تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 1049 اولاول ... 294294795195255265275285295305315325335395796291029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام بر تمامی اساتید عزیز بخصوص رایان خان و اقا داوود.من تا جندروز بیش فکر میکردم اخر a/v هستم اما با خوندن مطالب شما ....... واقعا لذت میبرم... دستتون درد نکنه.اولین سینما خ که خریدم sony da 880با ظاهر فریبنده الومینیومی و... بود.با1tv back projection SONY.سال حدودا1380.اون زمان سونی میون مردم 1 بود.من اصلا ازشون راضی نبودم حتی با صدای Dyna power Lbt-990 SONY هم حال نمیکردم اما 1AKAI va SANSUI micro hi fiداشتم که صداشونو دوست داشتم.اما همه عاشق 990 و 880 بودن.الانم هیچکدوم از س خانگیا رو حال نمیکنم.نمیدونم مشکل منه یا.... میخوام1 A/V reciever بگیرم.بیس نرم و عمیق میخوام نه بلندو خشک-rough and loud نباشه وdeep and crispباشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    آیا ار ----- ماهواره (Iclasss9696) که --- روی آن نوشته میتوان به عنوان گیرنده دیجیتال هم استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من1سوال برسیدم اساتید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خروجی ساب داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فقط همین پایونیر و دنون رو میتونین انتخاب کنید با این بودجه. دنون حجم صدای کمتری داره ولی به میزان خیلی کمی تفکیک صداش بهتر هست. از نظر ظاهر هم خیلی کوچیکتر که برای من مهم بود و واسه همین 77 خریدم.

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

بله میشه فقط یه کابل لازم دارید. دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کارتهای ATI این کار رو بهتر انجام میدند و nvidia بعضی از کارتهاش تا همین چند وقت پیش این قابلیت رو نداشتند. الان رو نمیدونم.
    با کابل HDMI ver.1.3صدا منتقل میشه

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بر تمامی اساتید عزیز بخصوص رایان خان و اقا داوود.من تا جندروز بیش فکر میکردم اخر a/v هستم اما با خوندن مطالب شما ....... واقعا لذت میبرم... دستتون درد نکنه.اولین سینما خ که خریدم sony da 880با ظاهر فریبنده الومینیومی و... بود.با1tv back projection SONY.سال حدودا1380.اون زمان سونی میون مردم 1 بود.من اصلا ازشون راضی نبودم حتی با صدای Dyna power Lbt-990 SONY هم حال نمیکردم اما 1AKAI va SANSUI micro hi fiداشتم که صداشونو دوست داشتم.اما همه عاشق 990 و 880 بودن.الانم هیچکدوم از س خانگیا رو حال نمیکنم.نمیدونم مشکل منه یا.... میخوام1 A/V reciever بگیرم.بیس نرم و عمیق میخوام نه بلندو خشک-rough and loud نباشه وdeep and crispباشه.
    اين مشخصاتي كه شما از صدا ميخواي بيشتر به بلندگو مربوط مي شود!
    براي آمپ بايد مدل بلندگوي كه داريد بگيد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

دوست عزیزم . میز منم دقیقا مثل مال شما بود. ولی خوب من نمیدونستم که میشه پایه های آمپ و باز کرد . بنابراین 50 تومن دادم و از نمایندگی سونی تقی زاده تو تبریز یه میز دیگه خریدم. اینم بگم که میزمو 2 ماه پیش از پاناسونیک گرفته بودم همرا تلویزیونم ولی برام عوضش نکرد. فرق آدم با آدم یعنی این . اینو برای بچه های تبریز مینویسم تو چها ر راه شهناز نمایندگی سونی تقی زاده یه نفر هست به اسم آقای نساجی که واقعا یه مرد تمام عیاره . اگه تو این زمینه هامشکلی داشتین رو حرفش حساب کنین خیلی آدم مردم داری. البته این میزی که من خریدم . دیگه جای ساب نداره.چون اساتید گفتن که بهتره رو زمین باشه.د وست عزیزم من دیروز میزو آوردم و تا الان هم وقت نکردم سیمها واتصالات رو وصل کنم اگه براتون امکان داشته باشه چند تا عکس از اتصالات پشت دی وی دی و آمپ و باندا بذارین تا من فردا صبح سیستم رو وصل کنم. من آدم گرفتاری هستم و تو این زمینه هم زیاد وارد نیستم. من اون میزمو 210 خریده بودم . شما چند گرفتید ؟ البته بهم اون موقع 260 میگفت. منم بعد از وصل چند تا عکس برای عزیزان میذارم. واقعا ست خوشگلی شده . یه سوال دیگه بانداهای عقب رو میشه رو باندای جلو قرار داد؟ یا باید حتما عقب باشه؟

پاینده باشید
    با سلام
    ببخشید من متوجه نشدم 210 خریدید یا 260؟ در ضمن من فعلا در تبریز مهمونتون هسنم . راهنمایی بفرمایید از کجا می تونم میز ال سی دی خوب با قیمت مناسب بخرم؟ ممنون میشم.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    آیا ار ----- ماهواره (Iclasss9696) که --- روی آن نوشته میتوان به عنوان گیرنده دیجیتال هم استفاده کرد؟
    نه نمیشه . ----T باید باشه تا بتونه به عنوان گیرنده دیجیتال عمل بکنه .

9. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nasimrayane1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

xvision آخرین مدل 60 تومن.البته ما نرخ همکار اینقدر می گیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اين دو مدل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسبت به اين مدل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كدوم بهترن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •