تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 720 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    OOoOOooOOOoOOO
    پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
    طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
    والا نمیدنم کدوم مدلش بود
    الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    OOoOOooOOOoOOO
    پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
    طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
    والا نمیدنم کدوم مدلش بود
    الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟

تو مدلهای 2011 50U30 قیمتش هم حدود 1930 هست ولی از نظر من بهتر شما 3بعدی بگیری
    تو مدلهای سال 2012 هم پانا فقط یک مدل 50 اینچ معمولی داره و بقیه مدلها هم 3 بعدی هستن

3. این کاربر از Ebi725 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siavash_sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام یه پلاسمای پانا بگیرم...خودم v20 دارم و از کیفیتش کاملا راضیم...متاسفانه نمیتونم برای st50 صبر کنم ...گزینه هام میشن st30 و vt30 ... حال می خوام ببینم این یه میلیون و اندی اختلاف بین این دو مدل ارزش هزینه کردن داره؟
    اختلاف این دو مدل چیاست؟
    کلا کیفیت st30 در مقایسه با v20 خودم چجوریه؟ اگه در همون حد هست برای من کافیه....قیافه st30 اصلا راضیم نمیکنه ولی یه جوری تحملش میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوباره
    فکر کنم اون مدلی که دیدم v20 یا V25بودش
    می بخوام بدونم این مدل با اندازه 50 اینچ و قیمت 1750 ارزش خرید داره ؟؟
    این مدل DVBT داره ؟؟
    این مدل هم مثل ST30 پشتش فن داشت
    به نظر شما از نظر کیفیت ساخت و تصویر پلاسما های سامسونگ چطورن ؟؟
    امروز تو نمایندگی پانا طرف با دستش محکم زد توی پنلش ،بعد هیچ مشکلی برای پنل پیش نیومد
    Last edited by hooooooman; 18-07-2012 at 15:13.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یک سوال داشتم: آیا بهتره صبر کنم یک vt 50 یا gt50 بگیرم و یا همین حالا vt30 رو بخرم؟؟ تفاوتشان چقدر هستش؟ یک سوال دیگه داشتم آیا از سه بعدی دیدن با پلاسما لذت می برید ؟؟ مزایا و معایبش رو با سه بعدی های دیگر پسیو و اکتیو به صورت تئوری می دونم اما متاسفانه به صورت عملی نتونسته ام تست کنم. از دوستانی که تجربش رو داشتن می خوام کمکم کنند !!
    تفاوتشون نسبتا زیاد هست مخصوصا بین مدلهای st50 و vt30 که اولی مدل درجه سه سال 2012 هست و دومی مدل high end سال 2011 هست تقریبا در همه موارد برتری با st50 هست بازتولید مشکی عمیقتر , کنتراست بهتر ئ برایتنس بالاتر و فیلتر کنتراست قویتر و موشن هندلینگ بهتر با وجود قیمت کمتر. برای سه بعدی بهتره مدلهای پسیو رو انتخاب کنید مخصوصا برای ال ای دی ها بهترین تکنولوژی هستن و کیفیت تصویر سه بعدیشون به پلاسماهای سه بعدی نزدیک هست بعضی فاکتورها تو کیفیت تصویر دو بعدی تو سه بعدی هم تاثیر گذار هست مثل عمق رنگ مشکی و کنتراست و بازتولید بهتر رنگها و جزئیات ولی بعضی فاکتورهای دیگه مثل بدون باتری بودن عینکهای پسیو و تقریبا نداشتن کراس تاک و عدم ایجاد فلیکر (لرزش) و عدم ایجاد سردرد و چشم درد در تماشاهای طولانی مدت و براتنس بالا برتری های پسیو هستن.مجموعا من برای سه بعدی پسیو رو بهتر و بی دردرسر تر میدونم میدونم
    سلام دوستان من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود ممنون میشم جواب بدید ،چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم
    اگر بودجتون به خرید پلاسمایی مثل st30 نمیرسه به مدلهای پائینتر فکر نکنید بین مدلهای 2012 مدل ut50 پنل ارزنده ای هست ولی در مدلهای 2011 مدل ut30 پردازنده تصویر زیاد مناسبی هم نداره در نتیجه برای دیدن سیگنالهای sd هم چندان جالب نیست ولی اگر اهل دیدن فیلمهای hd مخصوصا در اتاقهای کم نور و تاریک هستین کنتراست خوبی داره مخصوصا به نسبت قیمتش و اندازه ای که داره در غیر اینصورت بهتره بری سراغ یه ال ای دی همون مدل 5550 سامسونگ هم انتخاب نسبتا خوبی تو رنج قیمتی خودش هست.
    دوستان من میخوام یه پلاسمای پانا بگیرم...خودم v20 دارم و از کیفیتش کاملا راضیم...متاسفانه نمیتونم برای st50 صبر کنم ...گزینه هام میشن st30 و vt30 ... حال می خوام ببینم این یه میلیون و اندی اختلاف بین این دو مدل ارزش هزینه کردن داره؟اختلاف این دو مدل چیاست؟کلا کیفیت st30 در مقایسه با v20 خودم چجوریه؟ اگه در همون حد هست برای من کافیه....قیافه st30 اصلا راضیم نمیکنه ولی یه جوری تحملش میکنم
    v20 با st30 تو اتاقهای با نور متعارف و کم فرق زیادی با هم ندارن ولی تصویر st30 تو نور زیاد بهتره چون فیلتر کنتراست بهتری داره v20 های ایرانی تقریبا هیچ نوع فیلتری ندارن اگر بخوای بقیه فاکتورها رو به غیر از کیفیت تصویر در نظر بگیری st30 مجموعا ارزنده تر هست سه بعدی , ضخامت کمتر , مصرف برق کمتر....

7. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خبری از مدل های 2012 نیست ؟ نکنه امسال هم قراره ST50 مهر بیاد و VT50 هم بابانوئل بیاره ؟
    اگه کسی تو بانیان منبع موثقی داره همین جا اعلام کنه تا همه از نگرانی در بیاییم .

9. 2 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من یک پلاسمای پاناسونیک مدل st30 سایز 42 خریدم الان که دارم میبینم کیفیتش خیلی خوبه ولی از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
    این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
    و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟
    Last edited by hosein3224; 21-07-2012 at 13:09.

11. این کاربر از hosein3224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    مبارکتون باشه
    دوست من st30 رو چند خریدید ؟از نمایندگی یا بانه ؟
    راضی هستی ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

سلام
    مبارکتون باشه
    دوست من st30 رو چند خریدید ؟از نمایندگی یا بانه ؟
    راضی هستی ؟؟
    همنجور که قبلا گفتم هیچ موردی از پلاسمای های پاناسونیک رو به غیر vt30 که قیمت خیلی بالاست و بهترین تی وی 2011 شناخته شده و st30 و vt20 که مدل 2010 هست و بعید میدونم گیرت بیاد و اگر گیرت بیاد همتراز st30 هست از نظر کیفیت و 3بعدی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیدم .

از جناب *Alucard* اینجا کسی استادتر نداریم . ایشون هم کاملا تایید کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از نمایندگی خریدم 2.250 ولی کسی جواب منو نداد
    از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
    این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
    و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکا
    ر کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •