دانش فنی با کره ای هاست .
ما فقط مونتاژ می کنیم. مثل مالزی و سنگاپور و...
دانش فنی با کره ای هاست .
ما فقط مونتاژ می کنیم. مثل مالزی و سنگاپور و...
سلام
ارتقا مرتبه دوست گرامی آقای t_tanhayam را تبریک می گم
با توجه اعلام تولید تلویزیونهای سه بعدی در کارخانه شهرستان سیرجان حالا 6500 یا 9500 یا .... اطلاع ندارم آیا قیمت این نوع تلویزیونهای سه بعدی کاهش پیدا می کند؟
کیفیت تلویزیون ساخت کره و اینهایی که در سیرجان مونتاژ می شه یکی است؟
آیا محصولات سامسونگ و سونی هم در ایران مونتاژ می شه؟ در کدام شهرستان؟
ممنون
سلام
بین D25 پاناسونیک و v20 پاناسونیک 42 اینچ خیلی شک دارم
D25 ال ای دی هست و V20 پلاسما آخر کاری که میخوام انجام بدم تماشای شبکه های دیجیتال ایران خودمون هست
هر دو هم در یک رنج قیمت هستند لطفا اگر نکته ایی هست راهنمایی کنید
و یه سوال دیگه ال ای دی مدل دیگه توی همین رنج قیمت 1700000هست که از D25 پاناسونیک بهتر باشه؟
کمک برای خرید تلوزیون تا 800
کیفیت خوب باشه . فول اچ دی باشه . مارک خوب باشه به نظر شما کدوم مارک بهتره
دوستان من بین چهار گزینه sony46cx520 و sony46ex500و دو مدل پلاسما lg50pk550 و lg50pk760 موندم بیشتر استفادم برای دیدن کانالهای ماهواره و گاهی اوقات بازی با xbox هست.تصویرlg50pk550 رو تو مغازه دیدم تصویر بدی نداشت ولی نسبت به ex500یک مقدار روشناییش کمتر بود مطالب دوستان رو راجع به روشنایی تصویر ال سی دی توی محیطهای پرنور نسبت به پلاسما رو خوندم.به نظرتون تصویر پلاسما lg توی محیط خونه ok میشه؟.نظر قاطع دوستان روی کدام گزینه هست؟راستیاتش پولم به 50v20نمیرسه.در ضمن ارتقا مرتبه دوست گرامی آقای t_tanhayam را تبریک می گم
Last edited by juolipuoli; 27-05-2011 at 15:08. دليل: اشتباه نوشتاری
یه کمکی هم به ما بکنید ممنون میشم
توی این مدلها EX500 بهتره.
اندازه 46 نسبت به 50 برای دیدن کانالهای معمولی SD بهتره.
ضمن اینکه نسبت به CX520 بخاطر 100 هرتز بودن وضوح حرکتی بهتری داره.
علاوه بر اینها مشخصه که شما به تصویر روشن علاقه بیشتری دارید پس انتخاب LCD نسبت به پلاسما برای شما بهتره.
سایت مدل های جدید LG در ایران:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل بود به سبزه نیز آراسته شد رسماً دیوونه شدمبین D7000 و VT30 مونده بودم با کمک t_tanhayam و mahdi_gilan عزیز داشتم به نتیجه میرسیدم که این ال جی هم یهو مدل های 2011 ش سبز شد
دیگه باید 10-20-30-40 کنم یکی رو انتخاب کنم
تفاوتی بین LW6500 Smart با LW6500 CINEMA 3D که توی این دو لینک به تفکیک هستن وجود داره؟ اسمارت ها خصوصیات سینما 3D ها رو دارن و برعکس؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون فلش هست نمیشد لینک مستقیم داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نبود راهنمایی کنه؟
D25 پاناسونیک بهتر هست یاv20 42 اینچ پاناسونیک؟
برای دیدن تلویزیون ایران؟
تصویر اینجا دیجیتالی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)