تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 966 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اگه یه دانشجو 3 ترم مشروط بشه اخراج میشه؟
    اگه لطف کنید متن کامل این ماده قانون رو بذارید ممنون میشم.
    نام نويسي مشروط
    ماده 45 : ميانگين نمرات دانشجو در هر نيمسال نبايد کمتر از 12 باشد ، در غيراينصورت مشروط محسوب و نام نويسي دانشجو در نيمسال بعد بصورت مشروط خواهد بود.
    تبصره 1 - دانشجويي که بصورت مشروط نام نويسي مي کند ، جز در آخرين نيمسال تحصيلي حق انتخاب بيش از 14 واحد درسي را در آن نيمسال را ندارد.
    تبصره 2 - نيمسال که در آن ، دانشجو به هر دليل تعداد واحد درسي کمتر از حداقل مقرر در ماده 19 انتخاب کرده باشد به عنوان يک نيمسال تلقي مي گردد.
    تبصره 3 - دوره تابستاني بعنوان نيمسال تحصيلي محسوب نمي شود اما در پايان دوره تابستان ميانگين آن دوره و ميانگين کل، مانند نيمسال هاي تحصيلي تعيين مي گردد.
    تبصره 4 - اداره آموزش هر واحد دانشگاهي بايد قبل از شروع ثبت نام هر نيمسال، مراتب مشروطي را به دانشجوي مشروط ، خانواده او و گروه آموزشي مربوط اعلام نمايد.
    د انشجوي مشروط
    ماده 46 : دانشجويان دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته که در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته که در سه نميسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند ( ميانگين نمرات نيمسالي آنها کمتر از 12 باشد ) اخراجي تلقي مي گردند .
    تبصره 1 - به دانشجويانيکه براي اولين بار مشمول ماده 46 مي گردند در صورتيکه ميانگين کل نمرات آنها حداقل 10 باشد يک بار ارفاق مي گردد تاتحصيل نمايند.
    تبصره 2 - به دانشجويان مشمول تبصره يک اين ماده که در ترم ارفاقي و نيمسال هاي بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اينکه، هم ميانگين ترمي و هم ميانگين کل ( هر دو ) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصيل از طرف معاونت آموزشي واحد دانشگاهي داده شود .
    تبصره 3 - چنانچه دانشجويان مقاطع کارشناسي پيوسته و کارداني (پيوسته ، ناپيوسته و طرح آموزش معلمان ) 60 واحد درسي را ( بدون احتساب دروس وصاياي حضرت امام ( ره ) ، آشنايي با قرآن کريم ، پيشنياز دانشگاهي و دروس جبراني ) گذرانده و در شرف اخراجي قطعي قرار گرفته باشند در صورت داشتن ميانگين کل 10 و يا بالاتر مي توانند تا مقطع دوره کارداني ادامه تحصيل دهند.
    تبصره 4 - هنگامي ميانگين ترمي و ميانگين کل دانشجو 10 و يا بالاتر ( ترمي 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسي باقيمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشي واحد مي تواند فرصت ادامه تحصيل را تا پايان دوره مربوط به اينگونه افراد بدهد .
    تذکر - در صورتيکه با استفاده از تبصره هاي ماده 46 آيين نامه آموزشي و يا بدلايل ديگر نياز به افزايش سقف سنوات باشد با در خواست کتبي ذينفع ، دانشجو را به سيستم پاره وقت منتقل نمايند ( ولو اينکه اين سيستم در واحد وجود نداشته باشد)

2. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا من یهو سر این انصراف از دانشگاه استرس گرفتم
    اگه فرض رو بر این بگیریم که تو شهریور نتایج کنکور بیاد و مورد طبع واقع بشه و بخوام از رشته فعلی انصراف بدم (الان مرخصی گرفتم) سریع انصراف رو قبول می کنند؟
    تو یه روز کارم حله؟؟انصرافم رو قبول میکنند؟
    انصراف با ثبت نام تو دانشگاه جدید یه وقت تداخل پیش نیاد بدبخت بشم!

راستی یکی بهم گفت واسه انصراف هم پول میگیرند.درسته؟

ممنون میشم این سه تا سوالمون رو جواب بدید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا من یهو سر این انصراف از دانشگاه استرس گرفتم
    اگه فرض رو بر این بگیریم که تو شهریور نتایج کنکور بیاد و مورد طبع واقع بشه و بخوام از رشته فعلی انصراف بدم (الان مرخصی گرفتم) سریع انصراف رو قبول می کنند؟
    تو یه روز کارم حله؟؟انصرافم رو قبول میکنند؟
    انصراف با ثبت نام تو دانشگاه جدید یه وقت تداخل پیش نیاد بدبخت بشم!

راستی یکی بهم گفت واسه انصراف هم پول میگیرند.درسته؟

ممنون میشم این سه تا سوالمون رو جواب بدید!
    تا دو ترم پولی اخذ نمیشه جز تصفیه حساب.
    بالای دو ترم فرمول داره و طبق اون پول دریافت میشه.
    وقتی قبول شدید. فرداش میری دانشگاه و میگی میخوام انصراف بدم و ثبت نام کنم فلان جا.
    برگه انصرافی بهت میدن.
    و پا میشی از کتابخانه و خوابگاه و .... . امضا جمع میکنی و تصفیه حساب میکنی.
    در نهایت که انجام دادی.
    یک فرم هشت بهت میدن که چک و مدرک این اقا اینجا ذخیره هست.
    حوزه دانشجویی هم یک برگه بهت میده که معافیت تخحصیلی این اقا اینجا لغو شده و برگه رو میبری دانشگاه جدید.
    دانشگاه جدید یک برگه بهت میده موقع ثبت نام و میبری نظام وظیفه محل و تائید و مهر ش میکنی.
    و هزینه ثبت نام رو میدی و ثبت نام میکنی.
    دانشگاه جدید هم درخواست مدرک و چک شما رو از دانشگاه قدیم میکنه.
    بلاخره چند روزی کار میبره. مثلا 2-3 روز
    بستگی داره .

5. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دانشگاه جدید یک برگه بهت میده موقع ثبت نام و میبری نظام وظیفه محل و تائید و مهر ش میکنی.
    و هزینه ثبت نام رو میدی و ثبت نام میکنی.
    دانشگاه جدید هم درخواست مدرک و چک شما رو از دانشگاه قدیم میکنه.
    ممنون
    بعد دانشگاه جدید مثلا روزانه باشه و واسه ثبت نام پول نخواد دیگه نیازی به دریافت مبلغ از دانشگاه قبلی نیست دیگه درسته؟؟
    بعد باید حتما یه دانشگاه قبول شد تا انصرافت رو قبول کنند؟مثلا یکی که رتبش خوب شده و میدونه قطعا یه رشته درست میاره باز هم باید صبر کنه تا نتایج نهایی بیاد؟نمیشه مثلا بعد از چند روز که رتبه ها اعلام شد بره از دانشگاه انصراف بده؟؟
    یعنی حتما برای انصراف باید یه دلیلی باشه؟؟

لطف کردید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون
    بعد دانشگاه جدید مثلا روزانه باشه و واسه ثبت نام پول نخواد دیگه نیازی به دریافت مبلغ از دانشگاه قبلی نیست دیگه درسته؟؟
    بعد باید حتما یه دانشگاه قبول شد تا انصرافت رو قبول کنند؟مثلا یکی که رتبش خوب شده و میدونه قطعا یه رشته درست میاره باز هم باید صبر کنه تا نتایج نهایی بیاد؟نمیشه مثلا بعد از چند روز که رتبه ها اعلام شد بره از دانشگاه انصراف بده؟؟
    یعنی حتما برای انصراف باید یه دلیلی باشه؟؟

لطف کردید
    خیر دلیلی نداره
    هر دلیلی دوست دارید . اما همون موقع معافیت تحصیلی شما رو لغو میکنند وقتی انصراف میدید.
    یک چیزی هم که خوندم یک بار این بود که سردار ی گفته بود فاصله بین ثبت نام دانشگاه جدید تا انصرافی بیشتر از یک ماه نشه.
    بعید میدونم بتونم پیداش کنم اما سرچ بزنی تو گوگل گیر میاد.
    راستش جریان دانشگاه روزانه رو نمیدونم اما سیستم ازاد به ازاد اینه.

8. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

دوستان برای مرخصی از دانشگاه آزاد باید چی کار کنم؟
    جواب ما رو هم بدهید!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

از دوستان کسی نیست به من بگه تراز رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه آزاد کرج سال قبل (کنکور 89) چند بوده؟

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جواب ما رو هم بدهید!!!!!
    من برای ترم های بالاتر نمیدونم اما برای ترم1 رفتم وحد آموزش دانشگاه یه تقاضانامه نوشتم که اینجانب فلان به شماره.....
    بعد بردم امور مالی حسابم رو چک کردد که بدهی چیزی نداشته باشم برام مهر و امضاش کرد و فرستاد یه اتاق دیگه اونجا هم مهر و امضاش کرد به همین سادگی!
    وقتی بری خود به خود یه روال خاصی طی میشه!کلا چهار پنج تا اتاق رفتم برای مهر و امضا!همین !

12. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

من برای ترم های بالاتر نمیدونم اما برای ترم1 رفتم وحد آموزش دانشگاه یه تقاضانامه نوشتم که اینجانب فلان به شماره.....
    بعد بردم امور مالی حسابم رو چک کردد که بدهی چیزی نداشته باشم برام مهر و امضاش کرد و فرستاد یه اتاق دیگه اونجا هم مهر و امضاش کرد به همین سادگی!
    وقتی بری خود به خود یه روال خاصی طی میشه!کلا چهار پنج تا اتاق رفتم برای مهر و امضا!همین !
    یعنی شما پول ثابت اون رشته رو ریختین؟

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی شما پول ثابت اون رشته رو ریختین؟
    بله باید حتما شهریه ثابت رو ریخته باشید
    ولی من بعدش متوجه شدم برای ترم1 نیازی نبوده کل شهریه ثابت رو بدم..برای ترم1 باید نصف شهریه ثابت میدادم.
    فکر کنم شما ترم بالاتر باشی پس باید کل شهریه ثابت رو داده باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •