تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 1291 اولاول ... 294294795195255265275285295305315325335395796291029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان جدیدی که گرفتن ه مودمی رو سفارش دادن؟؟؟ آیا راضی هستن؟؟؟ من سفارش بدم یا صبر کنم برای مودم جدید؟؟؟؟

نقل قول از فروم همسایه

" مودم های WIXFBR-105 و WIXFMM-130 در کاربری و استفاده تفاوتی ندارند و فرق آنها در میزان تعداد اشتراک دهی بیسیم آنهاست.
    بنده شخصا اشکالی از این دو مدل نشنیدم و اتفاقا این مدل (WIXFMM-130) با شبکه نصب شده وایمکس ایرانسل سازگاری بیشتری دارد.
    مودم BM632W مودم قدیمی تر و از استانداردهای قبلتر استفاده می کند، به همین دلیل سفارش آن کمتر داده می شود و بیشتر برای مودم وایرلس از سری WIX استفاده می شود. "

2. این کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول از فروم همسایه

" مودم های WIXFBR-105 و WIXFMM-130 در کاربری و استفاده تفاوتی ندارند و فرق آنها در میزان تعداد اشتراک دهی بیسیم آنهاست.
    بنده شخصا اشکالی از این دو مدل نشنیدم و اتفاقا این مدل (WIXFMM-130) با شبکه نصب شده وایمکس ایرانسل سازگاری بیشتری دارد.
    مودم BM632W مودم قدیمی تر و از استانداردهای قبلتر استفاده می کند، به همین دلیل سفارش آن کمتر داده می شود و بیشتر برای مودم وایرلس از سری WIX استفاده می شود. "
    دوست عزيز بين مودم 105 و 130 كدوم جديدتر هست و پورت بيشتري ساپورت ميكنه؟؟؟؟ من كه دارم درخواست مودم ميدم و مجاني هست اون يكه بهتره رو درخواست بدم. فردا براي درخواست ميخوام به نمايندگي آرياشهر برم. براي همين ميخواستم ببينم كه چه مودمي رو انتخاب كنم. ممنونم. سرويس 1ساله 512 با حجم 24 گيگ بهتره يا 3 ماهه نامحدود؟؟؟ من دانلودم اكثرا كليپ هاي يوتوب و موزيك هست فعلا و وبگردي.

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوست عزیز توجه داشته باشید که هر طرحی رو که انتخاب کنید تا پایان دوره نمیتونید اون رو عوض کنیدو به طرح های دیگه انتقال بدید و در حالت عادی هم عوض کردن طرح تعرفه فقط در پایان هر ماه امکان پذیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

512 تهران . چطوره ؟ با این پینگ میشه بازی آنلاین انجام داد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان من دویاره زنگ زدم میگه دوباره ثبت نام کن

خوبه رفتم نمایندگی 2000 تومان پول فکس و ثبت نام گرفت

والا ریدن با این خدمات

من رفتم ثبت نام کنم این اخر میگه یه فروشنده معتبر رو انتخاب کنید میزنم و قبول میکنم میره صحفه بعد میزنه که این مورد فعلان امکان پذیر نیست وقتی دستی فروشنده وارد میشود اخرش باید تهی داشته باشد

دوستان این جی هست؟؟من چند بار کردم نشد
    کسی هست کمک کنه؟؟الان از سایت هر کاری کردم نشد

دوستان من از سایت که ثبت نام میکنم در اخر که قبول میکنم مینویسه فعلان این کار امکان پذیر نیست (وقتی شناسه به صورت دستی انتخاب شود اخرش باید تهی باشد)

من اون تیکی که زده شناسه توسط ایرانسل انتخاب شود روشن هست چی کار کنم دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوستان من دویاره زنگ زدم میگه دوباره ثبت نام کن

خوبه رفتم نمایندگی 2000 تومان پول فکس و ثبت نام گرفت

والا ریدن با این خدمات

من رفتم ثبت نام کنم این اخر میگه یه فروشنده معتبر رو انتخاب کنید میزنم و قبول میکنم میره صحفه بعد میزنه که این مورد فعلان امکان پذیر نیست وقتی دستی فروشنده وارد میشود اخرش باید تهی داشته باشد

دوستان این جی هست؟؟من چند بار کردم نشد
    دوست عزیز برای چندمین بار حدمتت عرض کردم که شما از اون نمایندگی که رفتی و ثبت نام کردی پیگیر شو و شناسه وایمکست رو بگیر اگر ندادند به شما پولت رو بگیر حداقل که بیخودی هزینه نکرده باشی و نکته دیگر این که کاری که خودت به سادگی میتونی انجام بدی رو خودت انجام بدی بهتره

شما مگر نگفتی از ایرانسل زنگ زدند؟ اگر دیدی نمایندگی هم داره بد قلقی میکنه زنگ یزن به 707 و کل ما جرا رو گزارش کن و شکایتت رو از نمایندگی اعلام کن

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوست عزیز برای چندمین بار حدمتت عرض کردم که شما از اون نمایندگی که رفتی و ثبت نام کردی پیگیر شو و شناسه وایمکست رو بگیر اگر ندادند به شما پولت رو بگیر حداقل که بیخودی هزینه نکرده باشی و نکته دیگر این که کاری که خودت به سادگی میتونی انجام بدی رو خودت انجام بدی بهتره

شما مگر نگفتی از ایرانسل زنگ زدند؟ اگر دیدی نمایندگی هم داره بد قلقی میکنه زنگ یزن به 707 و کل ما جرا رو گزارش کن و شکایتت رو از نمایندگی اعلام کن
    والا من درگیرم میخواستم دوباره ثبت نام کنم از طریق نت

ولی مشکلم فعلان اینه کسی این مورد رو دیده؟؟میشه مشخصات به شما بدم و شما برام انجام بدی اینترنتی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوست عزیز اطلاعات شخصی خود رو به هیچکس نده ثبت نام تو سایتش بسیار راحته هر جا که گیر کردی بپرس در خدمتم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوست عزیز اطلاعات شخصی خود رو به هیچکس نده ثبت نام تو سایتش بسیار راحته هر جا که گیر کردی بپرس در خدمتم
    من این اخر ثبت نام گیر کردم وقتی قبول میکنم میرم صحفه بعد این میاد

در حال حاضر امكان رسيدگي به تقاضاي شما مقدور نمي باشد. لطفا بعدا اقدام بفرمایید (زماني که گزينه شناسه وايمکس به صورت شخصي انتخاب شده، شناسه وايمکس نبايد تهي باشد.)

چی کار کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

من این اخر ثبت نام گیر کردم وقتی قبول میکنم میرم صحفه بعد این میاد

در حال حاضر امكان رسيدگي به تقاضاي شما مقدور نمي باشد. لطفا بعدا اقدام بفرمایید (زماني که گزينه شناسه وايمکس به صورت شخصي انتخاب شده، شناسه وايمکس نبايد تهي باشد.)

چی کار کنم؟؟
    شما این قسمتها رو مطابق شکل زیر پر میکنید ؟؟؟
    Last edited by InternetUsers; 05-10-2011 at 21:53. دليل: ویرایش متن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •