تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 645 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    یه وایو سری ایی دارم ویندوز org سون 64 بیتی روش نصبه 2 سوال:
    1.اگه یه وستا بنصبم میشه؟ کدوم نسخه؟ و اگه میشه نیاز به آپدیت یا نصب چیزی داره؟یا مث پی سی قشنگ میوفته کنارش؟ویندوز خودم بمونه؟
    2.روز اول یه دی وی دی ریکاوری گرفتم و حالا درایور ها و چیزهای دیگه رو اپ کردم لازمه یه بک اپ دیگه بگیرم ؟یا همون بسه؟
    سلام
    1. در حالت عادی، ویستا رو نمیشه کنار seven نصب کرد، چون ورژنش پایینتره. و اگر نصب کنی seven از بین میره.
    ضمن اینکه ویستا هیچ مزیتی نسبت به seven نداره. رو لپ تاپ وایو من ویستا original بود ولی خودم 7 Ultimate نصب کردم.

2. نیازی به back-up نیست، چون درایو مخفی که ریکاوری روش هست، تعییر نمیکنه و ربطی به برنامه های نصبی و آپدیت نداره.
    ولی میتونی با نرم افزارهایی مثل acronis از ویندوز کنونی، back-upبگیری.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

گزینه Hibernate از لیست کناره shut down حذف شده .الان فقطlog off , sleep , lock , switch off, restart هستن چه جوری دوباره

به این لیست اضافه کنم ... ویندوزم هم 7 هست .

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

گزینه Hibernate از لیست کناره shut down حذف شده .الان فقطlog off , sleep , lock , switch off, restart هستن چه جوری دوباره

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام،
    تا جايي که من بلدم با اين کارا بر مي‌گرده:
    داخل "کنترل پنل" وارد "Power Options" بشيد، (اگر نمي‌بينيد اين گزينه رو، اول داخل Hardware & Sounds بشويد) روي Change Plan Settings روبروي اون موردي که کنارش علامت خورده رو ، کليک کنيد،
    تو صفحه جديد، , وارد "change Advanced Power Setting" بشيد، از ليست پايين، "مثبت" کنار "sleep" رو باز کرده و "allow hybrid sleep" رو هم باز کنيد و اين گزينه رو به "off" تغيير دهيد.

همه پنجره‌ها رو ok کنيد و ببنديد.

حالا گزينه‌ي Hibernate برگشته.

من روي دسکتاپم اون گزينه آن بود و انگار وقتي سيستمو Stand-by (sleep) مي‌کردم خود ويندوز مثل هايبرنيت عمل مي‌کرد و اگه موقع stand-by بودن، برق ميرفت، بعد که روشن مي‌کردي همه چي بر مي‌گشت. ولي تو دسکتاپم چندبار به مشکل برخورد (از اسليپ ) در نميومد که اين گزينه رو "آف" کردم.
    Last edited by Hossein 12; 17-02-2011 at 14:39.

4. این کاربر از Hossein 12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام،
    تا جايي که من بلدم با اين کارا بر مي‌گرده:
    داخل "کنترل پنل" وارد "Power Options" بشيد، (اگر نمي‌بينيد اين گزينه رو، اول داخل Hardware & Sounds بشويد) روي Change Plan Settings روبروي اون موردي که کنارش علامت خورده رو ، کليک کنيد،
    تو صفحه جديد، , وارد "change Advanced Power Setting" بشيد، از ليست پايين، "مثبت" کنار "sleep" رو باز کرده و "allow hybrid sleep" رو هم باز کنيد و اين گزينه رو به "off" تغيير دهيد.

همه پنجره‌ها رو ok کنيد و ببنديد.

حالا گزينه‌ي Hibernate برگشته.

من روي دسکتاپم اون گزينه آن بود و انگار وقتي سيستمو Stand-by (sleep) مي‌کردم خود ويندوز مثل هايبرنيت عمل مي‌کرد و اگه موقع stand-by بودن، برق ميرفت، بعد که روشن مي‌کردي همه چي بر مي‌گشت. ولي تو دسکتاپم چندبار به مشکل برخورد (از اسليپ ) در نميومد که اين گزينه رو "آف" کردم.

سلام

مثبت کنار sleep رو که میزنم دوتا گزینه هست sleep after و allow wake timer...اون گزینه که گفتین (allow hybrid sleep ) نیست اصلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

13

سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید

1. دکمه start رو برن و تایپ کن cmd
    2. توی لیست، وری cmd کلیک راست کن و run as admin رو انتخاب کن و continue رو در جواب سوال انتخاب کن.
    3. در خط فرمان تایپ کن: powercfg.exe / hibernate on و بعد اینتر
    4. حالا از cmd خارج شو و میبینی که مشکل حل شده!

با دستور powercfg.exe /hibernate off هم میتونی اون رو از کار بندازی
    Last edited by msseng; 17-02-2011 at 15:00.

7. این کاربر از msseng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درست شدددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددددددد

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نميدونم، آخه واسه من اين گزينه هستش:

اينم عکسش:

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان که Hibernate فعال شده اون گزینه که گفتین اضافه شد ..برای منم الان هر 4تا گزینه رو داره ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    با اجازتون یه لپ تاپ asus k42jc دارم. همان طور که میدونید از تکنولوژی nvidia optimus اتفاده می کنه و دوتا کارت گرافیک داره که رو intel هست و در صورت نیاز اتوماتیک میره رو nvidia geforce 310 m. اولا فکر می کردم که گرافیک nvidia از کار افتاده و گشتم دنبال مشکل که دیدم سایت اسوس یه اپدیت بایوس گذاشته که توی توضیحات مربوط به vga میشه. پس دانلود کردم و بایوس رو با موفقیت اپدیت کردم. اما از فرداش هی برنامه ها not responding میدادن و بسته می شدند و بعد از مدتی هم شروع کرد ه هنگ کردن و بعضی موقع ها هم اومدن blue screen. خلاصه سرتون رو درد نیارم نشستم با دی وی دی های مختلف ویندوز سون نصب کردم، جدیدترین اپدیت driver ها ر ودانلود و نصب کردم، اما هیچ کدوم افاده نکرد و داستان همچنین ادامه دارد.
    راستی جدیدا بیشتر هنگام پخش multimedia یعنی چه صوتی و یا چه تصویری برنامه ها بسته میشن و بعدشم هنگ یا بلواسکرین.
    در ضمن این کارا رو هم کردن و درست نشده: چک کردن هارد دیسک(اصلا بد سکتور نداشت)
    چک کردن رم(با memtest)
    حالا اگه میشه لطفا کمکم کنید چون الان دو ماهه و خیلی اذیت شدم و میترسم این وسط یه چیزیش بسوزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

وقتی شارژ لپ‌تاپم رو وقتی باطری داره وصل می‌کنم اکسپلورر کلاً فریز می‌شه و مجبورم با دکمه پاور خاموشش کنم. مشکلش چیه به نظرتون؟
    مدل لپ‌تاپم وایو زد 720ئه
    معذرت می‌خوام دوباره سئوالو می‌پرسم ولی کسی می‌دونه این چه مرگشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •