چگونه میتونیم بفهمیم که ایدیمون اون شخص پاک کرده؟
چگونه میتونیم بفهمیم که ایدیمون اون شخص پاک کرده؟
نمیتونی مگر اینکه از خودش بپرسی !
سلام
لطفا درباره سوالتون بیشتر توضیح بدین
اروری که میاد رو ازش عکس بگیرین اینجا بذارین
برای اینکار باید لینک داشته باشین یعنی لینیکی که وقتی روی استاتوس کلیک بشه مرورگر رو به سمت صفحه ادد کردن هدایت کنه ولی برای Add contacts هیچ لینکی وجود نداره
قبلا یه راه حلی بود که الان دیگه کاربرد نداره و این بود :
آيا در ليست دوستم هستم؟
ولی این راه حل خیلی قدیمیه و روی ورژن 11 فک نمیکنم کاربردی داشته باشه بهترین راه همون هست که Mili_K گفتنوقتي با يك نفر Chat مي كنيد از كجا مي فهميد طرف مقابل شما را در ليست خود Add كرده است يانه! كافي است به طرف مقابل يك PM بدهيم و هنگامي كه جواب طرف مقابل رسيد به بالاي پنجره ي مخصوص PM نگاه كنيد. دو حالت ممكن است رخ دهد:1.اگر طرف مقابل شما را در ليستش نداشته باشد، در بالاي صفحه به صورت زير اسم ها را مشاهده خواهيم كرد:Yahoo Send ID Instant Messenger در اين صورت مي بينيد كه بين ID دوست شما و Instant Messenger فقط يك خط وجود دارد كه اين نشان مي دهد كه طرف مقابل شما را Add نكرده است.2.اگر بين ID دوست شما و Instant Messenger دو خط ديده شود مانند:Yahoo Send ID…Instant Messenger در اين صورت ID شما در ليست دوستان تان وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس ارورش که یاهو مسنجرم میده از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
خیلی ها این مشکل براشون پیش اومده و این ارور براشون میاد تو صفحه های قبل زیاد دربارش صحبت شده . چند صفحه قبل رو بخونید علت این ارور هم میتونه سرعت پایین نت، استفاده از پرو...س و تغییر تنظیمات
کانکشن اینترنت اکسپلورر ، روشن بودن فایروال و با تغییر تو تنظیمات کانکشن یاهو مسنجر باشه
و یا حتی فیلتر بودن !
سلام دوستان
من میخوام وارد یکی از اکانت های قدیمی ام بشم ولی ازم nickname میخواد ولی یادم نیست ... چیکار کنم... 3 بار زدم و اکانتم قفل شد به مدت 1 روز ... حالا باز هم همین سوال رو میپرسه
سلام
اگر آیدی یاهوتون رو یادتون رفته و زمان ساختن آیدی ایمیل دیگه رو داده باشین قسمت forget my yahoo id و از طریق Alternate Email Address و اطلاعاتی مثل تاریخ تولد کشور و postal code که زمان رجیستر کردن وارد
کردین میتونید id رو پیدا کنید
دوستان اینم اروری که میده موقع وصل شدن به یاهو که وصل نمیشه همه چیزم درسته با اون یکی سیستمم وصل میشه با این...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by amirkalak6; 11-01-2013 at 09:20.
سلام...
این مشکل مدتها برای منم پیش اومد جوری که اصلا دیگه نتونستم لاگین بشم و راهنمایی دوستان هم ثمری نداشت و در نهایت مجبور به تعویض ویندوز شدم..... با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد... فقط یک پیشنهاد به دوستان دارم از نسخه 8 مسنجر استفاده کنند خیلی بهتره..نسخه 11 زیاد گیر ممیده و کند عمل میکنه ولی من الان با نسخه 8 کار میکنم و مشکلی نداشتم تا حالا و ا سرعت زیادی هم لاگین میشه و امکاناتشم خوبه...نه با v*p**n مشکلی داره و نه چیز دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)