فکر کنم بهتر از این بشه ها!!!
فکر کنم بهتر از این بشه ها!!!
با توجه به معدل از این بهتر فکر نکنم بشه حدود همون 2000 به نظر من میشه یکم بالا و پایین.
چاکریمکنکور که میشه یاد پی سی میفتم
![]()
بابا یه جوابی هم به من بدید
امیدی به مهندسی شیمی - پلیمر و مواد و اینا هست
هر جا باشه باشه دولتی باشه
سعيد باهات موافقم منظور ما هم از سختي اين نيست که نميشه جواب داد اتفاقاً سوالاش از اين لحاظ خيلي خوب بود اما کو وقت؟منظورم از سخت بودن ..این نیست که سوالی سخت و قابل حل نبوده...بلکه در حیطه کنکور وقت...تمرکز و ..چیزای دیگه اون رو سخت معنا میکنه..
مگه قسمت مريخو نميگي؟خوب مشکل اینجاس توی متن همین رو هم نگفته بود!!خیلی ظالمن...
اون که تابلو بود تصور ميشده حالا تو فقط بايد از بين حالت هاي مختلف فعل believe يکيشو انتخاب کني
شيمي رو تضمين نميکنم اما به اون دو تا ديگه ميخوره درصداتبابا یه جوابی هم به من بدید
امیدی به مهندسی شیمی - پلیمر و مواد و اینا هست
هر جا باشه باشه دولتی باشه
همه بعد کنکور فکر میکنن فلان درس و فلان درس یا کلا همش سخت تر از پارسالا بوده!!!اما مطمئن باش این طور نیست. یک دلیلشم خودت میگی به خاطر شرایط کنکوره! مطمئن باش همون شرایطی که شما سر جلسه داشتین عین همون رو بچه های سالای قبلم داشتن. تو این 3 سال اخیر سطح کنکور تقریبا ثابته اینو میشه با توجه به درصد و رتبه ها تعیین کرد که اگه مثلا اگه دو تا کار نامه مال دو سال پشت هم مثلا 86-87 رو مقایسه کنین و درصداشون عین هم باشه میبینین که رتبه هاشون کاملا به هم نزدیکه. شما هم وقتی رتبه ها و کارنامه ها بیاد میتونین اینو کاملا متوجه شین...
بچه های ریاضی بیاد اینجا بگید کدوم سخ تر بود 88 یا 87 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من هم گفتم این "یکیش" مورد داشت!من از کجا بدونم الان بوده یا قبلا؟؟؟
بیخیال بحث در موردش بی فایدس...
به مهندسی شیمی که فکر نمیکنم ولی تو یه دانشگاه متوسط میتونی به فکر پلیمر و مواد باشی!
رتبه بین 8 تا 11 هزار نسبت به پارسال!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)