تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 827 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ليگ قهرمانان آسيا از نگاه آمار و ارقام

25/3 گل براي هر بازي

به نظر مي‌رسد، عنوان آقاي گلي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا به ماگنو آلوز برزيلي از تيم حذف شده گامباي ژاپن تعلق گيرد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در پايان مرحله يك چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا، تكليف 4 تيم صعود‌كننده به مرحله نيمه‌نهايي مشخص شد و تيم‌هاي الكرامه سوريه، القادسيه كويت، اولسان هورانگ و چونبوك از كره جنوبي بايد طي روزهاي پنجم و بيست و ششم مهرماه بازي‌هاي رفت و برگشت مرحله نيمه‌نهايي را انجام دهند كه طي آنها الكرامه با القادسيه و اولسان با چونبوك ديدار خواهند كرد.
    تاكنون و از ابتداي رقابت‌هاي فصل 2006-2005 ليگ قهرمانان آسيا، 72 بازي انجام شده است كه طي آنها 234 گل با ميانگين 25/3 گل در هر بازي به ثمر رسيده است.
    295 كارت زرد با ميانگين 1/4 براي هر بازي و 15 كارت قرمز با ميانگين 21/0 براي هر بازي به بازيكنان خاطي نشان داده شده است.
    در جدول گلزنان، همچنان ماگنو‌آلوز برزيلي از تيم حذف شده گامباي ژاپن با 8 گل زده در صدر جدول گلزنان قرار دارد. فرناندينيو از گامبا و نناد ستيروويچ از العين امارات با شش گل در رده دوم هستند.
    علا هبيل از الغرافه قطر و علي دايي از صباباتري ايران با 5 گل زده در رده‌هاي بعدي ايستاده‌اند.

عباس آقايي:
    فولاد عالي كار كرد

فولاد در طول بازي نشان داد كه تيم بسيار خوبي است و از قدرت بسيار بالايي برخوردار است.
    عباس آقايي هافبك تيم فوتبال پاس در گفت‌وگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت: ما در طول هفته گذشته تمرينات منظم و بسيار خوبي را پشت سرگذاشتيم و بر روي ضربات ايستگاهي هم تمرينات زيادي داشتيم.
    وي ادامه داد: در اين بازي هم توانستيم بر روي همان ضربات ايستگاهي به نتيجه برسيم و يك برد شيرين خانگي را تجربه كنيم، بازيكنان فولاد هم عالي كار كردند و نشان دادند امسال يكي از بهترين تيم‌هاي ليگ برتر خواهند بود و مطمئن هستم جزو تيم‌هاي مدعي اين فصل به حساب خواهند آمد.

با قهرماني در جام حذفي؛
    سپاهان به آسيا رسيد

تيم سپاهان در ضربات پنالتي پرسپوليس را شكست داد وبه مقام قهرماني جام حذفي دسيت يافت.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ در بازي برگشت فينال جام حذفي، تيمهاي سپاهان اصفهان و پرسپوليس تهران با قضاوت مسعود مرادي و در حضور 35 هزار تماشاگر در ورزشگاه نقش جهان اصفهان در پايان 120 دقيقه وقت هاي قانوني و اضافه به تساوي يك بر يك رسيدند. ابراهيم اسدي (55) براي پرسپوليس و حميد شفيعي (64) براي سپاهان گلزني كردند. با توجه با نتيجه تساوي يك بر يك در بازي رفت، ضربات پنالتي تعيين كننده تيم قهرمان شد.
    در ضربات پنالتي سپاهان توسط عقيلي، نويدكيا، ابوالهيل و عماد رضا به گل رسيد و اكبري پنالتي اش را به هدر داد، در حاليكه پرسپوليس توسط باقري و حاجي زاده به گل رسيد ولي رضايي و واحدي نيكبخت پنالتي هايشان را به هدر دادند تا سپاهان در ضربات پنالتي با نتيجه 4 بر 2 پرسپوليس را شكست دهد و به مقام قهرماني جام حذفي دست يابد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

استقلال اهواز به صدر نشيني ادامه داد

استقلال اهواز سومين پيروزي پياپي را در فصل جديد كسب كرد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ از هفته سوم رقابتهاي ليگ برتر( جام خليج فارس) گراميداشت هفته دفاع مقدس ، امروز سه بازي برگزار شد و طي آنها نتايج زير به دست آمد:
    استقلال اهواز يك راه آهن تهران صفر
    گل: فريدون فضلي(65، پنالتي)
    پيكان تهران يك ملوان انزلي يك
    گلها: مرتضي نور محمدي (50) براي پيكان و محمد حيدري( 3+90) براي ملوان
    برق شيراز يك ابومسلم مشهد يك
    گلها: رضا ناصحي(18) براي ابومسلم و محمد علي ابراهيميان (81) براي برق

فوت دروازه بان سوم ذوب آهن در حادثه رانندگي

دروازه بان سوم تيم ذوب آهن اصفهان در حادثه اي جان به جان آفرين تسليم كرد.
    به نقل از سايت اسپادانا؛ مهدي گهرويي دروازه بان سوم تيم فوتبال ذوب آهن در حادثه رانندگي در نزديكي كاشان جان به جان آفرين تسليم كرد و ورزش اصفهان را در غم فرو برد. اين خبر د رحالي مخابره شد كه نيمه اول ديدار تيم هاي سپاهان و پرسپوليس به پايان رسيده بود و خبرنگاران د رحال مخابره اخبار نيمه اول اين ديدار بودند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

هرمان و بسيرو آبان ماه براي مذاكره مي‌آيند

بنا به پيشنهاد "عباس ترابيان" رئيس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال، ويكتور هرمان و بسيرو دو مدرس بين‌المللي و با تجربه اين رشته براي پذيرش مسئوليت مشاور فني تيم ملي به تهران سفر خواهند كرد.
    پس از منتفي شدن حضور "خاوير لوزانو" سرمربي تيم ملي فوتسال اسپانيا و باشگاه رئال مادريد، مسئولان كميته فوتسال مذاكرات خود را با ويكتور هرمان سرمربي تيم ملي هلند و ويكتور بسيرو سرمربي بارسلوناي اسپانيا آغاز كرده‌اند.
    گفتني است، اين 2 كارشناس و مدرس خبره فوتسال در ماه اكتبر (آبان‌ماه) براي انجام مذاكرات نهايي وارد تهران خواهند شد.
    تيم ملي فوتسال كشورمان در دي‌ماه سال جاري طي 2 ديدار تداركاتي مقابل تيم ملي اسپانيا قرار خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

منچيني:

نبايد در دام انتقادات گرفتار شويم

روبرتو منچيني، سرمربي تيم اينتر ميلان در مصاحبه‌اي با سايت اختصاصي اين باشگاه شرکت و در مورد انتقادات موجود در مورد تيمش صحبت کرد. ترجمه متن کامل اين
    گفت و گو به شرح زير است:
    عملکرد زلاتان ابراهيموويچ را چگونه ارزيابي مي‌کنيد. اين بازيکن در بازي‌هاي اخير اينتر چقدر خوب بوده است؟
    ابراهيموويچ در شرايط خوبي بسر مي‌برد. او بازيکني با ويژگي‌هاي منحصر به فرد و خاص است. خوشحالم که در مصاف با سمپدوريا فوق‌العاده بازي کرد. او در اين بازي به خوبي توپ را حفظ کرد، باعث پيش افتادن تيم شد و توپ‌هاي بسيار دشوار را در اختيار گرفت. شايد بازي اين مهاجم ارزنده کوچک‌ترين شباهتي به نحوه عمل ديگر بازيکنان نداشته باشد، اما اغلب اوقات عملکردي استثنايي را از خود به نمايش مي‌گذارد.
    با آنکه اينتر تنها دو ديدار خود در ليگ قهرمانان را انجام داده است، اما گفته مي‌شود که اين تيم بيش از اين نمي‌توانست مرتکب اشتباهات بزرگ و فاحش شود.
    آيا واقعا اين گفته درست است و اساسا چرا منتقدان اينگونه فکر مي‌کنند؟!
    بله منتقدان همانطور فکر مي‌کنند که شما مي‌گوييد زيرا از همان ابتدا که جام اسکودتو را به دست آورديم آنها اين فضاي ناخوشايند را در اطراف اينتر به وجود آوردند. بنابراين مي‌توانستند به راحتي از ما انتقاد و در مورد اولين لغزش اينتر اغراق کنند و ما را تحت فشار قرار دهند. اين تيم، باشگاهش و هواداران آن نبايد در اين دام گرفتار شوند. ما نبايد به چنين انتقادات بي‌اساسي که روز به روز نيز بالا مي‌گيرد اهميت بدهيم.
    اين انتقادات شيوه‌اي براي متزلزل و بي‌ثبات کردن آنچه که مي‌خواهيم، انجام دهيم است و همه بر اين موضوع واقف هستند.
    در اين مورد چه پيشنهاد خاصي داريد؟
    صحبت‌هاي من کلي بود و پيشنهاد خاصي ندارم.
    منظورتان از اين جمله چه بود؟
    مجبورم تکرار کنم. هنگامي که اينتر قهرماني اسکودتو را تصاحب کرد آنها با گفتن اينکه اينتر شکست‌ناپذير است و بزرگ‌ترين تيم جهان است فشار آوردن بر ما را شروع کردند. اين ادعاها به هيچوجه درست نيست. زيرا تمامي کساني که سال‌هاي متمادي در ورزش فوتبال مشغول به فعاليت هستند، کاملا آگاهند که اين ادعا درست نيست.
    حتي بارسلونا که به عنوان قوي‌ترين تيم حال حاضر شناخته مي‌شود با نتيجه سه بر صفر در مصاف با سويا در سوپر کاپ اروپا شکست خورد. بسياري باعث مي‌شوند که انتظارات در مورد اينتر بالا برود. به همين دليل ما با ارتکاب اولين اشتباه هدف انتقادات شديد مردم قرار مي‌گيريم. با اين حال وظيفه ما اين است که از مواجه شدن با چنين دام‌هايي پرهيز کنيم و در آن گرفتار نشويم.
    چطور شما مي‌توانيد با چنين شرايطي مقابله کنيد؟
    تنها با سکوت کردن و خويشتن‌داري. زيرا آنچه که مسلم است هنوز اتفاق ناخوشايندي رخ نداده است. آنها به گونه‌اي از ما انتقاد مي‌کنند که گويي اينتر در همه بازي‌هاي خود شکست خورده است. ما بايد آرامش خود را حفظ کنيم و با جديت بيشتري کارمان را دنبال کنيم. درست همانطور که هميشه عمل کرده‌ايم.
    با توجه به اخبار روزنامه‌هاي امروز آيا مي‌توانيد به ما بگوييد که دقيقا وزن آدريانو چقدر است؟
    دقيق نمي‌دانم اما اين موضوع چندان مهم نيست.
    مهم نيست که او 200 کيلو يا 50 کيلو وزن داشته باشد مهم اين است که وقتي اين بازيکن به ميدان مي‌رود، وظيفه خود را به نحو احسن انجام مي‌دهد. درست همانطور که در برابر سمپدوريا توپ زد و بازي خوبي را ارائه کرد. حقيقتا هيچ چيز جز ارائه يک بازي خوب در ميدان مهم نيست.
    آيا کمي عجيب نيست که پس از سه سال هنوز در مورد پست آدريانو و حضور او در زمين صحبت‌هايي در جريان است؟
    بي‌ترديد اين موضوع براي ما مشکل خاصي را به وجود نياورده است. همه تيم‌ها از سه يا چهار مهاجم برخوردار هستند و معمولا دو مهاجم روانه ميدان مي‌شوند و دو مهاجم ديگر روي نيمکت ذخيره‌ها مي‌نشينند. اينتر تاکنون در چهار بازي رقابتي شرکت کرده است.
    آدريانو از اين چهار بازي در دو ديدار شرکت کرده و در دو ديدار ديگر نيز روي نيمکت ذخيره‌ها قرار گرفته است. ميلان از دو مهاجم فاتح جام جهاني آلمان يعني اينزاگي و جيلاردينو سود مي‌برد، اما آنها نيز در دو ديدار اول تيمشان نيمکت‌نشين بوده‌اند. اين موضوع کاملا طبيعي است قطعا يک مشکل بزرگ محسوب نمي‌شود.
    کدام بخش از بازي آدريانو در جدال برابر سمپدوريا را مي‌پسنديد؟
    خيلي از ويژگي‌ تهاجمي و جسارت وي پس از ورود به زمين خوشم آمد. او يک گل زيبا و معتبر را به ثمر رساند و اين موضوع نشانه‌اي نويدبخش و خوب است.
    هدف آدريانو از صحبت‌هايش پس از بازي با سمپدوريا شما بوديد يا رسانه‌ها؟
    آدريانو پسري صادق است. فکر نمي‌کنم که از دست من عصباني باشد. شايد پيش از انجام اين بازي چندان دل خوشي از من نداشت زيرا مي‌دانست که در اين بازي شرکت نخواهد کرد. با اين حال اين موضوع در مورد آن شش بازيکني که در مصاف با سمپدوريا ايفاي نقش نکردند، صحت دارد.
    به نظر من کاملا طبيعي است که بازيکناني که به کار گرفته نمي‌شوند از دست سرمربي عصباني شوند. من نيز در دوران بازيگري‌ام از عدم شرکت در بازي‌ها ناراحت مي‌شدم و درک نمي‌کنم که چرا مردم نمي‌توانند بپذيرند که وقتي شاگردانم نيز در مسابقات حاضر نمي‌شوند، ناراحت و حتي عصباني مي‌شوند.
    داويد پيزارو در رم فوق‌العاده ظاهر شد...
    بله بي‌اندازه از بازي وي راضي هستم. او بازيکني فوق‌العاده و شايسته‌ اين تقدير است.
    دليل شما از به کار گرفتن خوليو سزار به جاي تولدو در بازي با سمپدوريا چيست؟
    اين جابجايي اساس و بنياد رويکرد من در اين تيم را تشکيل مي‌دهد. خوليو سزار در ابتداي فصل از آمادگي ايده‌آل بهره‌مند نبود. اما رفته رفته اين عدم آمادگي را جبران کرد.
    طبيعي است که وقتي بازيکني به مرز آمادگي مي‌رسد به جمع ديگر بازيکنان ترکيب اصلي مي‌پيوندد و تولدو نبايد از اين بابت شکايت کند.
    چقدر طول خواهد کشيد تا ما شاهد آمادگي بالاي فابيو گروسو در جام جهاني آلمان شويم؟
    فکر نمي‌کنم رسيدن به آمادگي همان گروسويي که در جام جهاني توپ زد کار چندان آساني باشد. شما نمي‌توانيد در طول يک سال همانگونه که در جام جهاني بازي کرديد مسابقات را دنبال کنيد. اما اگر پس از اولين بازي نيز شما در شرايط خوبي بسر ببريد، مي‌توانيد تا پايان راه در اوج آمادگي قرار داشته باشيد. برخي از بازيکنان بعد از جام جهاني همچنان آماده باقي مي‌مانند و برخي نيز افت مي‌کنند.
    فابيو به تازگي تيمش را تغيير داده است و مدتي طول مي‌کشد تا با تيم جديدش هماهنگ شود.
    آيا اين موضوع در مورد لوئيس فيگو نيز صدق مي‌کند؟
    بازيکناني که در جام جهاني شرکت کرده‌اند نسبت به ديگر بازيکنان با مشکل بيشتري روبرو مي‌شوند. فيگو چند سال مسن‌تر از گروسو است. بنابراين براي او به مراتب مشکل‌تر است که سه روز متوالي به ميدان برود. ما بايد اين شرايط را بازي به بازي ارزيابي کنيم.
    آيا از اينکه مي‌خوانيد يا مي‌شنويد که شما سه بازي ديگر فرصت داريد تا مقامات اينتر و ماسيمو موراتي متقاعد به ادامه همکاريشان با شما شوند، ناراحت مي‌شويد؟
    قرار نيست که من کسي را متقاعد کنم. من مثل هميشه وظيفه‌ام را انجام مي‌دهم. برخلاف آنچه که نوشته و يا گفته مي‌شود. مهم‌ترين موضوع ارائه عملکردي قابل قبول در سه، 10 يا حتي 15 بازي بعدي است. اين حرف و حديث‌ها به هيچوجه مرا آزار نمي‌دهد. زيرا اغلب آنها بي‌اساس و دروغ محض هستند.
    همانطور که قبلا گفتم تنها چيزي که ما به آن نياز داريم. حفظ آرامش و خويشتن‌داري است. زيرا اين تنها راه براي دوري از مشکلات پيش‌بيني نشده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

بنيتس حامي سرسخت جرارد

به دنبال انتقادات شديدي که در خصوص حضور استيون جرارد در ديدارهاي فصل جاري بر رافائل بنيتس،‌ وارد شده سرمربي اسپانيايي ليورپول حمايت کامل خود را از ستاره‌اي که از آغاز فصل تاکنون درخشش چنداني نداشته، اعلام کرد.
    افت پسر انگليسي آنفيلد به حدي بوده که برخي‌ها دروگبا را که برابر سرخپوشان موفق به گلزني شده، برتر از استيو مي‌دانند.
    اصرار و پافشاري رافائل براي حضور اين هافبک ملي‌پوش در حدي است که حاضر شده در هر پستي که احساس مي‌کند بهترين عملکرد را از او خواهيد ديد، وي را به کار گيرد حتي در پستي غير از جايگاه اصلي‌اش.
    رافا نمي‌خواهد فرصت‌ها را از کاپيتان دوم سپيدپوشان جزيره دريغ کند و خود را بابت عدم به کار گيري وي در ديدارهاي ليگ نمي‌بخشد.
    جرارد در فصل جاري مسؤوليت حفظ گوشه راست خط مياني تيم را برعهده دارد، گرچه در ديدار يکشنبه شب برابر چلسي از او خواسته شد در گوشه چپ عرض‌اندام کند.
    بنيتس از اين مسأله هراس دارد که مبادا قابليت‌ها و استعدادهاي هافبک 26 ساله سرخپوشان روز به روز رنگ ببازد.
    اما از آنجايي که بنيتس برخورد استيو مک‌لارن را با اين مهره شاهد بوده و ديده که سرمربي جديد انگليسي‌ها هميشه با آغوش باز از جرارد استقبال کرده، وي هم در صدد ادامه راه مک‌لارن است. دنيا براي استيو به پايان نرسيده همانطور که براي زيدان و رونالدينيو به پايان نرسيده بود. آنها يک بار ديگر روزهاي طلايي خود را ديدند و باز هم به استعدادهايشان ايمان آوردند.
    بنيتس اطمينان دارد که حضور ژابي آلونسو و محمد سيسوکو در خط مياني مي‌تواند کمک بزرگي براي پيشرفت و بهبود وضعيت جرارد باشد.
    استيو 8 سالي است که در تيم اول ليورپول عرض‌اندام کرده و بهترين سال حضورش فصل 2006-2005 بوده است که در گوشه راست خط مياني موفق به ما به ثمر رساند 23 گل براي تيم شد.
    سرمربي اميدوار سرخپوشان در خصوص وضعيت آينده استيو مي‌گويد: «او مدافعي است که مي‌تواند در مرکز خط مياني نيز عرض‌اندام کند و من به شما قول مي‌دهم که او در اين پست هم مي‌درخشد، اما در حال حاضر نمي‌توانم او را در اين موقعيت قرار دهم. ابتدا بايد تعادل از دست رفته تيم بازگردد و او را در همان موقعيت اصلي‌اش به کار گيرم.»
    زين‌الدين زيدان، ستاره سابق تيم‌ملي فرانسه در خصوص جرارد چنين تعبيري دارد: «استيو نبايد به‌عنوان بال راست به سرخپوشان کمک کند و فکر نمي‌کنم خود او نيز به اين قضيه علاقه داشته باشد. کسي چه مي‌داند؟ شايد در وسط خط مياني بهترين درخشش را داشته باشد. او هميشه در گوشه زمين درخشيده. مثلاً رونالدينيو هم که جزو بهترين مهاجمان دنياست، دوست دارد به‌عنوان مهاجم دوم و پشت سر نوک حمله بايستد. با اين حال جايگاه او نيز در قسمت چپ خط مياني است.»
    سرمربي خلاق و زيرک سرخپوشان در ادامه مي‌افزايد: «با وجود درک بالاي مومو از فوتبال و قابليت‌هاي ژابي،‌ همکاري اين دو با استيو قطعاً مثمرثمر خواهد بود و آزادي عمل را در اختيار وي قرار مي‌دهد. راه‌حل اصلي اين است که به وي پستي کليدي داده شود. اشتباه من زماني خواهد بود که او را مجبور کنم با پاي چپ بازي کند. برعکس من از او مي‌خواهم که در داخل زمين بايستد و دفاع يا حمله کند، البته هر زمان که نياز بود. استيو از هر سه فرصتي که در ديدار برابر چلسي براي او پيش آمد، به خوبي استفاده کرد.»
    البته برخلاف نظر بسياري از منتقدان که معتقدند دوران اوج استيو کم‌رنگ شده، جرارد مي‌تواند جريان گلزني‌هايش را از سر گيرد و او در گفت‌وگويي که با سرمربي تيم داشته، اعلام کرده در هر پستي که بنيتس صلاح بداند، ايفاي نقش خواهد کرد.
    بنيتس نيز در تکميل سخنان و نظر مهره‌اش گفت: «خود استيو هم راضي است که در هر پستي که به نفع تيم باشد، در زمين بايستد. شايد خود او دوست داشته باشد که در ميانه زمين مستقر شود، اما به خوبي مي‌داند که کاپيتان تيم است و بايد الگوي خوبي براي ديگران باشد. تغيير موضع وي يک ريسک بزرگ است اما اگر اين ريسک باز هم منجر به 23 بار گلزني شود، آن را خواهم پذيرفت.
    او بازيکن خلاق و بااستعدادي است. او در فينال ليگ قهرمانان حضور داشت و گوشه راست را به خود اختصاص داده بود. هم‌اکنون جرمين پننت را در آن نقطه داريم که دو سالي به دنبال وي بوديم. ژابي و مومو را هم داريم که در خط مياني هماهنگي خوبي با هم دارند. پس استيو بايد در همان گوشه چپ درخشش داشته باشد. در اين صورت باز هم هواداران معترض مي‌شوند که چرا پيتر کروچ، درک کوئت، رابي فاولر و يا کريگ بلامي را به بازي نمي‌گيريم.»
    منتقدان هرچه که مي‌خواهند، بگويند. تا به اينجاي فصل ترکيب 4 تايي خط مياني ليورپول، اين تيم را در پله پانزدهم قرار داده. قطعاً نوبت کوئت، بلامي و سايرين هم خواهد رسيد تا نقش‌شان را براي سرخ‌هاي آنفيلد ايفا کنند.
    اما يک مسأله در اين ميان روشن و واضح است و آن هم اين است که بنيتس حمايت خود را از سرخپوشان دريغ نمي‌کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

دايسلر بعد از 6 ماه بازگشت

سباستين دايسلر هافبك بيست و شش ساله بايرن كه به علت مصدوميت سنگين ماه‌ها از تمرينات اين تيم به دور بود از روز پنجشنبه با سرخپوشان تمرين كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ دايسلر، پس از يك استراحت شش ماهه دوباره به تمرينات بايرن بازگشت. او كه فعلاً تمرينات انفرادي را پشت سر مي‌گذارد از اين هفته بار ديگر در تمرينات گروهي شركت خواهد كرد.
    دايسلر در مصاحبه كوتاهي درخصوص شرايط جسماني‌اش گفت: "من خوبم و هيچ مشكلي ندارم. فقط دوست دارم هرچه زودتر جايگاهم را در تيم به دست آورم."

پيروزي ليورپول برابر نيوکاسل

در يک ديدار عقب افتاده از مسابقات ليگ برتر انگلستان تيم فوتبال ليورپول با 2 گل برابر نيوکاسل به برتري دست يافت.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، در اين بازي که در ورزشگاه آنفيلد بندر ليورپول برگزار شد، سرخ پوشان اين شهر با گل هاي کوئت در دقيقه 29 و ژابي آلونسو در دقيقه 79 برابر نيوکاسل صاحب برتري شدند.

برنامه هفته ششم ليگ برتر انگلستان

برنامه هفته ششم ليگ برتر انگلستان به شرح زير است:
    شنبه 1/7/85
    ليورپول – تاتنهام
    آرسنال – شفيلديونايتد
    استون ويلا – چارلتون
    فولام – چلسي
    منچسترسيتي – وستهام
    ميدلزبرو – بلکبرن
    ويگان – واتفورد
    ردينگ – منچستريونايتد
    يکشنبه 2/7/85
    نيوکاسل – اورتون
    دوشنبه 3/7/85
    پورتسموث – بولتون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

برنامه هفته چهارم سري A

برنامه هفته چهارم سري A ايتاليا به شرح زير است:
    شنبه 1/7/85
    ليوورنو – ميلان
    کاتانا – مسينا
    يکشنبه 2/7/85
    آسکولي – سمپدوريا
    امپولي – پالرمو
    اينترميلان – کيه وو
    لاتزيو – آتالانتا
    پارما – رم
    رجينا – تورينو
    سيه نا – کالياري
    اودينزه – فيورنتينا

نتايج هفته سوم سري A

نتايج هفته سوم سري A ايتاليا به شرح زير است:
    ميلان يک – آسکولي صفر
    گل: يانکولوفسکي 67
    رم صفر – اينترميلان يک
    گل: کرسپو 44
    آتالانتا صفر – امپولي صفر
    کالياري 2 – ليوورنو 2
    گل ها: فري 12 و سوازو 57 براي کالياري – باکايوکو 8 و دانيسويسيوس 61 پنالتي براي ليوورنو
    کيه وو صفر – لاتزيو يک
    گل: اودو 63 پنالتي
    فيورنتينا يک – پارما صفر
    گل: موتو 17
    مسينا 2 – رجينا صفر
    گل ها: ريگانو 24 و 85
    پالرمو 5 – کاتانا 3
    گل ها: تدسکو 27، سيمپليچو 47، کوريني 68 پنالتي، آمائوري 74 و بارزالي 80 براي پالرمو – کورونا 26، ماسکارا 64 و اسپينه زي 90 براي کاتانا
    سمپدوريا 3 – اودينزه 3
    گل ها: دلوکيو 44، ولپي 68 و فلاکي 77 براي سمپدوريا – دي ناتاله 4، ياکينتا 16 و آساموا 43 براي اودينزه
    تورينو يک – سيه نا 2
    گل ها: موتزي 40 براي تورينو – فريک 4 و 35 براي سيه نا

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

رونالدو:
    خوشحالم كه در يونايتد ماندم

كريستيانو رونالدو، ستاره منچستر يونايتد از تصميم خود مبني بر ماندن در اولدترافورد ابراز رضايت نمود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ رونالدو در مصاحبه‌اي در اين خصوص اظهار داشت: "بايد اعتراف كنم، پيش از اينكه به منچستر بازگردم، تصميم گرفته بودم كه يونايتد را ترك كنم، حتي طي يك مصاحبه نيز عقيده خود را بازگو كردم، اما باشگاه با حمايت هاي بي‌دريغ خود مرا از تصميم منصرف ساخته و سبب شد تا شرايط خود را به دقت مورد بررسي قرار دهم و بدين ترتيب تصميم به ماندن گرفتم كه فكر مي‌كنم بهترين تصميمي بوده باشد كه در طول زندگي خود گرفته‌ام.
    در حال حاضر در منچستر هستم و احساس خيلي خوبي دارم. اين باشگاه يكي از بزرگ ترين باشگاه‌هاي جهان است و من نيز هميشه آرزو داشته‌ام كه براي يك باشگاه بزرگ بازي كنم.
    اكنون در اينجا هستم، يعني از سن 18 سالگي در اينجا بوده‌ام و اميدوارم كه همواره موفقيت هاي ما به همين ترتيب يا حتي بيشتر و بهتر از اين ادامه داشته و اين فصل، فصل خوبي براي ما باشد. اينكه تا چه زماني در يونايتد بمانم، بايد بگويم كه درست نمي‌دانم، شايد يكسال، شايد دو، سه، چهار، پنج يا ده سال و شايد هم تا پايان دوران فوتبال خود، دقيقاً نمي‌دانم، اما تنها چيزي كه از آن مطمئن هستم اين است كه منچستر يونايتد باشگاه ايده‌آل من است.
    مي‌خواهم نام من در اين باشگاه هميشه جاودانه بماند و به عنوان اولين پرتغالي باشم كه در اينجا بازي كرده است و روزي نيز شاهد ورود ديگر هم تيمي‌هاي ملي خود به اين باشگاه باشم."

برنامه هفته چهارم لاليگا

برنامه هفته چهارم لاليگا به شرح زير است:
    شنبه 1/7/85
    بتيس – رئال مادريد
    يکشنبه 2/7/85
    اتلتيکومادريد – سويا
    سلتاويگو – اوساسونا
    ختافه – بيلبائو
    خيمناستيک – سانتاندر
    لوانته – دپورتيوو
    مايورکا – اسپانيول
    سوسيه داد – رکرتيوو
    ويارئال – ساراگوسا
    بارسلونا – والنسيا

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

برنامه هفته هفتم لوشامپيونه

برنامه هفته هفتم فوتبال باشگاه هاي فرانسه به شرح زير است:
    شنبه 1/7/85
    ---- – ليل
    اوسر – سدان
    بوردو – تروا
    لومان – سوشو
    نيس – والنسينه
    پاري سن ژرمن – نانسي
    رن – سن اتين
    تولوز- لوران
    يکشنبه 2/7/85
    لان – موناکو
    نانت – مارسي

برنامه هفته پنجم بوندس ليگا

برنامه هفته پنجم بوندس ليگا به شرح زير است:
    جمعه 31/6/85
    مونشن گلادباخ – دورتموند
    شنبه 1/7/85
    بايرن مونيخ – آلمانيا آخن
    هامبورگ – وردربرمن
    هانوفر – بايرلورکوزن
    ماينتس – هرتابرلين
    شالکه – ولفسبورگ
    اشتوتگارت – آينتراخت فرانکفورت
    يکشنبه 2/7/85
    بوخوم – بيلفلد
    کوتبوس – نورنبرگ

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

كاپلو:
    رونالدو قطعاً 30 گل مي‌زند

فابيو كاپلو، سرمربي رئال در خصوص قول رونالدو براي زدن 30 گل طي فصل جاري از وي حمايت كرد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، شايعه شده بود كه كاپلو ابداً با خرگوش چاق رودررو نمي‌شود، اما سرمربي ايتاليايي كهكشاني‌ها چهارشنبه شب اعلام كرد: "رونالدو در جهان بي‌نظير است. او جزو موثرترين‌ها به حساب مي آيد. بهبود کامل وي براي ما اهميت زيادي دارد. رونالدو اخيراً اعلام كرده كه 30 گل براي تيم مي‌زند و من به او اطمينان كامل دارم."
    درخصوص انتقادات هواداران در پيروزي 2 بر صفر يكشنبه شب برابر رئال سوسيه داد از كاپلو سوال شد و او در پاسخ گفت: "هواداران مي‌توانند ما را هو کرده يا تشويق نمايند. آنها كاملاً حق دارند، چون بابت ديدن بازي پول مي‌پردازند. هواداران هميشه از دست يك بازيكن عصباني و ناراحت هستند. قبلاً اين گزينه رائول بود و حالا امرسون اين نقش را بازي مي کند. من هم نمي‌توانم طبق نظريات ديگران تيم را اداره کنم."

"ويه‌را" از 3 بازي محروم شد

پاتريك ويه‌را هافبك فرانسوي تيم فوتبال اينتر به خاطر دريافت يك كارت قرمز در ديدار تيمش برابر رم از سري مسابقات هفته سوم سري A از جانب ليگ فوتبال ايتاليا به محروميت از 3 بازي محكوم شد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روز چهارشنبه ويه‌را، كاپيتان تيم ملي فرانسه به علت گرفتن 2 كارت زرد در ديدار اينتر برابر رم در استاديوم المپيكو که به برتري يک بر صفر اينتري ها انجاميد، از زمين اخراج شد.
    اين درحالي بود که به نظر نمي رسيد وي مستحق دريافت کارت زرد دوم باشد.
    با اين حال ويه‌را به علت به كار بردن الفاظ ناپسند و غيرمجاز در مورد داور اين مسابقه، با مجازاتي شديدتر مواجه شد.
    ماركو برانكا، مدير اينتر در مصاحبه‌اي گفت كه مقامات اين تيم نسبت به حكم صادره و شدت اين مجازات اعتراض خواهند كرد.
    گفتني است، ويه‌را در جدال هفته گذشته و ناموفق اينتر مقابل اسپورتينگ ليسبون در ليگ قهرمانان نيز از زمين اخراج شده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •