تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 940 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اين دوستاني كه مشكل اجراي بازي دارند ممكنه درصدي از ايراد را به cd بدهيم ولي اگر cd رو حتي 1 بار هم عوض كرده باشند و باز همچين مشكلي داشته باشند اصلاً منطقي نيست كه مشكل را گردنه cd بندازيم.
    من خودم بازي را روي 1 dvd گرفتم ويندوزم هم xp معمولي از همين ها كه رو زمين cd اش را ميفروشن هست اينترنت پرسرعت هم ندارم sp2 هم هست ويندوزم cpu ام تقريباً خوبه رمم هم 2 گيگه.تازه مادربوردم گرافيك onboard هست با اين سيستم من بازي مي كنم فقط گاهي پرش هاي محسوسي دارم در صحنه ها روي كارت گرافيك 512 جدا كه توپه و مشكلي هم نداشتم و هيچ وقت هم پيش نيومده از بازي يا ليگ يا جاي ديگه بپره بيرون dvdام هم هيچ كركي نداشت فقط نصب كردم و بدون dvd ميزنم ميرم بازي مي كنم تو saveكردن هم مشكلي ندارم نه save ام پاك ميشه نه ...
    بهرحال ديدم اينجا همه از اين سوال ها مي كنند تقريباً خيلي تعجب كردم چون احساس مي كردم من هم بايد مشكلي پس با اين داستانها داشته باشم ولي نمي دانم شانسيه يا مورد ديگه راحت بازي مي كنم/
    Last edited by cheetoz_motori; 05-01-2009 at 09:46.

2. این کاربر از cheetoz_motori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان با درود

میشه یه راهنمایی کنین
    من همه پچ‌هایی که فاشیست عزیز قرار دادن رو گرفتم

یه سوال دارم از کجا میتونم بفهمم که ورژن pes 2009 من کدوم نسخع هست؟؟
    همین که میگین 1 یا 1.1 یا ...
    از کجا میشه فهمید

و اگه چه ورژنی رو داشتم میتونم پچ 2 رو بریزم؟؟؟

با سپاس فراوان...
    دوستان میشه راهنمایی کنید آخه تا ساعت 1 بیشتر نیستم

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

به نظر من اين دوستاني كه مشكل اجراي بازي دارند ممكنه درصدي از ايراد را به cd بدهيم ولي اگر cd رو حتي 1 بار هم عوض كرده باشند و باز همچين مشكلي داشته باشند اصلاً منطقي نيست كه مشكل را گردنه cd بندازيم.
    من خودم بازي را روي 1 dvd گرفتم ويندوزم هم xp معمولي از همين ها كه رو زمين cd اش را ميفروشن هست اينترنت پرسرعت هم ندارم sp2 هم هست ويندوزم cpu ام تقريباً خوبه رمم هم 2 گيگه.تازه مادربوردم گرافيك onboard هست با اين سيستم من بازي مي كنم فقط گاهي پرش هاي محسوسي دارم در صحنه ها روي كارت گرافيك 512 جدا كه توپه و مشكلي هم نداشتم و هيچ وقت هم پيش نيومده از بازي يا ليگ يا جاي ديگه بپره بيرون dvdام هم هيچ كركي نداشت فقط نصب كردم و بدون dvd ميزنم ميرم بازي مي كنم تو saveكردن هم مشكلي ندارم نه save ام پاك ميشه نه ...
    بهرحال ديدم اينجا همه از اين سوال ها مي كنند تقريباً خيلي تعجب كردم چون احساس مي كردم من هم بايد مشكلي پس با اين داستانها داشته باشم ولي نمي دانم شانسيه يا مورد ديگه راحت بازي مي كنم/
    سلام دوست عزیز . من مشکلم فقط در قسمت training بازی هست هم در منوی اصلی بازی که training داره و هم در قسمت become a legend یعنی قسمت تمریناتش فقط یه بار فیکس بازی میکنم ولی موقع training match یه دفعه don't send ویندوز

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

google جان
    من وقتی become a legend رو از نو شروع میکنم و تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!! (ارورشم Don't send هستش و مینویسه :
    Pro Evolution Soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
    خواهش میکنم کمکم کنید چون من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم
    (تمام قسمتاش کار میکنن جز این قسمت)
    سلام دوست عزیز مشکل منم در همین بخش هست یعنی training match نمی تونم تمریناتو شروع کنم . میخواستم بدونم شما برای این مشکل چه راه حلی داشتین ؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هنوز مستر لیگ رو با این dvd شروع نکردم چون می ترسم باز هم سیو از بین بره حالا واقعا کسی هست که مود مسترلیگ رو تا چند فصل بره جلو با این pes 2009؟

یه سوال : وقتی میرم به قسمت System setting توی بازی یه گزینه دانلود داره که وقتی روش میزنم مینیویسه New Update is Available بد شروع میکنه به دانلود اون چیزی رو که داره دانلود میکنه رو از جای دیگه میتونم به صورت فایل دانلود کنم و نگه دارم ظاهرا اون چیزی که می خواد دانلود کنه تیم های اتلتیک مادرید اینا رو لایسنس شده میکنه و تعداد زیادی از روستر ها رو آپدیت می کنه لطفا راهنمایی کنید که اون آپدیت رو از چه لینکی می تونم به دست بیارم
    Last edited by Spaniuly; 05-01-2009 at 13:08.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تکنیکی میخوام که وقتی ما با توپ داریم میریم و یکی جلومون تکل میزنه ما که پا به توپ هستیم توپ رو با دو تا پاش بگیره و از روی کسی که تکل میره رد بشه. یعنی بپره.
    این تکنیک وجود داره؟
    اگه وجود نداره به کسانی که این بازی رو میسازن باید سفارش کنیم.
    کسی نمیدونه؟
    لااقل یه جوابی بدین.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نمیدونه؟
    لااقل یه جوابی بدین.
    نه عزیز اون تکنیک توی اون یکی بازی فوتبال هست

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

نه عزیز اون تکنیک توی اون یکی بازی فوتبال هست
    کدوم یکی؟
    یعنی بازی اصلی که تو تلویزیون پخش میشه؟
    شما یه لطف کن به سازنده ی بازی بگو که این تکنیک رو بزاره.
    اگه این کارو بکنن خیلی خوب میشه.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

ببخشید دوستان من چند وقت نبودم - پچ خوب الان چیه تو بورس؟

داره خودمونی میشه mnkamran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Urmia+206SD

پيش فرض

با سلام
    اون عدهای 1 و 2 و 3 و 4 که پایین صفحه ظاهر می شن استراتژی تیم شما هستش
    با تشکر

12. این کاربر از mnkamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •