Kaspersky Anti-Virus Updates 13 July, 2009
Update - 13 July, 2009Daily
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Anti-Virus Updates 13 July, 2009
Update - 13 July, 2009Daily
دقيقا.چرا كه اگر اين گزينه فعال باشه و تيك كنار آن خورده باشه و آن پرو كسي خاص در سيستم شما فعال نباشه كاسپر به هيچ وجه نميتونه به اينترنت وصل بشه و عملا آپديتي هم صورت نميگيره.
سلام بر اساتید
همان طور که در عکس می بینید کاسپر بنده دارد اسکن { آنتی روتکیت } می کند اما من هیچ گزینه ای برای اعمال این حرکت انجام ندادم !!!!!!!!!!!
در کاسپر هیچ گزینه ای برای این نوع اسکن وجود ندارد Anti Rootkit
می شود در مورد این نوع اسکن به بنده توضیح بدید که به چه دلیل و به چه علت اتفاق می افتد
و چرا فقط آنتی روتکیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟
لطفا مطالب خود را با فونت معمولي بنويسيد.
با سلام چظور میشه کیهای بلاک شده کاسپرسکی 2010 را پاک کرد
سلام دوستان سیستم من
cpu :q6600
ram : 2 gb platinum edition OCZ
ایا نسخه 2010 روی سیستم من بدون هنگ اجرا میشه ؟
من هم فایروال میخوام وهم انتی ویروس
باید از کدوم نسخه استفاده کنم ؟
ایا کسپر مثل اویرا اکانت رایگان نمیده ؟
سلام. یکی به داد من برسه.
این کاسپر اسکای من هر برنامه ای نصب می کنم میبره تو گروه Low Restricted و برنامه اجرا نمی شه. به گروه های دیگه هم که منتقل می کنم بازم برنامه درست کار نمی کنه. نمونش رپیدآپلودر. یه چیز دیگه هم هست. به خاطر کاسپر اسکای من تو سایت هایی مثل مدیافایر نمی تونم چیزی آپ کنم. اگه دوستان می تونن یه تنظیماتی رو برای این دو مورد پیشنهاد بدند که مشکل برنامه هام و فایروال برطرف بشه. ممنون
میشه یک نفر بگه که این پنجره زردی که مرتب باز میشه و دو گزینه Allow و Block داره.
کدوم گزینه رو بهتره بزنم؟
با تشکر
نسخه هاي جديد كاسپر ار نظر صرف منابه سيستم بهبودي قابل ملاحظه اي داشته اند و باعث سنگيني و كندي سيستن نميشوند.البته تعداد برنامه هايي كه با ويندوز استارت ميشن و نيز تركيب و تداخل احتمالي برخي برنامه ها با هم را نيز بايد درنظر گرفت كه مجموعه آنها باهم ممكنه در سرعت سيستم تاثيرگذار باشه.
شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟قرار گرفتن يك برنامه در گروه Low Restricted مانعي براي اجراي آن برنامه نيست.شما اگر به برنامه هايي كه استفاده ميكنيد اطمينان 100% داريد ميتونيد آنها را به گروه Trusted منتقل كنيد تا بدون هيچ مانعي هركاري خواستند انجام بدن.در مورد سايتهايي مانند Mediafire من گاهي اوقات بدون كاسپر هم آپلود در آن سايت را تست كرده ام ولي عملا آپلودي صورت نگرفته كه بنظر ميرسه ارتباطي با كاسپر هم نداشته باشه.
شما از كدام محصول و نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟اين پنجره زرد رنگ در مورد برنامه خاصي از شما سوال ميكنه يا در مورد همه برنامه ها؟اگر در مورد همه برنامه ها سوال ميكنه شما ميتونيد وارد بخش Settings كاسپر بشيد و در قسمت protection در قسمت Interactive Protection تيك مقابل عبارت Select action Automatically را بزنيد تا خود كاسپر در مورد برنامه تصميم گيري كنه و سوالي از شما نپرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)