برو تو سایت gtaiv.net نوشته.دوستان اگر امکانش هست مجدد رمزهای این بازی رو بیان کنند...
برو تو سایت gtaiv.net نوشته.دوستان اگر امکانش هست مجدد رمزهای این بازی رو بیان کنند...
من کد ها رو برای شما گذاشتم برای اجرا با ید در موبایل شماره گیری کنید
کسی نمی دونه پوشه xlive کجا قرار داره که من سیو رو داخلش بریزم
سلام؛
بازی موبایل GTA4 هم منتشر شد!برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای اطلاع یافتن از DLC دو قسمتی GTA4 XBOX360 یعنی Grand Theft Auto IV : Lost and Damned به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزیز شما نباید سیو گیم رو در Xlive بریزید، می بایست از پوشه Xlive دز ویندوز قبلی خود بک آپ گرفته و در ویندوز جدید در پوشه Xlive جایگزینی کنید...
یعنی باید از این 2 پوشه:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLiveبک آپ می گرفتید... اگر هم فقط از پوشه Savegames بک آپ گرفته اید هیچ راهی نداره....C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
سلام ممنون دوست عزیز ببینید من ویندوز رو عوض نکردم یه سیو دارم می خوام بریزم جای قبلی این مسری که شما گفتید رفتم نبود
microsoft live هم روی کامپیوترم نصبه
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دوستان من اصلاً همچین مسیری یا
Application Data\Microsoft\XLive
همچین پوشه هایی در سیستمم ندارم به نظر شما دلیل چیهمن که اصلاً سر در نمی یارم
سلام
شما باید اول فایل های مخفی رو کاری کنید که دیده بشن . برای اینکار My Computer رو باز کنید بعد توی او نوار بالا گزینه ی tools--->Folder Options رو بزنید بعد به قسمت View بروید و به جای گزینه ی do not show hidden file and folders گزینه ی show hidden file and folders رو فعال کنید .
حالا همون مسیر گفته شده رو می تونید برید .![]()
ههه شما تازه اول راهین یا اخرش با میشل که .... و ماشینهم که .....بااستریپر ها هم که ..... اصلا صحنه ای نداشت نه؟
این محل ذخیره پوشه سیو بازی :
C:\Documents and Settings\-----------\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
اینم محل پروفایل ایکس لایو :
C:\Documents and Settings\-------------\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
فقط فایل هیدن رو باز کن و بجای علامت ------------- نام یوزر ویندوز رو قرار بده !
Last edited by Danial_4139; 29-12-2008 at 18:18.
این چیت از کار انداختن پلیس چنده؟ کلا پلیس رو خاموش کنه حتی وقتی میری تو یه شهر دیگه!
نه . فقط وقتی پلیس دنبالته از بین میبرتش . همین !@
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)