کشف کنه...
یا علی..![]()
خير عزيز 2 گيگ را 20 هزارتومان خريدم !!!:![]()
قيمت يك گيگ 13 هزار تومان بود:
Last edited by ritana; 08-06-2007 at 17:41.
بازم سلام
من گوشیم دقیقاّ مشخصاتش همینه...
روزای اول مشکلی با تایم
sms هام نداشتم
بعد با locaton & time ور رفتم و گذاشتمش رو تهران لندن و از اونجا شد که تاریخ sms های دریافتیم قروقاتی شد....![]()
امروز یه مستر ریست زدم. بعد که گوشیو خاموش کردم بالا نیووومد. گفتم ولش کنم باشه تا فردا که برم آپدیتش کنم(هر چند که آخرین فریمور از موقع خرید رو گوشیم بود)![]()
یه ساعت بعد دوباره تلاش کردم که خدارو شکر روشن شدو مشکی نبووود و بازم خدارو شکر تاریخ smsهام دیگه درست میاد (چون دیگه با locaton & timeور نرفتم)
![]()
اما یه مشکل....
اول اینکه نمیتونم تنظیمات sms هامو از save شدن رو سیم کارت در بیارم و بزارم رو گوشی. یعنی یه همچین جایی رو پیدا نمیکنم
دوم اینکه هم request delivery report و هم show delivery request dialog رو فعال کردم و پیغام میده که sms با موفقیت رسید اما تو sendهام گوشه ی smsها تیک نمیخوره هو همون علامت دایرست چیه اونو میزنه![]()
please help me......![]()
Last edited by ariankhan; 08-06-2007 at 19:10.
من وقتی با فیلیپ باز یا بسه مسیج میزنم send رو میزنم از مسیج میپره بیرون رو صفحه ی اصلی دو سه بار هم مستر ریست کردم درست نشد ؟؟؟؟
میگم از کجا باید فهمید P990 فرانسوی اصله یا نه ؟
Last edited by emprator_kochak; 08-06-2007 at 22:44.
من گوشیه پی 990 ام رو آپدیت کردم ولی گوشی وقتی روشن میشه یا به اصطلاح بالا میاد فورا ریست میشه ...
مراحل آپدیت رو هم کامل انجام دادم ...
کسی میتونه کمک کنه ؟
از کجای دنیا این قیمت خریدی منم 512 رو 19 تومن گرفته بودم چه طوری 2 گیگ 20 تومنه؟
یعنی می تونم یک 512 دیگه با 7 تومن بگیرم؟
یه سوال.گوشیت گزینه Trasition توی قسمت تنظیماش داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)