کاملا مشخص به اهمیت کنکور پی بردن دارن ببخشید خر میزنن مثل ما نمیان اینجا هی بگن نخوندم فلان شد....![]()
کاملا مشخص به اهمیت کنکور پی بردن دارن ببخشید خر میزنن مثل ما نمیان اینجا هی بگن نخوندم فلان شد....![]()
salam kasi hast baraye arshad mano rahnamayi kone?dar reshteye meta phisic ya falsafeye gharb manabe roo mikham mercii
به همتون توصیه می کنم این ماه های اخر رو بیشتر به درساتون برسید یک ذره سخت هست ولی به خدا ارزششو داره وقتی قبول شدین می فهمین
اصلا فکر کنید از همین امروز استخدام شدین که درس بخونین واقعا یک شغله حقوقش هم اینه که دولتی قبول شین و پول شهریه ندین حساب کنید اگر به خاطر تلاش زیاد تو این چند ماه دولتیی قبول شین کل شهریه ی کارشناسی رو تقسیم بر ماه ها ی باقی مونده تا کنکور کنین می بینین واسه این کار چه حقوق خفنی هم بهتون می دن!!!!!!!!!!
Last edited by alisahaf70; 17-01-2010 at 21:01.
اگه خودت به این جمع بندی برسی که باید بخونی مطمئنن تصمیمت عملی میشه
ولی مواظب یه جانور موذی به اسم کاهش انگیزه باش
بچه ها دروس عمومي خيلي مهمه ؟ مثلا شيمي كه ضريبش 2 اختصاصي هست با عربي كه ضريبش 2 عمومي هست چه فرقي داره ؟
لطفا یکی جواب منو بده ؟؟
دروس اختصاصی ضریب 3 دارند و عمومی ضریب 1. مثلا شیمی ضریبش میشه 6. البته این دلیل نمیشه دروس عمومی را رها کنید. اونها مهم هستند.
این اطلاعیه پارسال هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدثبت نام براي شركت در آزمون مذكور از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 7/2/1388 آغاز و در پايان روز دوشنبه 14/2/1388 پايان مي پذيرد .
دوستان من افت کردم اساسی نمیدونم چیکار کنمقبلا حداقل هفتگی 40 ساعت مطالعه مفید داشتم ولی الان نمیتونم به 20 ساعت هم برسونم
از دوستان کسی این مشکل داره ؟ راه حلی ؟ نصیحتی ؟ خلاصه هرچیزی که فکر میکنید بهم کمک میکنه دریغ نکنید
![]()
برای همه مخصوصا تو این موقع سال پیش میاد تنها راهش اجبار و زورهدوستان من افت کردم اساسی نمیدونم چیکار کنم قبلا حداقل هفتگی 40 ساعت مطالعه مفید داشتم ولی الان نمیتونم به 20 ساعت هم برسونم از دوستان کسی این مشکل داره ؟ راه حلی ؟ نصیحتی ؟ خلاصه هرچیزی که فکر میکنید بهم کمک میکنه دریغ نکنید
یکم به هدفت فکر کن و از اولیات بخواه که به زور بر درست نظارت کنن و اگه کم خوندی بزور و اجبار ببرنت پا درس
خلاصه تو به پدر مادرت بگی اونا خودشون بلدن
راهی به جز اجبار و زور فایده نداره از ما گفتن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)