تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 1178 اولاول ... 294294795195255265275285295305315325335395796291029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه orado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[سلام
    من یه لپ تاپ برای کارای معماری ،برنامه های auto cad ,max می خوام .
    بازی هم قرار نیست باهش بکنم.
    dell D830 بهم معرفی کردن.می خوام بدونم خوبه یا انتخاب بهتری هم میشه داشت؟. مثلا تو مدل های hp.
    1530 dell چطوره ?جواب میده؟ سقف قیمتش تا 1.700
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    ببینید... هر دو مدلی که گفتین خوبن... ضمن این که برای AutoCad و 3dMax ... کانفیگ فوق العاده لازم نیست. ضمن اینکه بودجه ای که اختصاص دادین هم خیلی خوبه... شکل و قیافه و سایز LCD براتون مهم نیست؟ در ضمن این رو هم بگم که سری XPS با نام (Game/Multimedia) منتشر شده و سری D و E با نام (Business and Professional Use+Full port) منتشر شده. البته این به این معنی نیست که هر کدوم فقط به این منظور باید استفاده بشن. اما می خوام بدونین که با این هدف طراحی شدن... من فکر کنم چند مدل Dell و Hp هست که می تونین انتخاب کنین... با بودجه ای که دارین چرا سمت سونی نمیرین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما داری اشتباه میکنی.
    چرا؟؟؟؟؟چون که نمیدونی هر مدل از لپتاپ ها ممکنه چندتا کانفیگ مختلف داشته باشه.یعنی به یه اسم ولی تفاوت های مختلف.
    مثلا همین dell vostro 1510 پنج تا کانفیگ مختلف داره.
    تایید میشه...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لپ تاپ ما بین 1100 تا 1300 چه گزینه هایی پیش نهاد می کنید؟ من میخام که خیلی سنگین نباشه. مانی تور در حد 15 باشه؟ بلوتوث وایرلس دوربین و از این قبیل چیزهای جانبی داشته باشه؟
    در ضمن میخاهم بدونم در تهران گفتند که برو پاساج پایتخت. ایا این محل خوبی برای خرید است؟ ضمانتشون چطوریه؟ جاهای دیگر کجاهاست؟
    وقتی که از خریدار لپ تاپ می خریم چه نکاتی را باید مورد توجه قرار دهیم و چه چیزهایی ازش بگیریم؟
    ببین دوست من... عامل اصلی افزایش وزن لپ تاپ همون بزرگ بودنشه که رابطه مستقیم با سایز lcd داره. به بیان دیگه هر چی lcd تون بزرگتر باشه، وزن لپ تاپتون هم بیشتر میشه... پس اگه می خواین لپ تاپ سبک باشه، برین سمت سایزهای 14 یا 13...
    وایرلس و دوربین رو اکثر مدل ها دارن...
    پاساژ پایتخت برای دیدن مدل ها خوبه و لی یک مقدار قیمت هاشون بالاست. فکر می کنم اگر قبل از رفتن توی فوروم قیمت بگیرین قیمت ها راحتتر دستتون میاد. فقط باید مدلتون رو از اینترنت انتخاب کنین.
    ضمانتنامه هم اگر معتبر باشه خب خیلی بهتره، که اون رو هم می تونین توی فوروم بپرسین.
    موقع خرید هم بستگی به امکاناتی که مدلتون داره مثل کیف لپ تاپ یا سی دی درایور ها و کارت ضمانت و سی دی ویندوز رو معمولا باید بگیرین. البته کیف لپ تاپ و موس و ... ممکنه نباشه... این رو دیگه باید از نمایندگی و گارانتی اصلی بپرسین که چیا داره...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظر شما من بین dell studio 1537 و dell vostro 1510 کدوم رو انتخاب کنم با توجه به اینکه کانفیگ هاشون و قیافه 1537 که خیلی بهتره . خواهشن راهنماییم کنید
    خب این دیگه دقیقا بستگی به سلیقه خودتون و مسلما بودجه تون داره... ضمن اینکه 1537 در مجموع از کانفیگ های مختلف 1510 گرون تره... برای چه کاری می خواین لپ تاپو؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.
    خوب من کانفیگی از این نوت بوک ها رو می خوام که قیمتش 1.300-1.400 باشه.
    -------------------------------------
    یک سوال دیگه:
    تو بعضی از سایت ها نوشته گرافیک 512MB up to 1.7GB .
    یعنی چی؟
    -------------------------------------
    راستی HP DV5-1155 و HP DV7-1070 چطوره؟
    قیمتشون چنده؟
    دوست من... قیمت 1510 یک مقدار پایین اومده و تقریبا اکث کانفیگ هاش زیر 1.300 هستن... اگه خواستین بگیر چند تا از کانفیگ هاش رو براتون بزارم.

