تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 892 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13 کمک خیلی خیلی خیلی فورررررررررررررررررری

دوستان توروخدا کمکم کنید!من میخواستم صبح برم sony vaio ea1agg بخرم الان زنگ زدم ایران رهجو پایتخت گفت تموم کردیم و اصلا اصلا تو بازار نیست.کسی میدونه از کجا میتونم این مدلو گیر بیارم؟؟؟تو پایتخت مغازه های دیگه ندارن؟اگه کسی میدونه میشه تلفن یا آدرس اون مغازه رو بهم پیام خصوصی بده؟خیلی حالم بد شد الان بچه ها!اشکم دراومد!خیلی این مدلو دوست داشتم!توروخدا کمک کنید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان توروخدا کمکم کنید!من میخواستم صبح برم sony vaio ea1agg بخرم الان زنگ زدم ایران رهجو پایتخت گفت تموم کردیم و اصلا اصلا تو بازار نیست.کسی میدونه از کجا میتونم این مدلو گیر بیارم؟؟؟تو پایتخت مغازه های دیگه ندارن؟اگه کسی میدونه میشه تلفن یا آدرس اون مغازه رو بهم پیام خصوصی بده؟خیلی حالم بد شد الان بچه ها!اشکم دراومد!خیلی این مدلو دوست داشتم!توروخدا کمک کنید

خوب نیست دیگه !

باید از دیگر نمایندگی های ایران رهجو بپرسی..... و نه در پایتخت

3. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

جناب bioster، اين مدل سري s رو ايران رهجو گارانتي نمي كنه. ميگه قاچاق مياد. صفحه نمايششم اونچنان رنگها شفاف نبودن.( البته صفحه هاي asus رو هنوز نديدم.) صفحه نمايشهاي asus در برابر اين چطورن؟
    من علاوه بر مدل u30jc كه شما معرفي كردين مدلاي ul30vt, ul30jt وul80vtو u35jc رو توnotebookcheck ديدم كه امتياز حدود 90% گرفتن و سبكتر از u30jc هستند.
    سراغ cw و ea نرم؟
    حالا نظرتون چيه ؟

سبک می خوای باید بری سراغ 13 ادینچی ها... صفحه نمایش های ایسوس خوب هستند.

بهترین کیفیت رو صفحه نمایش های سری SR داره که کم گیر میاد اما از همشون بهتره.

سری های jt و vt و....................تفاوت مشخصاتی و قیمتی دارند ، اما از نظر کیفی یکی هستند.

باید با توجه به نیاز ها تون انتخاب کنید. مدلی که گفتم رو امرتات حدود 1100 میداد که فکر کنم نسبت به قیمتش خوب بود.

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام.

دوستان بهترین 13 اینچی که زیر 1/5 ملیون میشه خرید چیه؟ اولویت هم فقط CPU و حتی دیزاینش هم زیاد مهم نیست. من یه نیگا کردم ظاهرا Dell Vostro 3300-B بهترین هست و به جز اون دیگه core i5 نداریم توی 13 اینچ های این رنج قیمت.

ممنون میشم یه نظری بدین.

اگر ظاهر مهم نیست همون 3300 ها خوب هستند.

اما ایسوس محصولات بهتری داره ! ( از نظر کیفیتی ) مثلا همون مدل U30JC

مدل HP DV3 ها هم هستند که برخی از آن ها Multi Touch-screen هم هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من تا 2روز دیگه می خوام برم eb2ufx رو بخرم

1.230 با گارانتی خود فروشنده
    دوستان خوبه اینو میگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedmotevali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من تا 2روز دیگه می خوام برم eb2ufx رو بخرم

1.230 با گارانتی خود فروشنده
    دوستان خوبه اینو میگیرم ؟
    من 4روز پیش بعد کلی بدبختی این مدلو گرفتم..الانم خیلی ازش راضیم
    من 1.170 گرفتم بدون گارانتی که گارانتیشو 60 حساب کرد

10. این کاربر از hamedmotevali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب نیست دیگه !

