تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 630 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

منطقه یک حدود 2000 کشوری حدود 4000
    فکر کنم بهتر از این بشه ها!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر کنم بهتر از این بشه ها!!!
    با توجه به معدل از این بهتر فکر نکنم بشه حدود همون 2000 به نظر من میشه یکم بالا و پایین.
    تو هم برای خودت کارشناسی شدیا romax ها!!!))
    یادش بخیر ماهم پارسال این موقع اینجا بودیم...........چی زود گذشت....
    چاکریم کنکور که میشه یاد پی سی میفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببینم کسی به ما نگفت با این درصد ها چی میشم ( منطقه دو )
    ادبیات 56
    عربی 20 !!!!
    دینی36 !!!!! ( خاک تو سر من که می خواستم دینی رو 100 بزنم این شد مثلا اگه می خواستم رو 60 بزنم الان درصدم منفی بود)
    زبان 48
    ریاضی 22
    فیزیک 34
    شیمی 50
    بابا یه جوابی هم به من بدید
    امیدی به مهندسی شیمی - پلیمر و مواد و اینا هست
    هر جا باشه باشه دولتی باشه

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

منظورم از سخت بودن ..این نیست که سوالی سخت و قابل حل نبوده...بلکه در حیطه کنکور وقت...تمرکز و ..چیزای دیگه اون رو سخت معنا میکنه..
    سعيد باهات موافقم منظور ما هم از سختي اين نيست که نميشه جواب داد اتفاقاً سوالاش از اين لحاظ خيلي خوب بود اما کو وقت؟
    خوب مشکل اینجاس توی متن همین رو هم نگفته بود!!خیلی ظالمن...
    مگه قسمت مريخو نميگي؟
    اون که تابلو بود تصور ميشده حالا تو فقط بايد از بين حالت هاي مختلف فعل believe يکيشو انتخاب کني

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

شيمي رو تضمين نميکنم اما به اون دو تا ديگه ميخوره درصدات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به دوستان..اول تبریک میگم به شریفیا و اونایی که راضین....من سال دومی بودم..میانگین 4 ساعت میخوندم اما پیوسته..ولی واقعا خو ب خونده بودم...!.
    بد جور خراب کردم شاید درصدای زیل نصف حقم هم نبود..خدا خودش بهتر میدونه..
    اما نمیدونم سر جلسه چی بلایی سرم اومد که مغزم کار نمیکرد.....ادم وقتی به این اتفاقا فک میکنه متوجه میشه ..نزدن 35 تست شیمی در 35 دقیقه مفهومای غیر زمینی دیگه ای هم میتونه داشته باشه!..
    فک میکنید منطقه دو با معدل 18 چه رتبه ای میشه(مینیم و ماکزیمم بر حسب بازه ای که نوشتم):
    ادب:35-40
    دینی-40-60
    عربی:65-75
    زبان:75-90
    ریاضی:35-40
    فیزیک:45-60
    شیمی-35-45
    بازه ها اختلاف زیادی دارن اما مین و ماکسشون قطعیه...

نظر من به عنوان یه داوطلب متوسط اینه:

ریاضی:

به نظر من ریاضی امسال یکی از بهترین ها بود. واقعا میشد با یه مطالعه درست و حسابی نتیجه خوبی گرفت..... تعدادی از سوالات نکات کنکوری داشت و تفاوت اصلیش این بود که تسلط بر ریاضی پایه(منظورم درس ریاضی پایه نیست) رو زیادی میطلپید... من خودم خراب کردم اساسی.
    همین که استدلالو استنتاجی زدم..تا تهشو برید...فک کنم 2 سالو درست حساب کرده بودم...اما دقیقه عکسشو تو پاسخنامه وارد کردم...در کل.. میشه بهش مشکل ترین سال ریاضی رو داد...
    فیزیک:
    ****.
    اما فیزیک امسال به مراتب سختر از پارسال بود..با اسون بودنش 100 درصد مخالفم..اسون بودن در جلسه کنکور با اسون بودن خارج اون .... اون هم بررسی موضوعی سوالات طی مطالعه سالانه کاملا متفاوته......این همه وقت گیر بودن سوالات چه نتیجه عقلانی میتونه داشته باشه..سوالات فیزیک ذهن ادم و درگیر میکرد و از این جهت وقت گیر بود...(البته این خوبه اما باید وقت هم به اندازش بدن دیگه!).....
    در مورد شیمی هم که ....ادم حالت تهوع بهش دست میداد..(این هم سخت ترین شیمی تالیف جدید بوده..همون ph ی رو هم که تسلط داشتم با استوکیومتری قاطی کرده بود..!!.
    عمومی»:.
    کلا من فک میکنم...ادبیات در عمومی ها واقعا مشکل بود....سایر عمومی ها نسبت به سال های پیش در حد اپسیلون سختر بود..ا میشه گفت چون زبان 3 تا متن داشت به وقتش نمی اومد و اونم سخت حساب کرد...
    دینی هم که از یه مفسر قران بر نمیاد..هر چند من زیاد اهتمام به خرج نداده بودم واسش...
    اینم بگم منظورم از سخت بودن ..این نیست که سوالی سخت و قابل حل نبوده...بلکه در حیطه کنکور وقت...تمرکز و ..چیزای دیگه اون رو سخت معنا میکنه..
    توصیم اینه کسی نمونه سال دوم..روند کنکور گویای همه چیزه....ضمنا اتفاقات هم هست..پس ریسک نکنید...!!.
    .
    همه بعد کنکور فکر میکنن فلان درس و فلان درس یا کلا همش سخت تر از پارسالا بوده!!!اما مطمئن باش این طور نیست. یک دلیلشم خودت میگی به خاطر شرایط کنکوره! مطمئن باش همون شرایطی که شما سر جلسه داشتین عین همون رو بچه های سالای قبلم داشتن. تو این 3 سال اخیر سطح کنکور تقریبا ثابته اینو میشه با توجه به درصد و رتبه ها تعیین کرد که اگه مثلا اگه دو تا کار نامه مال دو سال پشت هم مثلا 86-87 رو مقایسه کنین و درصداشون عین هم باشه میبینین که رتبه هاشون کاملا به هم نزدیکه. شما هم وقتی رتبه ها و کارنامه ها بیاد میتونین اینو کاملا متوجه شین...

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

بچه های ریاضی بیاد اینجا بگید کدوم سخ تر بود 88 یا 87 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

سعيد باهات موافقم منظور ما هم از سختي اين نيست که نميشه جواب داد اتفاقاً سوالاش از اين لحاظ خيلي خوب بود اما کو وقت؟

مگه قسمت مريخو نميگي؟
    اون که تابلو بود تصور ميشده حالا تو فقط بايد از بين حالت هاي مختلف فعل believe يکيشو انتخاب کني
    خوب من هم گفتم این "یکیش" مورد داشت!من از کجا بدونم الان بوده یا قبلا؟؟؟
    بیخیال بحث در موردش بی فایدس...

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

به مهندسی شیمی که فکر نمیکنم ولی تو یه دانشگاه متوسط میتونی به فکر پلیمر و مواد باشی!
    رتبه بین 8 تا 11 هزار نسبت به پارسال!

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

با این وضعیت رتبه ی من سر به فلک میکشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •