بچه ها سال نو همتون مبارک......
بچه ها سال نو همتون مبارک......
خیلی ممنون!! ایشالا سال خوبی برای همه باشه!!عید تو هم مبارک،خوش باشی و امیدوارم دیگه واست مشکلی پیش نیاد....
بچه ها عیدتون مبارک (این اولین پست من تو سال جدیده وخوشحالم که اولین پستم را تو این تاپیک میزنم)
خوب دوستان سلام .
سال نو بر همه مبارك .
از اونجا كه فردا يك مهمان فوق العاده ويژه داريم كه قول دادن تا 5 فروردين روي صندلي بمونن ديگه از بوي گندم عزيز سوال نپرسيد تا ايشون هديه اش رو بده و اماده بشيم براي فردا .
باز هم فرا رسيدن عيد نوروز رو به همه تبريك ميگم .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عيد رو به سعيد جان ووكمن عزيزم و عسل بانو جان و انيگما و گلابي مهربان به طور اختصاصي تبريك ميگم . شاد باشيد . ديگران رو هم شاد كنيد .
من البته یه حدسی زدم که این مهمون کیه!!
اگه اشتباه نکردم ایشون اصلا عضو این انجمن نیستش و قراره فردا به صورت افتخاری بیاد اینجا عضو بشه و به سوالات ما جواب بده!!(عجب هوشی دارم من!!)
سال جدید هم به همه عزیزان به خصوص به مدیران صندلی داغ (سعید-- بهروز-- ووکمن) که خیلی برای اینجا زحمت میکشند!! تبریک عرض میکنم
ممنون مهدي جان . ما هر كاري ميكنيم به خاطر شما دوستان خوب هستش .
شاد باشيد .
سال نو رو خدمت همه تبريك ميگم. ممنون كه پا به پاي صندلي داغ اومديد. اگه اين تاپيك جايي تو پي سي داشته باشه اولا به زحمت دوستان خوبم بهروز و ووكمن كه همين جا جاداره ازشون تشكر كنم هستش و بعدش به لطف شما دوستان عزيز.
اگر كمي كسري بوده به بزرگواري خودتون ببخشيد.
بوي گندم هديه بچه ها رو بده . نيت كن تا سعيد برات فال بگيره .
شاد باشيد .
خب دوستان
عید همگی مبارک امیدوارم این سال براتون پر از موفقیت و شادکامی باشه....
ممنون از دوستانی که لطف داشتن و سوال پرسیدنو امیدوارم از جواب دادن من راضی باشین(که میدونم نیستید)
این یه چند تا عکس قشنگ مربوط به نوروزه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگ بوی عیدی بوی توت از فرهاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدیه های بهتر و بیشتری واستون داشتم که هم وقت نشد هم سرعت خیلی پایینه آپ نمیشه ، شرمنده
اینم از امضا:
برای فال هم نیت کردم.....
پاینده باشید
یا حق
بوي گندم جان خسته نباشي . زحمت كشيدي .
سال نو هم مبارك .
با تشكر
بهروز
کیمیا خانم واقعا ممنون بابت هدیهها!! و اینکه با حوصله به سوالهای ما جواب دادین!! من یکی که از جوابهاتون به خصوص جوابهایی که به سوالای کذایی() من میدادین واقعا لذت میبردم!!
اگه احیانا ناخاسته سوالی کردم که باعث ناراحتی شما شده!! امیدوارم منو ببخشین و حلال کنین!!![]()
سال نوی شما هم مبارک باشه!! سالی خوبی داشته باشین!![]()
برای ما هم دعا کنید که این سال مثل سال قبل عیدمون خراب نشه!! (ایشالا که برای هیچکس چنین اتفاقی نیوفته!)![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)