الان دو سه روز سرویسم خود به خود!!!!!!!!! جمع اوری شده 28 تومن تمدید کرده بودمخدا شاهد بیش از 20 دفعه شده که زنگ زدم دفتر مرکزی هنوز به هیچ جا نرسیدم دیگه دارم ناامید میشم دوستان چیکار کنم 28 تومنم پرید
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان دو سه روز سرویسم خود به خود!!!!!!!!! جمع اوری شده 28 تومن تمدید کرده بودمخدا شاهد بیش از 20 دفعه شده که زنگ زدم دفتر مرکزی هنوز به هیچ جا نرسیدم دیگه دارم ناامید میشم دوستان چیکار کنم 28 تومنم پرید
![]()
بلواقع اشتباه پستی بود .
Last edited by milad_gta; 23-11-2011 at 13:00.
روزانه و شبانه یکی هست 15 K
اصلا بدرد نمیخوره بنظرم یا 1 مگابیت بگیر یا 512 !!
سلام
ببخشید من توی استان فارس از آسیاتک خیلی وقت هست استفاده میکنم ولی تا چند وقت پیش ویندوزم xp بود و برای استفاده از زمان مجانی باید یک کانکشن میساختم آخر یوزر یک N میزاشتم که از مجانی استفاده بشه حالا ویندوز 7 ریختم همون کانکشن broadband رو همونطور کانکت کردم ولی خیلی تفاوت داره
تفاوتش هم اینه که توی xp تا وصل میشد سرعت نصف میشد ولی الان وصل که میشه سرعتش تفاوتی نداره
جریان چیه؟![]()
تفاوتی نباید داشته باشه
اگه امشب منظورته که امشب سرعت دانلود شبانه زیاد شده!
شاید نتیجه شکایت من برای سرعت شبانه به تنظیم مقررات باشه.دی:
سلام خدمت دوستان عزیز
وضعیت آسیاتک در حال حاضر چجوریاست مخصوصا ساعات رایگانش. شاتل که افتضاحه پارس هم که ظاهرا مشکل داره![]()
در حال حاظر پایداره سرویس هاش
ولی توی ایام محرم مثل سال های گذشته افت میکنه و تا 10..15 محرم سرویس نگیری بهتره![]()
دوستان من شنیدم و توی این تایپک هم دیدم 128 محدود رو سرعت دانلودش رو بالا میبرن درسته؟
یعنی من 512 نگیرم؟
نه
همیشه ساعت 2 حتی تا 7 صبح سرعت دانلودم همیشه 128 میموند ولی تا کانکشن مجانی رو کانکت میکردم سرعت دقیقا نصف میشد
دیشب برای بقیه هم شب عجیبی بود ؟ از ساعت 5 که اینترنت من قطع شده بوده و الانم که report.asiatech.ir باز نمیشه ، سرعتشم که یکم بیشتر از بقیه موقع ها بوده ! تو crm هم حجم باقی موندم unlimited ه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)