تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 639 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون از اطلاع رسانی مهمتون
    این تجربه خیلی به درد دیگران میخوره تا دچار این اشتباه نشند و ضرر نکنند
    حالا خوبه شما فقط 2 روز ضرر کردین . میتونست یک ماهه بشه .
    بعضی از مردم در کارشون دلسوزی و وجدان کاریشون کمه یا اصلاً ندارند .
    معمولاً خودِ کارمندی که میرید پیشش باید همه ی کارها رو انجام بده یا حداقل ارباب رجوع رو توجیه کنه که چه کارهایی باید انجام بده و کجا بره
    =========================================
    هر بانکی برای خودش یک حکومته و قوانینی غیر از قوانین بانک مرکزی رو اختراع میکنه برای سود بردنِ بیشتر
    معمولاً همون حساب کوتاه مدت استفاده میشه برای واریز سود بلند مدت و سودِ همون حساب کوتاه مدت و حق ندارند مشتری رو مجبور کنند قرض الحسنه باز کنه برای سود
    شاید هم سوء تفاهم شده و شما خودتون قرض الحسنه خواستین یا اونها فکر کردند قرض الحسنه هم میخواین
    به هر حال سود بانک از حسابهای قرض الحسنه خیلی بیشتر از کوتاه مدته و امتیاز شعبه و رئیس شعبه رو هم بالا میبره
    ممکنه کارمند از 2 گزینه ی کوتاه مدت و قرض الحسنه گزینه ی قرض الحسنه رو انتخاب کرده در کامپیوتر برای واریز سود تا شعبه سود بیشتری ببره .

بهتره دفعه بعد که میرید بانک این رو هم بپرسید تا اگر قابل تغییر هست تغییرش بدین
    خواهش می کنم. به نظرم همین اشتباه خیلی کوچولو رو ممکنه خیلی ها ندانسته مرتکب بشن. اما اینکه کارمند نمی گه و حال نداره مشتری رو با انواع سپرده ها و تسهیلات آشنا کنه خیلی جالبه. انگار می خواد سودو از جیب خودش بده گفته حرفی از سود 20 درصد نزنم همین 10 درصد رو بگیره بره رد کارش. روش درست در هر شغل و رشته و آموزشی این است که طرف مقابل رو "بیق" فرض کنید و فکر کنید یارو سواد نداره و اونقدر قشنگ و روون موضوع و قضیه رو بهش بگید که مثل عسل شیرینیش تو ذهنش بمونه. اما دریغ از یه کم انرژی اول صبح که کارمند بانک نداره.
    این موضوع دفترچه قرض الحسنه رو که مطرح کردم در مورد بانک مهر اقتصاد گفتم که می دونید مربوط به بسیج و سپاه پاسداران است. شاید این دفترچه رو به منظور شعار پول بدون ربا و از این حرفها راه انداختند که سود کوتاه مدت طرف بره تو دفترچه قرض الحسنه که مثلا ربا نیست و ازاین حرفها. درباره بانکهای دیگه نمی دونم دارند یا ندارند. البته وقتی من تو مهر اقتصاد برای بار اول حساب 5 ساله قدیم با سود 32.89 درصد باز کردم این دفترچه رو به اضافه یک دفترچه کوتاه مدت داد و من حرفی از این دفترچه قرض الحسنه نزدم. یک نکته هم بگم که وقتی این سپرده 32.89 درصدی رو بستم و بردم بانک ملت از کارمند بانک مهر اقتصاد پرسیدم که اگر تمدید کنم با چه درصدی تمدید میشه گفت 22 درصد و فرداش از یک شعبه دیگه پرسیدم گفت 18.83! اینم از راستگویی و هماهنگ کارمندهای بانک مهر اقتصاد.

2. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اقا منم گیح شدم؛خخخخخ
    شما اخرش کارت مقوایی حساب بلند مدت رو گرفتین؟یعنی حساب یکساله رو باز کردین؟
    اگه یکساله باز کردین،چون حساب یکساله بلند مدت هست و قابلیت واریز و برداشت اصل پول رو نداره باید یک حساب برای واریز سود معرفی بشه حتما و نیاز به افتتاح حساب دوم هست؛
    البته بعضی بانک ها که قراره به حساب کوتاه مدت سود بیشتر از مصوب بدن میگن یه حساب قرض الحسنه هم باز کنین که سود اضافی به اون بره؛مثل همین حساب ۱۸%ملی که ۱۰درصد به یک حساب و ۸ درصد به حساب دیگه میریزه اسمشم گذاشتن ترجیحی و سود هبه که شرعی بشه!!!!!!!!

در مورد ملت و کارمنداش باید بگم من هم دل خوشی ندارم؛کلا ملت،صادرات و رفاه کارمنداش رفتار حرفه ای ندارن و مشتری مدار نیستن
    بله گرفتم. 8 عید رفتم باز کردم امروز 10 رفتم درستش کردم و کارت رو گرفتم. بله رابطه حساب سپرده کارتی و سودش که میره تو دفترچه رو می فهمم. چون پول سپرده که به قول شما قابل برداشت و واریز نیست فریز شده است و باید یه جایی باشه که سودش بره و اون دفترچه است. این مثال بانک ملی رو گفتید رو نمی دونستم جالبه شاید همینطور باشه که فرموید. بله این بانکهای دولتی نیمه خصوصی کارمنداش طلبکارند و فکر می کنند مفتی نشستن اونجا و دارند کارت مشتری رو راه میندازند. البته موقعیت جغرافیایی و مکان شعبه هم است. جنوب شهر که باشی برخوردش بسته به بانک دولتی یا خصوصی یا موسسه با شعبه شمال شهر فرق می کنه. من خودم جنوب شرق تهران هستم و این مشکل رو قشنگ حس می کنم. اما یه بار اتفاقی کارت پاسارگادم رو بخاطر اینکه داشتم از سمت بلوار فردوس رد می شدم رفتم شعبه که عوض کنم یه کم که نشستم تا نوبتم بشه یه آقایی که از کارمندای بانک بود و تو همون قسمتی که مشتریها منتظرند یه میز داشت و کاریش این بود که بپرسه ببخشید فرمایشتون چیه؟ بفرمائید قلم و این فرم!!! بعد از دریافت قلم و پر کردن فرم کارمند خانم پشت پیش خان بسیار برخورد گرم و عالی داشت. رئیش شعبه هم خانم بود که اون پشت وایساده بود و نگاه می کرد ببینه کسی گیج و ویج نباشه و با دست اشاره می کرد کمکی ساخته است. خلاصه اون روز فکر کردم رفتم تو یه کشور دیگه. البته همیشه و همه شعبه ها هم اینطوری نیست و بعضی وقتها تو همین جنوب شهر هم کارمندای با معرفت و دلسوز که هوای مشتری رو داشته باشند درست راهنمایی می کنند و می دونند که مردم برای 2 درصد سود بیشتر پول رو جابجا می کنند و کسی نمیاد دفترچه با سود 10 درصد بگیره و توش 28 میلیون بریزه و بره!.
    به شخصا اگر امسال سودها بره بالاتر از ملت می کشم بیرون میبرم یه جای دیگه تا یاد بگیرند که چطور مشتری رو تکریم کنند و هوای جیب مشتری رو داشته باشند که به بانکشون وفادار بشه. تا ببینیم امسال بانک مرکزی و دولت جه نرخهایی واسه بانکها تعیین می کنند. راستی کی اعلام میشه که بانکها ملزم هستند چقدر سود به سپرده ها بدن؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینکه سود را به حساب دیگری میریزند، بخاطر اینه که سود روی سود نیاد (سود مرکب). یعنی اینکه شما اول 10 میلیون گذاشتی، سر ماه سود اگر روی همان بیاد میشه 10 میلیون و خرده ای، بعد ماه بعد باید روی 10 و خرده ای سود بدهند.

بهمین خاطر سود به حساب دیگری میره که لازم نباشه که مقدار سود در طی سال تغییر کنه و شما دایما یک مقدار سود میگیری.
    حالا حساب دیگه میتونه کوتاه مدت باشه یا قرض الحسنه.

ضمن اینکه بعضی بانکها برای همان حسابی که سود ریخته میشه (اگر قرض الحسنه نباشه) هم ماهانه سود میدهند. یعنی مثلا حساب اصلی 20 درصد و حسابی که سود به آن واریز میشه، کوتاه مدت 10 درصد میدهند.

سود قطعی هم چون مشکل شرعی داره، معمولا میان یه سود میدهند و یک مقداری بعنوان هبه و ... که معمولا مقدارش ثابت نیست.
    Last edited by amir_t6262; 30-03-2017 at 22:02.

5. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله گرفتم. 8 عید رفتم باز کردم امروز 10 رفتم درستش کردم و کارت رو گرفتم. بله رابطه حساب سپرده کارتی و سودش که میره تو دفترچه رو می فهمم. چون پول سپرده که به قول شما قابل برداشت و واریز نیست فریز شده است و باید یه جایی باشه که سودش بره و اون دفترچه است. این مثال بانک ملی رو گفتید رو نمی دونستم جالبه شاید همینطور باشه که فرموید. بله این بانکهای دولتی نیمه خصوصی کارمنداش طلبکارند و فکر می کنند مفتی نشستن اونجا و دارند کارت مشتری رو راه میندازند. البته موقعیت جغرافیایی و مکان شعبه هم است. جنوب شهر که باشی برخوردش بسته به بانک دولتی یا خصوصی یا موسسه با شعبه شمال شهر فرق می کنه. من خودم جنوب شرق تهران هستم و این مشکل رو قشنگ حس می کنم. اما یه بار اتفاقی کارت پاسارگادم رو بخاطر اینکه داشتم از سمت بلوار فردوس رد می شدم رفتم شعبه که عوض کنم یه کم که نشستم تا نوبتم بشه یه آقایی که از کارمندای بانک بود و تو همون قسمتی که مشتریها منتظرند یه میز داشت و کاریش این بود که بپرسه ببخشید فرمایشتون چیه؟ بفرمائید قلم و این فرم!!! بعد از دریافت قلم و پر کردن فرم کارمند خانم پشت پیش خان بسیار برخورد گرم و عالی داشت. رئیش شعبه هم خانم بود که اون پشت وایساده بود و نگاه می کرد ببینه کسی گیج و ویج نباشه و با دست اشاره می کرد کمکی ساخته است. خلاصه اون روز فکر کردم رفتم تو یه کشور دیگه. البته همیشه و همه شعبه ها هم اینطوری نیست و بعضی وقتها تو همین جنوب شهر هم کارمندای با معرفت و دلسوز که هوای مشتری رو داشته باشند درست راهنمایی می کنند و می دونند که مردم برای 2 درصد سود بیشتر پول رو جابجا می کنند و کسی نمیاد دفترچه با سود 10 درصد بگیره و توش 28 میلیون بریزه و بره!.
    به شخصا اگر امسال سودها بره بالاتر از ملت می کشم بیرون میبرم یه جای دیگه تا یاد بگیرند که چطور مشتری رو تکریم کنند و هوای جیب مشتری رو داشته باشند که به بانکشون وفادار بشه. تا ببینیم امسال بانک مرکزی و دولت جه نرخهایی واسه بانکها تعیین می کنند. راستی کی اعلام میشه که بانکها ملزم هستند چقدر سود به سپرده ها بدن؟
    بانکن دیگه؛بفکر جیب خودشونن نه مشتری؛همون بانک های خصوصی هم برای جذب مشتری و رقابت خم و راست میشن وگرنه ماهیت بانک های ایران هیچکدوم بانکداری اصولی نیست و همه اش تو کار رانت و احتکار و دنبال راه برای دور زدن قوانین و مشتری و این قبیل اقدامات کثیف هستند( طبق قاعده "همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد")
    به هرحال شما سود یکساله بالا میخوای بزای پول شما، بانک آینده ۲۲% یکساله در قالب حساب آینده ساز داره؛

راستی بین بانک های دولتی من با مسکن کار میکنم و از برخورد و امکاناتشون و بانکداری الکترونیکش راضی هستم
    Last edited by M.R.S.; 30-03-2017 at 21:36.

7. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حذف شود.

حذف شود.
    Last edited by amir_t6262; 30-03-2017 at 22:08.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

براي ساتنا زدن از هر شعبه اي ميشه ساتنا زد؟مثلا من توي بانك ملي تهران حساب دارم توي يه شعبه ديگه مثلا شيراز ميتونم پولم رو ساتنا كنم يا بايد حتما شعبه افتتاح كننده حساب باشه؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

براي ساتنا زدن از هر شعبه اي ميشه ساتنا زد؟مثلا من توي بانك ملي تهران حساب دارم توي يه شعبه ديگه مثلا شيراز ميتونم پولم رو ساتنا كنم يا بايد حتما شعبه افتتاح كننده حساب باشه؟
    هر شعبه ای می شود.

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

11. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این حواله ساتنا همون سیستم انتقال پول بصورت شبا است؟ منظورم اینه که یکی هستند یا دو سیستم متفاوتند؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان صندوق هاي سرمايه گذاري هم جز ضمانت سپرده ها ميشن؟
    در صندوق ها خود بانک ضامن نقد شوندگی هست و تقریبا میشه گفت مشکلی نداره. البته نه همه بانکها. اگر صندوق خاصی در نظر دارید برید در سایتش ببینید سایت خود صندوق در صفحه اول. هر چه تاریخ فعالبت بیشتر باشه میشه گفت اعتبار صندوق بهتره. تا اینجا که مشکلی پیش نیومده برا بانکهای حداقل معتبر
    در ضمن شما فک نکنید اگر در سپرده ای پولتون مثلا بره یا ورشکستی چیزی بشه بانک فرداش پولتون رو بانک مرکزی فورا میده. انقدر انقدر لفتش میدن در واقع با روان شما بازی میکنن و این کار رو سخت میکنه.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بانکها منتظر بانک مرکزی نیستنو و سودها نه تنها کاهش نخواهد داشت بلکه افزایش داره. همین الانش دوباره شروع شده بنگاه داری!دیگه اون 15 درصد اینا رعایت نمیشه دلیلش هم واضحه و خیلیا میدونن چی میگذره اینجا. اینها قبلا نامی از صندوق نمیبردن زمانی که یکی در مثلا بانک .... 20 درصد میگرفت سالانه سپرده اون موقع صندوق 22 میداد. ولی بعد از کاهش سودها اومدن علم کردن و تبلیغ.

15. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •