تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 529 از 1547 اولاول ... 2942947951952552652752852953053153253353957962910291529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پینگش خوبه معمولا بدون فعال کردن سرویس گیم اما اگر این سرویس رو موقعی که گرفتی درخواست بدی روی خطت فعال کنن خیلی پینگ بهتر میشه البته نیاز هست که پارامترهای خط خیلی عالی باشه باشه مثل SNR .
    ضمنا برای داشتن پینگ خوب می تونی اکانت هم بخری که خیلی ارزونه همین جا میفروشن .
    من تا 2 روز پیش سرویس گیم رو فعال داشتم ولی چون نویز خطم زیاد بود نتم کلا قطع میشد که تماس گرفتم غیرفعالش کردن .
    یعنی چی بدون فعال کردن سرویس گیم داداش توضیح بیشتر بده متوجه نشدم
    این سرویسم اسیاتک داداش
    مگه پینگ شاتل خوب نیستش

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پینگ در حالت عادی که خوبه اما برای بازی باید خهیلی بهتر باشه مثلا در حد 90-85 واسه همین کسایی که کابری گیمینگ دارن معمولا تماس میگیرین که سرویس گیم براشون فعال بشه ...
    پینگ داخلی شاتل در حالت عادی بالا هست یعنی حدود 50-40 هشت اما اگر سرویس گیم فعال شه میشه 15-10 بعد پینگ خارجی هم میاد پایین چون هر چی داخلی کمتر باشه خارجی هم کمتره ...
    سرویس گیم ولی ریت خط رو میاره پایین یعنی اگر پارامترهای خطط عالی باشه تا 16 مگ ریت رو میزارن اما اگر گیم رو فعال کنی میشه حدود 8 مگ اما ارزشش رو داره ...
    ضمنا شاتل تخفیف ها عالی خرید حجم داره مثلا 100 گیگ 100 روزه 50 تومن یا 10 روزه 50 گیگ 16 تومن اینو گفتم که شک نکنی شاتل عالی زود بیا xD

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

سرویس گیم برای من پینگ خارجی رو میورود حدود 80 برای سرور eu west دوتا 2 در حالت عادی 130 تا 160 بود

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین جوری بود شما خبر نداشتی !!!!!!!!!!
    هیچ وقت نمیشد مثلا با سرعتی که از سایت داخلی دانلود می کنی با همون سرعت هم از خارجی دانلود کنی !!!!
    اما یه راهی داره !
    اکانت بخر درست میشه !!!!!
    سرعته تو پایینه ! واسه من چه داخلی و چه خارجی یکیه! وضعیت هر شرکتی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! همیشه یادت باشه که سریع نتیجه گیری کلی نکنی!

اینم تست سرعت من :

محتوای مخفی: SpeedTest 

پینگ داخلی شاتل در حالت عادی بالا هست یعنی حدود 50-40 هشت xD
    پینگ داخلیت خیلی بالاست! واسه من 30 الی 35 عه در حالت عادی ( interleave )

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرعته تو پایینه ! واسه من چه داخلی و چه خارجی یکیه! وضعیت هر شرکتی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! همیشه یادت باشه که سریع نتیجه گیری کلی نکنی!

اینم تست سرعت من :

محتوای مخفی: SpeedTest 

پینگ داخلیت خیلی بالاست! واسه من 30 الی 35 عه در حالت عادی ( interleave )
    نه نتیجه گیری سریع نکردم !!!!!!
    کلا از هر کسی بپرسی میگه داخلی و خارجی باهم یکی ینست !!!!!!!!
    اگر بگم 1 میلیون بار این حرفو تو جاهای مختلف خوندم اغراق نکردم !!!!!!
    خیلی میگن مثلا با سرعت کاملا از سرور داخلی دانلو دمی کنه بعد خارجی نصف میشه من چند تا isp داشتم همه شون همین طوری بوده !!!!!
    البته اکانت اینترانت به نت میزنم درست میشه ولی در حالت عادی بدون اکانت 2 مگ کمتره مثلا الان روی 8 هست ریت خطم به خاطر نویز بدون اکانت 6 نشون میده .
    پینگ خودتم بالاست نباید بیشتر از 15-10 باشه مال من با فعال کردن سرویس گیم میشه 10 .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه نتیجه گیری سریع نکردم !!!!!!
    کلا از هر کسی بپرسی میگه داخلی و خارجی باهم یکی ینست !!!!!!!!
    اگر بگم 1 میلیون بار این حرفو تو جاهای مختلف خوندم اغراق نکردم !!!!!!
    خیلی میگن مثلا با سرعت کاملا از سرور داخلی دانلو دمی کنه بعد خارجی نصف میشه من چند تا isp داشتم همه شون همین طوری بوده !!!!!
    البته اکانت اینترانت به نت میزنم درست میشه ولی در حالت عادی بدون اکانت 2 مگ کمتره مثلا الان روی 8 هست ریت خطم به خاطر نویز بدون اکانت 6 نشون میده .
    پینگ خودتم بالاست نباید بیشتر از 15-10 باشه مال من با فعال کردن سرویس گیم میشه 10 .
    بله این مورد سرعت کم در سرورهای خارجی تایید میشه البته در موقعی که شما سرویس گیم فعال کنید من بدون سرویس گیم سرعت رو تست کردم سرعت داخل و خارج یکیه ولی با سرویس گیم این شرایط فرق میکنه

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام شهر ما شاتل نداره من میخواستم خودم نمایندگی شاتل رو بگیرم واسه شهرمون هم از بیکاری در میام هم یه اینترنت درست مردم میگیرن میخواستم بدونم کسی از شرایط نمایندگی و هزنه هاش چیزی میدونه و این که درامدش چقدر هست. در ضمن شهر ما جز مناطقی هست که شاتل میتواند ارائه خدمات بده مرکز استان و سایر شهر ها شاتل دارن.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پینگم در حالت عادی یا همون interleave اون مقداره! اگه رو حالت fast یا به اصطلاح گیم بذارم ، میاد رو 10!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام شهر ما شاتل نداره من میخواستم خودم نمایندگی شاتل رو بگیرم واسه شهرمون هم از بیکاری در میام هم یه اینترنت درست مردم میگیرن میخواستم بدونم کسی از شرایط نمایندگی و هزنه هاش چیزی میدونه و این که درامدش چقدر هست. در ضمن شهر ما جز مناطقی هست که شاتل میتواند ارائه خدمات بده مرکز استان و سایر شهر ها شاتل دارن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

لطفا مشهدیا اعلام وضعیت کنن
    مال شما هم وضع اینترنت شاتل داغونه؟ مدام قطع و وصل میشه . هیچکس هم جوابگو نیست

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

11. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •