اره واسه من هم امده و اره احتمالا از سمت gg است
اره واسه من هم امده و اره احتمالا از سمت gg است
اقا من یه سوال داشتم من یه وارکرفته 1.07 داشتم بعد با (کرک که نمی دونم از کجا بود) به 1.15 ارتقا دادم حالا هم
file (War3TFT_116a_English را دارم ولی نمی تونم نصب کنم اگه کمک کنید ممنون میشم
سلام. ظاهرآ پست قبلیم بعد از جواب The 69 eyes عزیز, به سوالات و مباحث دوستان, تایید شد و ایشون و دوستان دیگه هم, بعدآ متوجه پست من نشدن بخاطر همین هم با پوزش از همکارها و مدیر بخش گیم, پستم رو دوباره در زیر قرار میدم:
من تا حالا Warcraft بازی نکردم, پس ببخشید اگه سوالاتم ابتدایی است.
- میخواستم بدونم dota allstars یکی از مپ های بازی Warcraft III: The Frozen Throne است؟ یعنی من باید این بازی رو تهیه کنم دیگه؟ درضمن این بسته الحاقی بدون بازی اصلی و به تنهایی اجرا میشه؟ یا باید نسخه اصلی بازی رو هم تهیه و نصب کنم؟
- dota allstars رو میشه حداقل برای شروع, تک نفره با حریف های کامپیوتری بازی کرد؟ یا حتمآ باید بصورت شبکه بازیش کرد؟ اگه فقط بصورت شبکه میشه, با اینترنت دیال اپ میشه بازی کرد؟ یا باید به فکر گیم نت باشم؟ اگه با اینترنت دیال اپ میشه, ادرس سایت یا همون سرور مورد نظر روی وب رو, قرار بدید.
- جریان dota allstars v6.59d یا dota allstars v6.59c چیه؟چه تفاوتی باهم دارن؟ و اصولآ به نسخه خریده شده Warcraft III: The Frozen Throne ربط داره یا نه؟
- و در انتها میخواستم بدونم این نسخه هایی از بازی که گفته میشه "کاملآ به صورت فارسی هستند" واقعآ به صورت کامل فارسی شدند؟ که اگه اینطور باشه با توجه به اینکه زبانم هم خیلی خوب نیست فکر کنم خرید این گزینه مناسب تر باشه.
شرمنده که خیلی زیاد شد, پیشاپیش از کمک و راهنماییتون تشکر میکنم.
بله dota ماله frozen throne هست که باید روی reign of chaos نصب بشه... جدا نیست باید پشت هم نصب بشه... با dial up نمیشه بازی کرد... c با d زیاد فرق نمیکنن باید بری تو سایت getdota بری تو changelog بعد ببینی دقیقا فرقشون چیه... بله میتونی با کامپیوتر هم بازی کنی ولی هیچ وقت مثل آدم واقعی نمیشه... بعدشم اونی که فارسی هست منظورش اینه که بازی مرحله ای رو دوبله کردن نه نوشته ها رو بعد هم رو مپ هایی مثل dota تأثیری نداره تازه ممکنه dota رو اون ورژن کار نکنه.... در ضمن باید پچ مناسب هم بگیری از blizzard میتونی بگیری... آخریش 1.22 هست... سوال دیگه ای نیست؟ در خدمتیم....
با سلام البته بستگی به dial upeشما داره و با بعضی از انها بازی کرد
و البته اخرین path نیز patche 1.23 است
و اگر تمایل به بازی با کامپیوتذ هستید می تواننید map dota AI را از سایت
دریافت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام دوست من مالزی خوش میگذره؟
بیا جیجی یه دست به یاد قدیما بزنیم
بله دوتا هم یکی از مپای دوتا هست
بله سما باید مپهای ai دوتا باید دان کنی و بازی کنی
هر مپی یه مقدار مشکلات داره که توی ورژنهای بعد اصلاح میشه
نه دوست من اونا رو شرکت دارینوس فارسی کرده و پچهای قدیمی هست
این پیام برای تمام کاربران گارنا اومده
تمام مپهای جدید اصلاح شده مپهای قبل هست و بیشتر به سمت بالانس شدن پیش میره
از همه دوستان, بابت توضیحاتتون ممنون
من بازی و بسته الحاقیش رو خریدم و نصب کردم (نسخه انگلیسی), مپ DotA Allstars v6.54b AI رو هم از یکی از سایتها دانلود کردم و بنا به راهنماش توی پوشه ای که بازی رو نصب کردم و درپوشه Maps یک پشه برای Dota ساختم و فایل مربوطه رو توش کپی کردم اما وقی با توجه به توضیحات سایت عمل میکنم این مپ اجرا نمیشه حالا مسیر رو برای شما دوستان مینویسم شاید مشکل رو متوجه شدید:
Local Area Network
Creat Game
انتخاب DotA Allstars بعد Creat Game
اما در انتها بعد از چند ثانیه, من رو دوباره به قسمت دوم برمیگردونه
درضمن این پچهای بازی که شما میگید, حدودآ حجمش چقدره؟
با تشکر
بعد از این که پچ رو نصب کردی یک برنامه را به اسم battlenet نصب کن . درست می شه . منم مثل شما بودم . ( آبدیت هم باید کنی )
مشکله تو پچ بازیت است باید حداقل 1.20 باشه ولی برای بازی online و دیدن replay اساتید باید patch رو که با ان بازی می کنند بگیری که 1.22 است و حجمش 60 mb است
با سلام به همگی
می خواستتم بدونم کسی سایتی رو می شناسه که عکسی از عضای گروه mym رو داشته باشه؟
متشکرم.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)