وقتی نوشته 512Upto 1.7 یعنی مقدار 512 مگابایتش REAL هست و خود کارت گرافیک انقدره و 1.7 یعنی می تونه تا این مقدار با رم SHARE کنه و از رم کمک بگیره... امیدوارم مفهوم رو رسونده باشم..

1155 با گارانتی ایران اچ پی 1.720
    1070 هم با گارانتی ایران اچ پی 2.080

اگه خواستین بگین کانفیگش رو بذارم براتون...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم.
    این دیگه بستگی به جایی داره که می خری.اونجا کانفیگ لپتاپت رو مشخص می کنی.
    فک کنم یعنی 512mb هست و قابلیت ارتقا تا 1.7gb رو داره.
    hp dv7-1070 حدود 1500 و hp dv5-1155 حدود 1700 هستن.هر دو شون هم مدل های خوب و کارآمدی هستن که hp dv5-1155 از اون یکی جدیدتر و بهتر هستش و اگه بودجتون برسه بهتر از خودش نیست.
    اما من بهتون همون dell vostro 1510 و hp dv5-1135 رو پیشنهاد میدم.(با توجه به کیفیتشون و بودجه ی شما)
    دوست عزیز، فکر کنم دارین اشتباه راهنمایی می کنین...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه لپتاپ حدود 800 تا نهایتا 900 تومان بگیرم

دوستان چه مدل و سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟ چرا؟
    بگین چه استفاده ای از لپ تاپ می خواین بکنین...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین مراکز خرید تو تهران کجاست؟
    اصولا هر جا که بشه ارزونتر پیدا کرد لپ تاپ رو بهترین جاست... شما مدل رو انتخاب کن و قیمت بگیر... هر جا ارزونتر بود از همون جا بخر... فقط مراقب باش دست دوم، باز شده، ویترینی و ... بهتون ندن

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان شما بین :
    Dell vostro 1510 با کنفینگ:"cpu 2.5 6mg cach ,4gb ram , 15.4
    sony fw 170j با کنفینگ:" cpu 2.26 3mg cach ,4gb ram ,16.4
    کدوم رو پیشنهاد میکنید
    این دو مدل حدود 200.000 تومن اختلاف قیمت دارن... براتون مهم نیست این اختلاف؟ برای چه کاری می خواین استفاده کنین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل های زیادی هستش که من فعلن روی مورد خاصی دست نمیذارم فقط بهت میگم چون برای کارهای مهندسی لازم داری حتمن کارت گرافیکش باید دقت کنی از نوع nvidia quadro nvs باشه که مخصوص برنامه های مهندسیه.سراغ گرافیک آنبردها یا بقیه ی گرافیکها از nvidia و ati که مخصوص گیم بازها هستش نری مثل همون xps 1530 که گفتی
    کلن پیشنهاد خوبی بهت کرده.دل سری d غیر از یک مدل که گرافیک آنبورد هست برای کار شما مناسبن.d830 خوبه گرافیکش هم nvidia nvs140 هستش.سعی کن با بالاترین کانفیگ رم و هارد تهیه کنی تا برای کارهای سنگین راحت باشی.من فی دارم زیر 1.800 هستش
    من قیمت دارم از d830 با قیمت 1.590

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •