به نظر من بهترین راه اینه که یه خط دیگه بخری که pcm نباشه
به نظر من بهترین راه اینه که یه خط دیگه بخری که pcm نباشه
با تشکر ازشما دوست گرامی
این سرویسی که شما از اون استفاده میکنید از نظر قدرت سیگنال چقدر با وایرلس تفاوت داره وکلا بنظر شما ای دی اس ال بهتره یا وایرلس
متشکرم
دوستان سلام حدود 4-5 ماهی میشه صبانت به خودش و کاربرانش گند زده رفته . هر روز قطعی . من الان نزدیک به 50 باز زنگ زدم شرکتشون که آقا سرعت من 128 هست ولی دانلود به من 6 کیلوبایت میده میگن بررسی میکنیم ولی گور پدرشون هیچ غلطی نمیکنن.
کسی ازیدونه مخابرات حضرتی شیراز به جز صبانت چی ساپورت میکنه !
تعریف شاتل رو زیاد شنیدم
سلام دوستان،
چند وقتيه دنبال نسخه64 بيتي نرم افزارDigsailent ميگردم،ميتمنيد راهنماييم كنيد؟
بچه ها کسی آمار اوراکل رو نداره ؟؟؟![]()
من که دو سال پیش از دست صبانت راحت شدم و امدم شاتل!
شاتل - پارس انلاین- همیارنت
شاتل هم جدیدا مرکز حضرتی را ساپورت میکنه!
اگه خواستی شاتل بگیری بگو تا بهت کارت تخفیف هم بدم!
اسیاتک رو میشه با 10 تومن شارژ کرد هر چند یک گیگ هست و شبانه هم نداره این کمترین قیمتش 13900 هست دیگه آره؟
یه چیز خیلی ارزونتر سراغ ندارید ؟
مثلا 64 ده تومن نامحدود
میتونی اکو 128 3 ماهه بگیری با 5 گیگ حجم29900 که اگه حسابش کنی ماهی 9900 در میاد!
من هم اکو 128 3ماهه میگیرم ولی 512 بستن! بعدش هم ممکنه مثل خیلی ها 512 ببندن برات!
سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده که فکر می کنم باید اینجا بپرسم .
می خواستم بدونم سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت می تونن متوجه بشن که یوزرشون مثلا توی چه سایت هایی رفته و یا مثلا از چه ای میل هایی استفاده کرده . بیشتر منظورم نمایندگی هاشون هستش . مثلا نمایندگی که من از اون یوزره یکی از شرکت های اینترنت پر سرعت شدم می تونه همچین کارایی بکنه !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .![]()
سلام.
والا نمایندگی اصلا اختیارات زیادی نداره. پول رو از شما می گیره و به شرکت میده. همین
مطمئنا اون نمی تونه کنترل کنه چون فقط یک رابط هست.
اما شرکت اصلی مطمدنا LOG هایی رو ذخیره می کنند که یه جورایی در صورت نیاز بهش دسترسی پیدا کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)