تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 4105 اولاول ... 2942947951952552652752852953053153253353957962910291529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

حالا من که قبلا دوره 45 روزه رفتم تکلیفم چیه؟
    سلام
    شما بالاترین درجه ممکن مربوط به مدرکتون رو میگیرین
    مثلا لیسانس باشین بهتون ستوان سه میدن توی سپاه

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

بچه ها طور خدا راهنمایی کنین
    من 30/11/89 درس کارشناسیم تموم شد و تا 30/5/90 مهلت ارسال دفترچه داشتم.
    اوخر تیر دفترچه فرستادم اول آبان برام براماعزام اومد. دوهفته پیش ارشدفبول شدم رفتم ثبت نام کردم دانشگاه یه نامه داد بهم بردم نظاموظیفه اعزامم لغوشد. ولی هنوز برام معافیت تحصیلی صادر نشده. دیروز از تحصیل انصراف دادم.

1- الان چطوزی باید برا خدمت اقدامکنم؟
    2- دفترچه که بفرستم غیبت میخورم؟
    3- دوباره میتونم برای ادامه تحصیل تو دانشگاه دیگه آزمون شرکت کنم؟
    4- منظور از """"""28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها و ادامه تحصيل مي‌باشند؟
    چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد.
    """" چیه؟

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

بچه ها طور خدا راهنمایی کنین
    من 30/11/89 درس کارشناسیم تموم شد و تا 30/5/90 مهلت ارسال دفترچه داشتم.
    اوخر تیر دفترچه فرستادم اول آبان برام براماعزام اومد. دوهفته پیش ارشدفبول شدم رفتم ثبت نام کردم دانشگاه یه نامه داد بهم بردم نظام وظیفه اعزامم لغوشد. ولی هنوز برام معافیت تحصیلی صادر نشده. دیروز از تحصیل انصراف دادم.

1- الان چطوزی باید برا خدمت اقدامکنم؟
    2- دفترچه که بفرستم غیبت میخورم؟
    3- دوباره میتونم برای ادامه تحصیل تو دانشگاه دیگه آزمون شرکت کنم؟
    4- منظور از """"""28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها و ادامه تحصيل مي‌باشند؟
    چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد."""" چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما همون alizare77 هستی ؟؟؟
    این دوره 45 روزه که میگی یعنی چی؟؟یعنی آموزشی رو گذروندی؟؟همون دوره تکمیلیه؟؟

آره همونم،
    آره یعنی آموزشی رو گذروندم، میرم پادگان یه امتحان میگیرن و بعدش میام خونه، و میفرستن همون استانی که دوره رو گذروندیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    ما که قبلن آموزشی رو دیدیم چه درجه ای میدن، باتوجه به اینکه میدان تیر و آزمونو توی یه جای دیگه دادیم.

---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

آره همونم،
    آره یعنی آموزشی رو گذروندم، میرم پادگان یه امتحان میگیرن و بعدش میام خونه، و میفرستن همون استانی که دوره رو گذروندیم
    امتحان چی میگیرن؟ از چه تیپ سوالاتی؟
    Last edited by spider_woman; 21-10-2011 at 14:43.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ما که قبلن آموزشی رو دیدیم چه درجه ای میدن، باتوجه به اینکه میدان تیر و آزمونو توی یه جای دیگه دادیم.
    سلام
    اطلاع درست حسابی ندارم شاید براساس کارنامه ای که دارین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    اطلاع درست حسابی ندارم شاید براساس کارنامه ای که دارین.
    ممنون این دیگه آخرین سوالمه
    آیا امتحانی در کار هست؟چه برای خدمت قبلیا چه برای کسایی که دوره تکمیلی دیدن؟ اگه هست سوالاتش چه تیپ سوالاتیه و آیا روی درجه تاثیر داره؟
    تو این چن روز زیاد اذیتت کردم داداش شرمنده
    Last edited by spider_woman; 21-10-2011 at 14:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از اونجا این سایت اطلاعات بسیار مناسبی رو برای من قبل از سربازی داشت و کمکم کرد من هم اطلاعاتم رو برای کمک به دوستان در اختیار میگذارم:
    اعزامم اول شهریور بود...پادگاه شهیت هاشمی نژاد(باغرود)
    خود پادگان امکانتش خوبه...4 تا گردان داره...بهترین گردان گردان امام علی هستش چرا که فرمانده گردانش از همه بهتره...توی گردان امام علی گروهان دوم(202) امکانتش بهتره...تنها گروهانی هست که آب پرمکن داره و 2تا دوش که کسی جز خود گروهان حق استفاده نداره...
    کل پادگان یه حمام عمومی داره که 25 تا دوش داره و آب گرمش به 2 طریق سلول خورشیدی و موتورخونه تامین میشه...
    مسافت پادگان تا میدون تیر و محل اردوگاه زیاد نیست...خوبه.
    اما پادگانش خیلی سخت گیره...ما از اول شهریور مدام بازرس برامون میومد تا پادگان رو ارزیابی کنن...از روز اول تا روز آخر و پادگان ما در بین تمام پادگان ها به علت فعالیت خوب سربازها نمونه شد...به خاطر همین نمونه شد خیلی سخت میگیرن تا همیشه نمونه بمونن...فکر نکنین دوران راحتی رو میگذرونین...اما میگذره...سعی کنین سرتون تو کار خودتون باشه و هرکاری رو که گفتن درست و دقیق انجام بدین و حرف بقیه رو توجه نکنین...خودتون رو جلو هیچ کس تابلو نکنین...چه مثبت و چه منفی...خیلی خیلی بهتره...من خودم درجم شد ستوان سوم با لیسانس...افتادم محمد رسول الله تهران....2تا بوفه داره...همه چیز هم داره...اما سعی کنین خودتون قبل از رفتن قفل و پوتین تهیه کنین...اگه 3 تا قفل بخرین خیلی راحتین...برای خودتون حتما حلواشکر ببرین...صبحونه کم میدون و روزهای اول اذیت میشن...از همین الان بخرین و ببرین تا بخورین و اذیت نشین..واقعا تاثیر داره...پونز حتما یه بسته یا 2تا ببرین تا آنکادر کنین...بازم میگم که روزهای اول حسابی سخت میگیرن...اگه مربی تاکتیکتون شد آقای وکیلی حسابی حال کنین...اولش حسابی سخت میگره اما اگه درست رفتار کنین و کارها رو دقیق انجام بدین میشه بهرتین مربی کل پادگان...فرمانده گروهان ها اذیت میکنن...پس سعی کنین اصلا نزدیک نشین...کلا دوری و دوستی رو پیشه کنین...حتی با بقل دستیتون...یه تیکه پارچه ی تمیز یا از این عرق چین ها هم حتما با خودتون ببرین تا بذارین زیر کلاه اهنی ها تا موهاتون اذیت نشه...شامپوی خودتون رو ببرین...آخه شامپوهاش خوب نیستن....اردو هم ما رو اذیت کردن...اما در کل تموم شد....

9. این کاربر از jacklondon110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ممنون این دیگه آخرین سوالمه
    آیا امتحانی در کار هست؟چه برای خدمت قبلیا چه برای کسایی که دوره تکمیلی دیدن؟ اگه هست سوالاتش چه تیپ سوالاتیه و آیا روی درجه تاثیر داره؟
    تو این چن روز زیاد اذیتت کردم داداش شرمنده
    سلام
    جواب اون دوست دیگمون رو هم که همین بود دادم فکر کنم اصلا خود شما بودی
    برادر از خدمت قبلی ها یا کفایتی ها آزمونی نمیگیرند

از اونجا این سایت اطلاعات بسیار مناسبی رو برای من قبل از سربازی داشت و کمکم کرد من هم اطلاعاتم رو برای کمک به دوستان در اختیار میگذارم:
    اعزامم اول شهریور بود...پادگاه شهیت هاشمی نژاد(باغرود)
    خود پادگان امکانتش خوبه...4 تا گردان داره...بهترین گردان گردان امام علی هستش چرا که فرمانده گردانش از همه بهتره...توی گردان امام علی گروهان دوم(202) امکانتش بهتره...تنها گروهانی هست که آب پرمکن داره و 2تا دوش که کسی جز خود گروهان حق استفاده نداره...
    کل پادگان یه حمام عمومی داره که 25 تا دوش داره و آب گرمش به 2 طریق سلول خورشیدی و موتورخونه تامین میشه...
    مسافت پادگان تا میدون تیر و محل اردوگاه زیاد نیست...خوبه.
    اما پادگانش خیلی سخت گیره...ما از اول شهریور مدام بازرس برامون میومد تا پادگان رو ارزیابی کنن...از روز اول تا روز آخر و پادگان ما در بین تمام پادگان ها به علت فعالیت خوب سربازها نمونه شد...به خاطر همین نمونه شد خیلی سخت میگیرن تا همیشه نمونه بمونن...فکر نکنین دوران راحتی رو میگذرونین...اما میگذره...سعی کنین سرتون تو کار خودتون باشه و هرکاری رو که گفتن درست و دقیق انجام بدین و حرف بقیه رو توجه نکنین...خودتون رو جلو هیچ کس تابلو نکنین...چه مثبت و چه منفی...خیلی خیلی بهتره...من خودم درجم شد ستوان سوم با لیسانس...افتادم محمد رسول الله تهران....2تا بوفه داره...همه چیز هم داره...اما سعی کنین خودتون قبل از رفتن قفل و پوتین تهیه کنین...اگه 3 تا قفل بخرین خیلی راحتین...برای خودتون حتما حلواشکر ببرین...صبحونه کم میدون و روزهای اول اذیت میشن...از همین الان بخرین و ببرین تا بخورین و اذیت نشین..واقعا تاثیر داره...پونز حتما یه بسته یا 2تا ببرین تا آنکادر کنین...بازم میگم که روزهای اول حسابی سخت میگیرن...اگه مربی تاکتیکتون شد آقای وکیلی حسابی حال کنین...اولش حسابی سخت میگره اما اگه درست رفتار کنین و کارها رو دقیق انجام بدین میشه بهرتین مربی کل پادگان...فرمانده گروهان ها اذیت میکنن...پس سعی کنین اصلا نزدیک نشین...کلا دوری و دوستی رو پیشه کنین...حتی با بقل دستیتون...یه تیکه پارچه ی تمیز یا از این عرق چین ها هم حتما با خودتون ببرین تا بذارین زیر کلاه اهنی ها تا موهاتون اذیت نشه...شامپوی خودتون رو ببرین...آخه شامپوهاش خوب نیستن....اردو هم ما رو اذیت کردن...اما در کل تموم شد....
    سلام
    بله من شاهد بودم شماها چقدر اذیت شدین
    و این مراسم اختتامیه لعنتیتون
    هر دوره توی حسینیه بود
    خدا خیرش بده گفت بشینید وگرنه من یکی دیگه داشتم می افتادم روی زمین بوم !
    توی گردان امام علی گروهان دوم(202) امکانتش بهتره.
    یادش بخیر منم همین گردان بودم اما گروهان یک
    10 ماه پیش......

11. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من 2 روز دیگه (1/8) اعزامم، مازاد خوردم، اگه توصیه ای هست بگین، مدرکم فوق لیسانس عمران و در تهران شاغلم، برای همین همه خیلی برام مهمه که تهران باشم
    یک سوال دیگه اینکه میشه موزر برد یا باید از بوفه پادگان تیغ خرید؟؟؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    آره لیسانسم
    یعنی دیگه امتحانی چیزی تیر اندازی و غیره نمیخواد؟
    یه سوال میکنم خداییش نخندین
    پاچه شلوار رو باید روی پوتین بندازیم یا داخل پوتین بزاریم؟یا اصلا داخل جوراب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •