تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 905 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من پراید کاربراتوری دارم
    شیشه بالا بر سمت راننده کند بالا پایین میشه
    سمت شاگرد هم اولا تیکه تیکه بالا میومد باید صبر میکردم تا باز یکم بره بالا اما الان کلا قطع شده تقویت کنندرم عوض کردم دکمه رو که میزنم فقط تغ تغ میکنه
    مشکل از چیه؟
    ممنوم میشم راهنمایی کنین
    با کهنه شدن ماشین و افتاب و سرما برای پراید چند تا مشکل پیش میاد یکی سیمم کشی که ضعیف میشه
    یکی ریل ها و قطعات که پلاستیکی هستند و زود می شکنند و یا دفرمه می شن
    یکی ضعیف شدن و سفت شدن موتور واتصالات
    که سرویس کردن اون ها کار رو بسیار بهتر می کنه در ضمن معمولا اتصال منفی باتری ضعیف میشه که در کارکرد تمام وسایل پر مصرف مثل فن چراغ و پاورویندو اثر می ذاره شما اگه با احتیاط یه کابل مخصوص منفی به بدنه و باتری بدین تاثیر زیادی می بینید
    برخی ها از رله هم برای شیشه پراید کمک می گیرند که درصورتی که کهنه باشه جواب میده
    ولی اول سرویس و تنظیم شیشه و ریل ها رو فراموش نکنید
    کلید بالابر هم باصطلاح خال می زنه و خراب میشه که بسیار مهمه هر دوش

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام و وقت بخیر
    چند تا سوال داشتم :
    مه شکن (پروژکتور) پارس من فک می کنم که نورش خیلی کم هست و در حد 2-1 متر جلو رو فقط یکم روشن می کنه !!
    برای رفع مشکل راهکار بفرمایید

دوم اینکه شیشه ماشین یکم کثیف شده ، مثل اینکه چربی گرفته باشه و ... ( نور که داخلش می افته واقعا چشم رو اذیت می کنه ، در صورتی که سایر ماشین هایی که داخلشون بودم این مشکل رو ندارن ) برای این مشکل هم راهکار ارائه بفرمایید .

سوم قیمت باطری دلکور / اورون رو اگه دارید بگید لطفا

چهارم : بهترین لنت برای چرخ های جلو چه مارکی هست و چند قیمته ؟
    دوست گرامی کلا نور پروژکتور پرشیا در مقایسه با بقیه حتی سمند خیلی پخش تر و کمتر به نظر می رسه اما تمیز بودن شیشه اون خیلی تاثیر داره
    چربی شیشه ماشین از درون دلیلش فقط داشبورد و اگه روکش چرمی گذاشتیدد و ماشین در افتاب مستقیم گرم بشه پیش یا د موضوعی که خودم خیلی گیرش بودم
    بهترین راه اینه که یه شیشه پاک کن (هانی رایت) معمولی منزیل رور ماشین داشته باشید و شیشه رواز درون با اون تمیز کنید ولی دوباره در افتاب اینطوری یشه
    بهترین باتری که چند ساله روی همه ماشین ها تست کردم و جواب خوبی داده دلکور بوده قیمتش هم برا 2 هفته پیش دارم حدود 220

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    چند وقتیه با باتری ماشینم ( پراید 89 تک سوز ) مشکل داشتم : بد استارت میخورد ، ی وسیله برقی استفاده می کردی رو بقیه تاثیر میذاشت
    حدود ی ماه پیش 3-4 روزی روشنش نکردم و باتری خوابید بردم باتری شارژ کردم درست شد
    اما تا همین هفته پیش موقع روشن کردن دیدم استارت نمیخوره و باید حدود 10 ثانیه سوئیچ بچرخونی تا استارت بخووره و با فلاکت روشن بشه
    بردم باتری سازی گفت که مشکل از اتومات استارت هستش عوضش کردم . چند روزی خوب کار می کرد
    اما امروز دیدم بازم ماشین باتری خالی کرده . باتری به باتری کردم روشن شد
    بردم ی جای باتری سازی گفت مشکل از باتری هست و باتریت باطله باید ی نو بخری
    قضیه استارت هم بهش گفتم ، گفت اونو الکی عوض کردی مشکل از همین باتری بود این چند روزی هم که خوب بود بخاطر نو بودن سیم پیچا بود
    الان دو تا سوال:

1. الان واقعا اون استارت الکی عوض کردم ؟

2. اگه بخوام باتری بخرم ، چ مارک و مدلی خوبه ؟ ( اینم بگم که رو ماشین هیچ سیستم اضافی دیگه ای مثل باند و ... نصب نیست و فابریک خوده ماشینه ـ فقط کولر زیاد استفاده می کنم تو تابستون ) لطفا راهنماییم کنید که چ باتری خوبه
    نمی شه دقیق گفت ولی با تجربه ای در باتری داشتید ممکن بود با تعویض باتری خیلی کار کنه هنوز
    باتری رو حتما عوض کنید و پیشنهاد من دلکور امپرش هم برای پراید فک کنم 65 باشه ازباتری های اسیدی یه ذره بیشتر که خوب جواب می ده و یکی دوسال (اگه و اگه به هیچعنوا باتری خالی نشه )! یعنی اگه نمی خواید چند رو ز از ماشین استفاده کنید بست باتری رو باز کنید --- فکر می کنم 200 باشه حدودا تاریخ تولیدشو هم بخواید که نشونتون بده
    Last edited by kasra2002; 29-08-2014 at 16:39.

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان، چند سوال داشتم، ماشینم پراید 87 دوگانه دستی هستش
    1. گاهی اوقات که کولر میزنم ماشین بیشتر از 110 نمیره! (رو بنزین) پدال گازم احساس میکنم سفتر میشه، تا آخر گاز میدم اما دور موتور از 2.5 بیشتر نمیره! گاهی یدفعه دور میره بالا!
    2. رو گاز، چراغ گاز که به سومی رسید، دیگه ماشین بیشتر از 100 تا نمیره (حتی بدون کولر)
    3. جدیدا از تو کاپوت یه صدای جیغ مانند خفیف میاد، که با گاز دادن بیشتر میشه (هم در جا هم تو حرکت)

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان، چند سوال داشتم، ماشینم پراید 87 دوگانه دستی هستش
    1. گاهی اوقات که کولر میزنم ماشین بیشتر از 110 نمیره! (رو بنزین) پدال گازم احساس میکنم سفتر میشه، تا آخر گاز میدم اما دور موتور از 2.5 بیشتر نمیره! گاهی یدفعه دور میره بالا!
    2. رو گاز، چراغ گاز که به سومی رسید، دیگه ماشین بیشتر از 100 تا نمیره (حتی بدون کولر)
    3. جدیدا از تو کاپوت یه صدای جیغ مانند خفیف میاد، که با گاز دادن بیشتر میشه (هم در جا هم تو حرکت)
    فکر می کنم ماشین شما احتیاج و به یک فیلر گیری و تنظیم موتور همراه با شمع و ف یل تر داره
    صدای جیغ هم به سالم بودن تسمه ها و تنظیم بودن اون ها مطمئن شید اگر فقط در مورد کولر گرفتن این مشکل پیش میاد ممکنه کمپرسور کولر هم سفت یا تسمه اون خراب باشه

8. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

فکر می کنم ماشین شما احتیاج و به یک فیلر گیری و تنظیم موتور همراه با شمع و ف یل تر داره
    صدای جیغ هم به سالم بودن تسمه ها و تنظیم بودن اون ها مطمئن شید اگر فقط در مورد کولر گرفتن این مشکل پیش میاد ممکنه کمپرسور کولر هم سفت یا تسمه اون خراب باشه
    ممنون آقا کسری، حالا اگه صدا از تسمه باشه، بخاطر اینه که شل شده یا خیلی سفته؟ باید چیکارش کنم؟
    از کجا میشه فهمید کمپرسور سفت شده یا نه؟
    راستی وقتی موتور گرم میشه صدای تک تک میاد، فکر کنم صدای سوپاپاس، درسته؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون آقا کسری، حالا اگه صدا از تسمه باشه، بخاطر اینه که شل شده یا خیلی سفته؟ باید چیکارش کنم؟
    از کجا میشه فهمید کمپرسور سفت شده یا نه؟
    راستی وقتی موتور گرم میشه صدای تک تک میاد، فکر کنم صدای سوپاپاس، درسته؟
    شما 100 درصد فیلر گیری لازم دارید بعد از این کارکرد سوپاپ ها شل شدند کاملا درست می شه
    سرویس دوره ای شامل تنظیم و تعوی تسمه و تسمه تایم تعویض شمع و ف ی ل ت ر بنزین و هوا و بعد از فیلرگیری تنظیم موتور رو فراموش نکنید خوب خوب میشه

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    امروز موقع سوار شدن به ماشینم (405) دیدم زیر پای راننده مقدار زیادی آب جمع شده
    سریعا خشکش کردم و رفتم سمت تعمیرگاه تا نشونش بدم که تا رسیدن به تعمیرگاه هم کلی آب دوباره اومد
    رفتم نشون دادم و گفتن ایراد از رادیات بخاری هست و کلا داشبورد و اینا باید باز بشه و رادیات بخاری عوض بشه
    گفتم بهش نکنه ایرادش ساده هست و فقط از اورینگ هست . بعد یه معاینه کرد و گفت رادیاتش یه تیکه هست و اصلا اورینگ نداره و باید کلا عوض بشه
    حالا میخواستم ببینم راست گفته یا نه؟
    آخه مشکل مشابه رو یکی از آشناها داشت و فقط اورینگ رو عوض کرد و درست شد
    میخواستم ببینم نظر شما چیه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    امروز موقع سوار شدن به ماشینم (405) دیدم زیر پای راننده مقدار زیادی آب جمع شده
    سریعا خشکش کردم و رفتم سمت تعمیرگاه تا نشونش بدم که تا رسیدن به تعمیرگاه هم کلی آب دوباره اومد
    رفتم نشون دادم و گفتن ایراد از رادیات بخاری هست و کلا داشبورد و اینا باید باز بشه و رادیات بخاری عوض بشه
    گفتم بهش نکنه ایرادش ساده هست و فقط از اورینگ هست . بعد یه معاینه کرد و گفت رادیاتش یه تیکه هست و اصلا اورینگ نداره و باید کلا عوض بشه
    حالا میخواستم ببینم راست گفته یا نه؟
    آخه مشکل مشابه رو یکی از آشناها داشت و فقط اورینگ رو عوض کرد و درست شد
    میخواستم ببینم نظر شما چیه
    بستگی داره نشتی از کجا باشه ولی معمولا از شکستگی فقسمتی از رابط های رادیاتوره
    شما از درون درب موتور چک کنید شاید جوینت اونجا نشتی داره و اب به درون ماشین راه پیدا می کنه اگه حوصله و دقت به خرج بدین می تونید با باز کردن زیری داشبورد مطمئن شید که نشتی از کجاست
    وگرنه باز کردن داشبورد برای تعوی و تعمیر رادیاتور بخاری هزینه بالایی داره

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نمی شه دقیق گفت ولی با تجربه ای در باتری داشتید ممکن بود با تعویض باتری خیلی کار کنه هنوز
    باتری رو حتما عوض کنید و پیشنهاد من دلکور امپرش هم برای پراید فک کنم 65 باشه ازباتری های اسیدی یه ذره بیشتر که خوب جواب می ده و یکی دوسال (اگه و اگه به هیچعنوا باتری خالی نشه )! یعنی اگه نمی خواید چند رو ز از ماشین استفاده کنید بست باتری رو باز کنید --- فکر می کنم 200 باشه حدودا تاریخ تولیدشو هم بخواید که نشونتون بده

ممنون بابت راهنمایی
    رفتم باتری عوض کردم
    دلکور 55 آمپر خریدم 220 تومن 65 آمپر زیاد بود !!!
    الان تاریخ تولیدشو کجاش زده ؟؟ رو برچسبش که چیزی نزده بود .. جایی حک شده ؟ ( شب بود نتونستم ببینم و اینکه خودم نخریدم یکی دیگه واسم خریدش )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •