تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 1298 اولاول ... 294294795195255265275285295305315325335395796291029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

سلام به دوستان من ميخواستم از اينتزنت مخبرات اكانت بگيرم آخه قيمت برام مهمه. چند تا سوال دارم اگه پاسخ بدين خيلي ممنون ميشم.
    اين كه هر سرويسي كه هست رو اگه اسمش رو توي گوگل سرچ كني ميبيني فقط 10 تا وبلاگ و وبسايت هست كه ميگن مثلا فلان شركت دزده و ازش اكانت نگيريد و ...
    به همين جهت من فقط ميخوام از مخابرات بگيرم كه لا اقل معروف تره از همشون و خيلي ها از همين مخابرات گرفته اند. حلا سوال من اينه من ميخوام يه سرويسي بگيرم كه با جيب من جور دربياد. سرعتش تقسيم بر 8 نشهو سرعتش هم خوب باشه.حلا بايست چيكار كنم

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان من ميخواستم از اينتزنت مخبرات اكانت بگيرم آخه قيمت برام مهمه. چند تا سوال دارم اگه پاسخ بدين خيلي ممنون ميشم.
    اين كه هر سرويسي كه هست رو اگه اسمش رو توي گوگل سرچ كني ميبيني فقط 10 تا وبلاگ و وبسايت هست كه ميگن مثلا فلان شركت دزده و ازش اكانت نگيريد و ...
    به همين جهت من فقط ميخوام از مخابرات بگيرم كه لا اقل معروف تره از همشون و خيلي ها از همين مخابرات گرفته اند. حلا سوال من اينه من ميخوام يه سرويسي بگيرم كه با جيب من جور دربياد. سرعتش تقسيم بر 8 نشهو سرعتش هم خوب باشه.حلا بايست چيكار كنم
    سلام
    دوست عزیز به نظر من سمت مخابرات نرو چون الان دیگه واقعا کیفیت قبل رو نداره.
    قیمت هر گیگ از 2500 شده 3500 ولی کیفیت فرقی نکرده.
    پیشنهاد من اینه که از آریافون سرویس بگیر چون هم سرعتش 1.5 برار بیشتر از مخابرات هست و هم تعرفه های متنوع تر و ارزان تری داره.

تعرفه آریافون :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعرفه مخابرات :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( در طرح کمپین فقط می تونید سرویس های 6 ماهه و 1 ساله انتخاب کنید )

اینم تست سرویس مخابرات و آریافون :

مخابرات :

آریافون :

Last edited by Farhad 8904; 23-04-2013 at 13:40.

3. 3 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من بازم میگم این کار احتیاج به مانیتور دقیق حجم داره . مثلا شما برای 2 گیگ دانلود احتیاج به 60 مگ اپلود داری که میشه 12 مگ توی 80 درصد. علاوه بر این ممکنه ساعت شما با ساعت اون نرم افزار اکانتینگ اختلاف داشته باشه فقط 3 دقیقه اختلاف توی سرعت 220 باعث میشه شما 40 مگ را بدون تعرفه 80 درصد دانلود کنی. خیلیا توی اینترنت سایت میبینند بعد میگند چرا حجم ما زود تموم میشه این بستگی به سایتهایی که دارند می بینند داره مثلا سایت های ایرانی اکثرا اینقدر تبلیغات و عکس دارند که گاها حجمشون به 10 20 مگ میرسه.
    نه دیگه 2 گیگ هیچ وقت نیاز به 60 مگ اپلود نداره. موقع دانلود یه فایل اپلود فقط باسه دستور فرستادنه و در حد خیلی ناچیز اپلود مصرف میشه که شاید به یه مگ هم نرسه. من حتی شده موقعی که سرعت اپلود اینترنتم کم میشه و در حد یک کیلوبایت شده هم با سرعت 230 دانلود میکنم. در مورد ساعت هم من با اینکه از ساعت 2 تا 7 شبانه دارم ولی از ساعت 2.30 تا نهایتآ 6 بیشتر دانلود نمیکنم تا خیالم راحت باشه. من الان خیلی وقته به ترافیک مشکوکم و تو این چند ماهه که شبا دارم دانلود میکنم همیشه صبحش وقتی پنل رو چک میکردم تعجب میکردم که چرا بیش از اندازه کم کرده و اخرش که دیشب تست کردم و معلوم شد.
    Last edited by mamad24; 23-04-2013 at 13:05.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دادا مخابرات معروفتر نیست بلکه دزدتره. اون خیلی ها هم که از مخابرات گرفتن از سر ناچاری گرفتن اگه منطقتون شاتل و یا..... پوشش میده برو طرف مخابرات نیا

6. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

نه دیگه 2 گیگ هیچ وقت نیاز به 60 مگ اپلود نداره. موقع دانلود یه فایل اپلود فقط باسه دستور فرستادنه و در حد خیلی ناچیز اپلود مصرف میشه که شاید به یه مگ هم نرسه. من حتی شده موقعی که سرعت اپلود اینترنتم کم میشه و در حد یک کیلوبایت شده هم با سرعت 230 دانلود میکنم. در مورد ساعت هم من با اینکه از ساعت 2 تا 7 شبانه دارم ولی از ساعت 2.30 تا نهایتآ 6 بیشتر دانلود نمیکنم تا خیالم راحت باشه. من الان خیلی وقته به ترافیک مشکوکم و تو این چند ماهه که شبا دارم دانلود میکنم همیشه صبحش وقتی پنل رو چک میکردم تعجب میکردم که چرا بیش از اندازه کم کرده و اخرش که دیشب تست کردم و معلوم شد.
    شما اگه خیلی حساسی برنامه networx را نصب کن و چک کن . من از روی تجربه سالها دانلود میگم هر گیگ دانلود بالای 30 مگ اپلود لازم داره. در ضمن قسمت گزارش پنل می تونید مقدار دانلود و اپلود مقدار محاسبه شده را ببینید مخارات به اندازه کافی سود داره احتیاجی به همچین کاری نیست عملا دستکاری برنامه اکانتینگ به صورتی که حجم را زیاد تر بندازه هم به این سادگی نیست. چیزی که شما می گی حدود 50 مگ اختلافه که یعنی شما 250 مگ اختلاف حجم دارید.

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

ببخشيد شما خودت از كدوم تعرفه اش استفاده ميكني؟
    سرعتت در روز و شب چقدره؟؟؟
    Last edited by HGH 878; 23-04-2013 at 20:00.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما اگه خیلی حساسی برنامه networx را نصب کن و چک کن . من از روی تجربه سالها دانلود میگم هر گیگ دانلود بالای 30 مگ اپلود لازم داره. در ضمن قسمت گزارش پنل می تونید مقدار دانلود و اپلود مقدار محاسبه شده را ببینید مخارات به اندازه کافی سود داره احتیاجی به همچین کاری نیست عملا دستکاری برنامه اکانتینگ به صورتی که حجم را زیاد تر بندازه هم به این سادگی نیست. چیزی که شما می گی حدود 50 مگ اختلافه که یعنی شما 250 مگ اختلاف حجم دارید.
    منم از روی سالها تجربه میدونم که مخابرات داره تو ترافیکا دزدی میکنه

10. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوباره اومدم ببینم دنیا دست کی افتاده
    من طرح زرین مخابرات هستم!
    دمشون هم گرم-3500 کردند مثل هلو--شبانه هم 30% بخوره تو سرشون!

حالا نظر شما چیه!؟!؟
    زرین-برنا-مهارت-شاتل-آریا فون-....

خوبی مخابرات این بود هم ارزون بود-هم هرچی دلت میخواست ترافیک میخریدی
    یعنی شاید 1ماه 2گیگ-ماه بعد 8گیگ استفاده میکردی!

حالا با بررسی تمام جوانب نظر شما روی چیه!؟!؟
    اقتصاد و کیفیت هم مدنظر باشه

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ببخشيد شما خودت از كدوم تعرفه اش استفاده ميكني؟
    سرعتت در روز و شب چقدره؟؟؟
    ...............
    Last edited by mamad24; 23-04-2013 at 23:12.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینها همهجوری توی قیمت دزدی میکنند ولی دیگه ترافیک کرس نمی کنند . اگه شک دارید برنامه netwox را نصب کنید و چک کنید ببینید حجمتون چجوریه شاید یه برنامتون اپدیت میشه و شما خبر ندارید.
    بحث ترافیک محاسبه ما نیست
    مشکل از جای دیگست حالا چی هست نمیدونم اگه بخوام مثال بزنم اینطوری هست که مثلا فرض کن یه صفحه رو با اینترنت غیر از مخابرات باز میکنی توی همون برنامه netwox برات 1 مگ نشون میده حالا بیای همون رو با اینترنت مخابرات باز کنی مثلا 1.5 مگ نشون میده
    چیزی نیست که با برنامه بشه مچشون رو گرفت انگاری این وسط ترافیک مجازی ایجاد میکنن
    میگم برا یکسال 15 گیگ تو شرکت ما اخرش زیاد هم میومد ولی الان یکماه نشده دو گیگ مصرف شده اگه یکی دو نفر باشه میگم توی این مدت مصرف زیاد شده ولی من از خیلی ها این مشکل رو شنیدم ولی خودم تازه اینو فهمیدم چون خونه از اول تا حالا مخابرات داشتم نمیتونستم مقایسه انجام بده مصرف توی شرکت هم کلا با خونه فرق میکرد ولی از وقتی شرکت رو اوردم روی مخابرات به این حرف بچه ها که خیلی قبلتر میگفتن ایمان اوردم
    اینو کسی میتونه متوجه بشه که توی یه بازه هر جفت نت رو داشته باشه و یه مقایسه بینشون انجام بده راحت دستش میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •