سلام
خب این برای شروع
هر سوالی که داشتین ، اینجا بپرسین که سوالمو توی کدوم بخش بپرسم؟دوستان آدرس بخش مورد نظر رو به شما میدن و سوالاتتون رو می پرسین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خب این برای شروع
هر سوالی که داشتین ، اینجا بپرسین که سوالمو توی کدوم بخش بپرسم؟دوستان آدرس بخش مورد نظر رو به شما میدن و سوالاتتون رو می پرسین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما ایمیل میفرستی برای کسی یا تو مسنجر یه چیزی مینویسی دسترسی داری برای اینکه بری حذفش کنی ؟ به ایمیل دیگران دسترسی داری ؟ انتظار دارین دسترسی به پروفایل دیگران دست شما باشه؟
پیشنهاد دادن یا نقد بر مبنای نیاز لحظه ای. حالا فردا که یکی اومد نوشته اش رو از پروفایل شما حذف کرد ( معکوس درخواست شما) ممکن نیست که معترض بشید که اختیار پروفایلتون رو ندارین و هر کسی میتونه بیاد نوشته هاش رو حذف کنه ؟
عزیز من این پیام خودمه شاید یه چیز اشتباه گفته باشیم چرا نمیشه ادیت کرد؟
مدیرا میتونن ( ناظر رو نمی دونم )
ولی کاربر عادی .... نه !
آخه چرا؟ یهو من اومدم رمز اکانتی، حساب بانکی یا... رو اشتباها به یکی دیگه دادم حداقل "اجازه ادیت" رو بدن دیگه
خوب دقت کن. دیآخه چرا؟ یهو من اومدم رمز اکانتی، حساب بانکی یا... رو اشتباها به یکی دیگه دادم حداقل "اجازه ادیت" رو بدن دیگه
منم این ادیت رو لازم دارم ولی چیکار کنیم نمیدن. تو یه فروم دیگه هست که خیلی به کار میاد. بزارن خیلی خوبه.
خوب برین رمز اکانت یا حسابتونو عوض کنین![]()
در ضمن به بچه های بالا بگین پاک کنن وقتی اشتب کردی :دی
سلام
دسترسی دادن به پروفایل دیگران ( چیزی که شما انتظار دارید داشته باشید) کاملا بی معنیه و نقض ابتدایی ترین حق هر کاربره و بس. چنین دسترسی در پی سی ورد داده نخواهد شد.* اگر مطابق گفته دوستمون جایی هست که چنین خطای فاحشی کرده و حق تصمیم درباره پروفایل شخصی رو از کاربرانش گرفته این نشانه نا آگاهی تصمیم گیرندگان اون محیطه و لا غیر و قرار نیست ما اینجا از اشتباهات دیگران کپی برداری کنیم.
شما و هر کس دیگه که در موارد خاص با مشکل مواجه میشه به این شکل، مورد رو در پیام خصوصی بفرمایید تا من رسیدگی کنم. یا گزارش خطا بدید تا توسط ارشد ها رسیدگی بشه.
فقط در زمانی توسط مدیران ارشد در پروفایل ها تغییر ایجاد میشه که قوانین کلی انجمن نقض شده باشه (توهین تبلیغ و ... )
ممنون.
*
این رو خارج از عنوانم میگم به عنوان شخص. تصور اینکه هر باری که میام توی پروفایلم ببینم یک نفری که قبلا متنی اونجا نوشته متنش رو پاک کرده یا عوضش کرده برام غیر قابل هضمه. اینا بخشی از خاطرات من هستن و متعلق به من. و تنها کسی که میتونه و حق داره تغییری توش ایجاد کنه خود من به عنوان صاحب پروفایل هستم.
در ادامهی صحبتهای بابک به این نکته اشاره کنم که تا جایی که میدونم تمام مسئولین میتونن پیغامشون رو تو پروفایل دیگران ادیت کنند
بقیه نمی تونن
اینکه چرا اونها میتونن و ما نمیتونیم به نظرم چیزی نیست که بخوایم بخاطرش معترض بشیم
امکانیه که به کسی که مسئول شده داده شده
کسی که مسئوله
میتونه تاپیک قفل کنه که ما نمیتونیم
میتونه تاپیک پاک کنه که ما نمیتونیم
میتونه اخطار بده که ما نمیتونیم
میتونه ...
و میتونه پیغام ادیت کنه که ما نمیتونیم
اما بهتره همانگونه که مسئولی کاری رو انجام میده توسط آکوا اطلاع رسانی میشه و علت گفته میشه ،
این کار هم علتش رو خود اون مسئول به طریقی به اون کاربر بگه
Excellent
Superb
Splendid
Outstanding
Brilliant
Extraordinary
...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)