تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 529 از 762 اولاول ... 29429479519525526527528529530531532533539579629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    به شخصه بسیار خوسحالم که چینی نقد در تاپیک کم کم شکل گرفت تا دوستان کارهای خود رو در بوته نقد دیگران ببینند و در اصلاح کردن مشکلات و احیاناً نقص های کارشان اقدام کنند تا شاهد پیشرفت سریع در کارشون باشند. کار نقد با دست نوشته هایی که به عنوان نقد می نوشتم! دوباره کلید خورد تا باز هم شاهد نظرهای های خلاقانه از سمت دوستان باشیم. فقط یک نکته بسیار بسیار ظریف را در نقد رعایت کنید آن هم پرهیز از نقد جانب دارانه ست!!!
    من عکسی رو در تاپیک قرار دادم . در پی آپلود این عکس هدفی رو دنبال می کردم، که خدارو شکر به هدفم هم رسیدم. هدف بررسی بازخورد برخی دوستان اهل فن!!! بود که جبهه و جانب را در کار لحاظ کرده بودند آن هم به خاطر نقد عکسهای آنها توسط شخص من که ظاهراً این عکس صحنه ی بسیار خوبی برای تاخت و تاز شان شده بود تا دلخوری چند هفته ای خود رو خالی کنند!!! آن هم به بهترین نحو ممکن.
    غرض از این دست نوشته، توصیه ای است برادرانه: هیچ گاه در بوته تقد آنقدر فشار و تندی به خرج ندهیم که کار به شکستن چینی و بند زدن برسد.
    امیدوارم که دوستان همین طور کاهای همدیگر رو به خوبی نقد کنند(البته به دور از هر گونه توهین!) و این روند در تاپیک ادامه داشته باشه.انشاالله.
    از این به بعد هم دیگه دوستانی که از دست نقدهای من عاصی شده بودند، دیگه نقدی به اسم من نمی بینند و میتونن راحت به کارشون ادامه بدن.
    از احسان عزیز هم به خاطر اظهار لطفش ممنونم.

یا حق.
    حامد
    حامد جان این صحبت ها یعنی چه؟!!
    اگه منظورت منم که توی نقد عکس شما بهتون گفتم اگه جایی مشکل داری بگو تا بحث کنیم.
    منم اولین نفری بودم که با شما توی این تاپیک باب دوستی را باز کردم.
    بعدشم شما همه عکس های چند صفحه قبل را به هر شکلی بود نقد میکردید ولی کسی امد بگه چرا؟! پس شما هم در مقابل نقد عکست صبور باش و اگه فکر میکنی اشتباهه به قول خودت با دلایل علمی بیا و بحث کن.

من نمیدونستم یک نقد ساده اینقدر روی ذهن شما تاثیر میزاره والا هرگز نقد نمیکردم.
    از این بابت اگه باعت تکدر خاطرتون شدم عذر میخوام.
    یا حق.

2. 5 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حامد جان این صحبت ها یعنی چه؟!!
    اگه منظورت منم که توی نقد عکس شما بهتون گفتم اگه جایی مشکل داری بگو تا بحث کنیم.
    منم اولین نفری بودم که با شما توی این تاپیک باب دوستی را باز کردم.
    بعدشم شما همه عکس های چند صفحه قبل را به هر شکلی بود نقد میکردید ولی کسی امد بگه چرا؟! پس شما هم در مقابل نقد عکست صبور باش و اگه فکر میکنی اشتباهه به قول خودت با دلایل علمی بیا و بحث کن.

من نمیدونستم یک نقد ساده اینقدر روی ذهن شما تاثیر میزاره والا هرگز نقد نمیکردم.
    از این بابت اگه باعت تکدر خاطرتون شدم عذر میخوام.
    یا حق.
    سلام به همگی
    راستش زیاد فرصت نداشتم ولی نتونستم همینطور از اینجا رد بشم و چیزی نگم .امیدوارم این صحبت ها به رفع سوء تفاهم ها کمک کنه

در مورد نقد کردن من هم با هر دو شما دوستان موافقم و دلیل اصلی اینکه دیگه زیاد عکس نمی زارم همینه که این اواخر دوستان بیشتر یا تعریف می کنن یا لایک می زنن (البته لطف دارند)

ولی همین نقد مفید هم روش داره.حتما می دونید همیشه حتی وقتی خیلی ایراد توی چیزی می بینید بهتره اول یکی دو مورد از خوبی ها رو بگید بعد برید سراغ مشکلات تا تاثیر بیش تری داشته باشه و طرف مقابل هم راحت تر قبول کنه

به نظر من در این مورد NirvanaH حق دارند.با اینکه عکسشون مشکلات زیادی داره و Aless با حوصله هر مشکلی رو که در عکس به نظرشون رسید توضیح دادند ،به نظر من لحنشون مناسب نبود .مخصوصا اون جملات اول که عکس رو با خاک کوچه یکی کردند
    دیگه عکسشون این قدر هم خراب نیست که لایق این جملات باشه :"حامد جان اگه فکر میکنی عکست خوب نیست مجبور نیستی اینجا قرار بدی!"
    اگه منم بودم بهم بر می خورد و حداقل تا مدتی دست و دلم به عکاسی نمی رفت
    فکر می کنم خیلی بهتره که اول خوبی های عکس رو بگیم بعد مشکلات رو لیست کنیم یا راهکار ارائه بدیم. البته می دونم نیت اصلی همه دوستان اینجا چیه ولی روش ارتباط می تونه خیلی تاثیر بزاره .لطفا به این مورد هم توجه کنید

انشاالله عکس ها و نقد های بیشتری از شما ببینیم
    متشکرم

4. 5 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    به شخصه بسیار خوسحالم که چینی نقد در تاپیک کم کم شکل گرفت تا دوستان کارهای خود رو در بوته نقد دیگران ببینند و در اصلاح کردن مشکلات و احیاناً نقص های کارشان اقدام کنند تا شاهد پیشرفت سریع در کارشون باشند. کار نقد با دست نوشته هایی که به عنوان نقد می نوشتم! دوباره کلید خورد تا باز هم شاهد نظرهای های خلاقانه از سمت دوستان باشیم. فقط یک نکته بسیار بسیار ظریف را در نقد رعایت کنید آن هم پرهیز از نقد جانب دارانه ست!!!
    من عکسی رو در تاپیک قرار دادم . در پی آپلود این عکس هدفی رو دنبال می کردم، که خدارو شکر به هدفم هم رسیدم. هدف بررسی بازخورد برخی دوستان اهل فن!!! بود که جبهه و جانب را در کار لحاظ کرده بودند آن هم به خاطر نقد عکسهای آنها توسط شخص من که ظاهراً این عکس صحنه ی بسیار خوبی برای تاخت و تاز شان شده بود تا دلخوری چند هفته ای خود رو خالی کنند!!! آن هم به بهترین نحو ممکن.
    غرض از این دست نوشته، توصیه ای است برادرانه: هیچ گاه در بوته تقد آنقدر فشار و تندی به خرج ندهیم که کار به شکستن چینی و بند زدن برسد.
    امیدوارم که دوستان همین طور کاهای همدیگر رو به خوبی نقد کنند(البته به دور از هر گونه توهین!) و این روند در تاپیک ادامه داشته باشه.انشاالله.
    از این به بعد هم دیگه دوستانی که از دست نقدهای من عاصی شده بودند، دیگه نقدی به اسم من نمی بینند و میتونن راحت به کارشون ادامه بدن.
    از احسان عزیز هم به خاطر اظهار لطفش ممنونم.

یا حق.
    حامد
    اصلا از شما چنین انتظاری نمیرفت !! اومدی یه عکس گذاشتی تا ببینی کی دق و دلی داره بیاد خالی کنه !؟ منظورت از دوستان اهل فن که اومدن جانب داری کردن کیا بوده ؟ و حالا چجوری جانب داری کردن ؟ در ضمن از این حرف شما که گفتی تاخت و تازشان اصلا خوشم نیمد این جور که شما گفتی ظاهرا 2-3 نفر اینجا روی کاراشون ادعا میکنن یا از خود راضین، شما اومدی روی عکسشون ایراد گرفتی اومدن دق و دلی خالی کردن . که اینجا من همچین کسی رو نمیشناسم !
    اصلا رو چه حساب همچین حرفی داری میزنی !!!؟؟ اومدی داری نقد میکنی ما هم استقبال کردیم دیگه این حرف ها چیه !!!؟

به نظر من در این مورد NirvanaH حق دارند.با اینکه عکسشون مشکلات زیادی داره و Aless با حوصله هر مشکلی رو که در عکس به نظرشون رسید توضیح دادند ،به نظر من لحنشون مناسب نبود .مخصوصا اون جملات اول که عکس رو با خاک کوچه یکی کردند
    دیگه عکسشون این قدر هم خراب نیست که لایق این جملات باشه :"حامد جان اگه فکر میکنی عکست خوب نیست مجبور نیستی اینجا قرار بدی!"
    اگه منم بودم بهم بر می خورد و حداقل تا مدتی دست و دلم به عکاسی نمی رفت
    جناب رستمیان چرا اینقدر دل نازکی !؟
    به نظر من Aless حرف کاملا منطقی زده . . .
    Last edited by Spak; 20-07-2011 at 21:51.

6. 4 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

به نظر من همینکه یک کاری بهش انتقاد وارد میشه چه مثبت چه منفی یعنی اینکه بهش توجه شده. لطفا بحث دلگیری و ... بزارین کنار هر کس نظر خاص خودش رو داره همیشه در مورد موفق ترین و بهترین کارها هم انتقادات منفی وجود داره زیاد از نظرات هم دلگیر نشین.

8. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

فکر میکنم بهتره عکسهای این مدلی رو قسمت جلوی تصویر یعنی جایی که به دوربین نزدیکتره رو وضوح بدین و روی این قسمت فوکوس داشته باشین
    موفق باشید[/QUOTE]
    دوست عزیز شاید شما درست بگین اما این کاملا بستگی به سلیقه داره. بعضی مواقع ساختار شکنی میتونه در زیبا شدن نتیجه کار کمک کنه.

خدایا با نام تو
    در پی آپلود این عکس هدفی رو دنبال می کردم، که خدارو شکر به هدفم هم رسیدم. هدف بررسی بازخورد برخی دوستان اهل فن!!! بود
    حامد
    بعید میدونم هدفت این بوده باشه. حامد جان کسی با نقدهای شما مشکلی نداره.

سلام به همگی

Aless با حوصله هر مشکلی رو که در عکس به نظرشون رسید توضیح دادند ،به نظر من لحنشون مناسب نبود .مخصوصا اون جملات اول که عکس رو با خاک کوچه یکی کردند
    سلام جناب رستمیانی عزیز با تمام گفته های شما موافقم به غیر از این جمله ALESS که من کاملا با ایشون موافقم. کاش همه مثل ایشون حوصله داشتن و همه مشکلات عکسامون رو میگفتن تا در کارمون پیشرفتی حاصل بشه. و واقعا اگه جناب حامد میدونستن عکسشون خوب نیست مجبور نبودن اینجا قرارش بدن . لااقل باید ثبتی از ایشون میدیدیم که حرفی برای گفتن در برابر نقدهاشون نمونه . هرچند من حامد رو بیشتر به عنوان منتقد میبینم ویک منتقد عکس حتما نباید عکاس هم باشه به عنوان مثال بهترین و معروفترین منتقدین سینما حتی توانایی ساختن یک فیلم در حد متوسط رو ندارند اما در بهتر شدن روند فیلم سازی در دنیا تاثیر چشمگیری دارند. امیدوارم حامد به کارش در اینجا ادامه بده.
    یا علی
    Last edited by abera; 21-07-2011 at 00:43.

10. 5 کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من اون بحث های صفحه قبل با این صفحه رو نخوندم اما نخونده میتونم بگم بحث خوبی نیست لطفا تمومش کنید

-------------

تقدیم به علی

f/7.1
    60sec
    ISO-80

12. 15 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

عالیه فوکوس کنترل نور رنگ همه چی خوبه کاش کادرو بازتر میگرفتی احسان.
    منظورت ALIsub خودمونه؟

14. 2 کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

بدون شرح ...

نمی دانم به این عکس ها باید بخندم یا گریه کنم .

16. 9 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عالیه فوکوس کنترل نور رنگ همه چی خوبه کاش کادرو بازتر میگرفتی احسان.
    منظورت ALIsub خودمونه؟
    ممنون
    اخه دیگه زمین اجازه نمیداد با اون سه پایه خراب
    بله علی خودمون

-------------
    نیمکت های شهر

Exposure time: 15
    F number: 3.2
    ISO speed rating: 80

18. 10 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

20. 8 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •