اگر با آپدیت 1.4.1 بازی میکنی توی قسمت تنظیمات game play میتونی تیک گزینه محدودیت سرعت truck speed limiter رو برداری و باسرعت بیشتری بری
اینطوری دیگه به اون مود نیازی نداری و میتونی پاکش کنی
اگر با آپدیت 1.4.1 بازی میکنی توی قسمت تنظیمات game play میتونی تیک گزینه محدودیت سرعت truck speed limiter رو برداری و باسرعت بیشتری بری
اینطوری دیگه به اون مود نیازی نداری و میتونی پاکش کنی
Last edited by Meysam Raz; 19-07-2013 at 12:01.
خوب آقا میثم من کرک و فیس و آبدیت رو دانلود کردم یه راهنمایی میکنی که کجا باید صب کنم.همگی رو ممنون
من حتی یه راننده جدید هم درست میکنم بازم نمیره تو بازی با این مد TSM_Map به غیر از این مد،مد دیگه ای هم نریختم راهی داره که بشه بازی کرد ؟
توی همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده بودم . طبق همون بری موشکلی پیش نمیاد
موقع بازی با سیو قبلی فرقی نداره پروفایل جدید ایجاد کنی یا نکنی چون اون TSM_Map با 1.4.1 سازگار نیست
شما باید بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی بعد آپدیت ورژن 1.3.1 بریزی و یک پروفایل جدید بسازی تا بتونی با اون مپ بازی کنی
فقط دقت کنید اگر یک بار سیوهاتون رو با ورژن 1.4.1 لود کنید فکر نکنم دیگه بشه با ورژن پایینترش بازی کرد ، برای همینم میگم قبل از آپدیت از سیوهاتون بکاپ بگیرید
Last edited by Meysam Raz; 19-07-2013 at 20:23.
سلام
آقا ميثم جان من هر چي مود داشتم رو پاك كردم بابت كرش شدن بازيم و تو گزينه ها و در قسمت گيم پلي گزينه محدوديت سرعت رو كشف كردمو تيكش رو برداشتم (البته همين الان پست شمارو ديدم)
ولي باز اون مشكل بعد از يه مدت بوجود اومد. البته اين بار تعداد دفعاتش خيلي كمتره اما باز نميشه ازش گذشت و خودتم ميدوني اگه هر 2 دقيقه بخواي هي بياي از بازي بيرون و سيو كني و دوباره به بازي ادامه بدي مزه ي بازي از بين ميره. خيلي مشكل بديه(اي كاش مثل مكس پين با زدن يك F5 بازي سيو ميشد) البته وقتي اين كِرش بوجود مياد ديگه مثل اون موقع كه مد داشتم چيزي نمينويسه.
تشکرو سپاس فراوان از همه بچه های p30world
![]()
دوستان يه كرك سالم و درست و حسابي براي 1.4.1 و يا 1.4.8 بديد تروخدا هي از بازي ميپره بيرون![]()
ببین برات کرک پچ 1.4.8 رو میزارم اگر موشکلت برطرف نشد برگرد با همون پچ 1.3 بازی کن
اما باید بهت بگم که با همین پچ داریم بازی میکنیم و کسی تا به حال این کرش ها رو نداشته
نمیدونم چرا شما میگیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
بچه ها توی این بازی چه جور میشه با اتوبوس رانندگی کرد؟
سلامسلام دوستان
بچه ها توی این بازی چه جور میشه با اتوبوس رانندگی کرد؟
تا جایی که می دونم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)