باید از دیگر نمایندگی های ایران رهجو بپرسی..... و نه در پایتخت
    من فردا دارم میرم پایتخت و بازار رضا.میشه لطفا بهم آدرس یا تلفن بدید دقیقا از کجا بپرسم؟من فقط شماره ی یک نمایندگیشو دارم تو پایتخت و 0218300 رو هم که میگیرم کسی جواب نمیده!این نمایندگی ایران رهجو تو پایتخت گفت کلا تموم شده و هیچ جا پیدا نمیشه,در حالی که تا 5 شنبه بوده!یعنی تو تهران هیچ جایی نمیتونم پیدا کنم؟آقای biostar ببخشید اذیتتون میکنم با سوالام ولی اگه این مدلو پیدا نکردم چه مدلی بگیرم که تا حد ممکن شبیه همین باشه؟کلا ea17fg بهتره یاea1agg ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من فردا دارم میرم پایتخت و بازار رضا.میشه لطفا بهم آدرس یا تلفن بدید دقیقا از کجا بپرسم؟من فقط شماره ی یک نمایندگیشو دارم تو پایتخت و 0218300 رو هم که میگیرم کسی جواب نمیده!این نمایندگی ایران رهجو تو پایتخت گفت کلا تموم شده و هیچ جا پیدا نمیشه,در حالی که تا 5 شنبه بوده!یعنی تو تهران هیچ جایی نمیتونم پیدا کنم؟آقای biostar ببخشید اذیتتون میکنم با سوالام ولی اگه این مدلو پیدا نکردم چه مدلی بگیرم که تا حد ممکن شبیه همین باشه؟کلا ea17fg بهتره یاea1agg ؟

شما می تونید لیست نمایندگی های ایران رهج. را در سایت این شرکت ببینید و بعد تک تک زنگ بزنید !

بعضی وقت ها هم برخی فروشگاه ها که نمایندگی نیستن دارند.

مدل Ea17 هم خیلی خوبه .... تفاوت زیاد نیست.

هرچند قبول دارم رزولیشن تصویر هم مهمه !

ضمن این که اولا من تهران نیستم و دوما دادن شماره تلفن و یا آدرس خلاف قوانین انجمن هست

13. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

اینو میگی :
    Intel® Core™ i7-720QM processor 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz/Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit/17.3″ diagonal High Definition+ HP BrightView LED Display (1600 x 900)/Memory (RAM) 6GB DDR3/Hard Drive 1TB (7200RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection/Weight & Dimensions (w x d x h) 7.99 lbs; 16.35″ x 10.8″ x 1.25″/1.46″/Battery Life Up to 5 hours/Wireless LAN 802.11b/g/n WLAN/LightScribe Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support/ATI Mobility Radeon™ HD 5650 graphics with 1024MB DDR3 with up to 3738MB total graphics memory/Brushed aluminum finish with the stream design in argento.

فکر نکنم زیر 1800 باشه!
    سرزمین رایانه 1580000 زده !!!

حالا جدا از این من چند مدتی بین F122 و F12 HFX گیر کردم ! البته 122 هم کم پیداست !

15. این کاربر از .:2M:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed1670's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه لپ تاپ میخوام حداکثر قیمتش 1500000 برای مهندسی الکترونیک و یکم هم بازی.میخوام خیلی باهاش کار کنم.
    به نظر شما چی بگیرم؟
    hp یا sony
    خرید لپ تاپ با گارانتی مغازه کار درستیه؟

به نظر من شما سونی رو بگیر چون از کیفیت بالایی برخورداه
    و یه سونی از سری E بگیر که دوست من گرفته و راضیه ...بازیهارو هم توپ اجرا میکنه البته مدل دقیقش یادم نیست ...کلا سری E خوب از اب درومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •