بچه ها کی roberto cavalli داشته ؟ یا بو کرده ؟ چطوره ؟
بچه ها کی roberto cavalli داشته ؟ یا بو کرده ؟ چطوره ؟
یه Armand Basi by Armand Basi گرفتم
بوش خنکه و خوشم اومد.
راستی چرا هیچ جا باربری اسپورت نداره
آره یه چیزی بینه سیریش و بویه بتونه.ولی خیلی باحالپخش بوش و موندگاریش خیلی خوبه.
من که عاشقه فارنهایت هستم حاظرم بدمش و یکی دیگه نارسیسو بگیرم.تقلبی هم ندیدم.اینقدر کمه که بعید
میدونم باشه.شاید اصلا همین هم تقلبی باشه
.........................
امروز رفتم برا پسر خاله ام جاز رو گرفتم.خیلی به تسار شباهت داره ولی تسار هم پخش بویه بهتری داره و هم
بویه تر تمیزی.این انگار شفاف نیست بوش
آرامیس طلایی و یاتاقان هم تست کردم.دوتاشون خوبن ولی خب سنگینن.قبلا از آرامیس طلایی خوشم
نمیامد.الان انگار بد نبود.
عربین نایت از بوگارت هم پیدا کردم.تست شد.بد نیست .یکم بینه زنونه مردونه میزنه.ولی فکر کنم اینم سر درد
بیاره
گری فلانل هم باز تست کردم.بوش چیپه
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
امروز تستر از پلو آبی پیدا کردم.تقلبی بود.اصلا بوش زمین تا آسمون با اون قبلی که تست کرده بودم فرق
داشت.این شبیهه یکی از این ادکلنایه عربی شده بود.حالا نمیدونم کدوم ولی بدرد نمیخورد.تقلبی
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
مبارک باشه.باید خوب باشه.
من این رو از شرکتش تست کردم:
خیلی خوشبویه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
من دو مدل ازش تست کردم.یچیزی بینه کلاسیک و مدرن میزنه ولی بیشتر تمایلش به کلاسیکه.موندگاریش هم
بد نیست.
بوش خنک بود ؟مبارک باشه.باید خوب باشه.
من این رو از شرکتش تست کردم:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشبویه.
این که خنک و فرشه
چند خریدی شما ؟ کی ؟
اینم عکسش برای دوستان :
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 11-03-2012 at 21:55.
اونم خنک و فرش بود.بویه یاس و برگه نارنج رو با هم قاطی کن اون میشه.نخریدم.قبلا 34 میگفت 100 میلش رو
ولی این بار 44 میگفت.
جوپ اسپلش هم بو کردم.من بویه هل رو توش حس کردم.یاده چای هل میندازهباحال بود.
این اویدنس رو خیلی دوست دارم ولی قیمتش نامردیه.75 میلش 55 تومن.از پخش بوش و موندگاریش هم خبر
ندارم.
نظرتون درباره یک شخصیت دمکراتیک که همه چی میزنه و در ادکلن زدن حدو مرز نمیشناسه چیه؟؟؟
اصلا تا حالا با همچین فردی برخورد داشتید که در ادکلن زدن دچار پست مدرنیته شده باشه و براش هیچ پارامتر و حدو مرزی در ادکلن زدن وجود نداشته باشه؟
نه ارزون نه گرون نه زنونه نه مردونه....نه گرم نه تلخ نه شیرین نه خنک هیچی رسما
خب اگه تا حالا همچین کسی ندیدید میتونید برای اولین بار منو ببینید![]()
بچه ها من امروز صبح بازار بودم یه زوج عطر جدید دیدم به اسم بونگو که ایتالیائیه. 50 میل 11 تومن بوی زنونش که خیلی خنک و فرشه.نزدیک به لایت ببلوئه .
مردونشم خیلی نزدیک به هرمسه ولی متفاوت از اون.بوی چوب و خاک و کمی ترش.ماندگاریه مردونش خیلی خوبه.اگه از هرمس خوشتون میاد حتما تستش کنید.
تویه وبلاگ که مربوط به یه مغازه تو کرمانشاه بود دیدم 38 زده!!!!
اتفاقا شما راحت زندگی خواهید کرد
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
میشه آدرس وبلاگ رو بفرمایید؟
کلا فکر کنم از وقتی این دستگاه های تفکیک گاز که الان اسمش یادم نیست اومدن به بازار، نقش سی دی رایتر رو در دنیای عطر ایفا کردن و گند زدن به همه چیز....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)