تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 529 از 1635 اولاول ... 2942947951952552652752852953053153253353957962910291529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

اخرش کسی به من نگفت بین 1000D و D3000 و الفا 230 با بودجه زیر 600 کدوم بهتره؟
    با اینکه برم سراغ SLR LIKE؟
    می خوام که حتما تنظیمات کامل دستی داشته باشه و لنز هم بخوره

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

1000D دوربین بهتریه اما کنون در رده لنزهای ارزون به خوبی بیکون نیست

D3000 نیکون لنزهای ارزون خوبی داره اما بلافاصله در سری لنزهای متوسط واقعا قیمت های بالایی داره و به پای کنون نمیرسه.

سونی لنزهای ارزونی داره ولی کیفیت چندانی ندارند

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

خودم دنبال nx-10 هستم ببینم تو ایران گیر میاد یا نه ... قیمتش تو سایت های خارجی 700 تا 800 دلار هستش .. تو شب چند تا عکس ازش دیدم راغب به تهیه شدم منتها اگر قیمتش زیاد بالا نره

با این همه توضیحی که دادیم اصرار شما قابل توجه است.
    بله در ایران هست وشما میتوانید در پاساژ مجاور وزارت بهداشت در جمهوری تهیه کنید قیمتش را بیاد نمیاورم ولی از 1 میلین کمتر بود

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

با سلام دوستان

من یک دوربین می خواهم هم فلیمبرداری و هم عکاسی کند.

رنج قیمت من 800 تا 900 هزار تومان است

این خصوصیات را داشته باشد .

1. باتری زود تمام نشود .
    2. تو شب بهترین کیفیت را داشته باشد .
    3. حافظه برای ذخیره کردند مناسب داشته باشد

با تشکر
    عکاسی پاناسونیک دوربین هایی با تاکید بر فیلمبرداری هستند و در بین انها FZ35 به نسبت بهتر است.
    باتری خوبی دارد و در شب کمتر دوربینی خوب عکاسی میکند مگر به ضرب فلاش اکسترنال وایزوی بالا

3. 5 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان عزیز من هنوز به نتیجه کلی در مورد خرید SX 20 IS نرسیدم
    دوستان گل من بالاخره رفتم و یه HX-1 سونی با لوازم و گارانتی خریدم که با خرید کیف و محافظ LCD شد 570 هزار تومان

حالا در مورد پرینتر جهت چاپ عکس هام با کیفیت و ماندگاری عالی سراغ چه مدل و از چه برندی برم ؟
    بالاخره من متوجه نشدم مشکل شما چیست؟اگر منظور شما پرینتر برای عکس است که لطفا بگو چرا پرینتر لازم داری؟اگر میخواهی عکس هات موندگار تر باشند باید از کاغذ مرغوب تر استفاده کنی که در نتیجه مراجع ه به مراکز چاپ عکس این مسئله را تا حدی براورده میکند چون قیمت کاغذ های مرغوب برای پرینتر ت از قیمت دوربینت بیشتر میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

[QUOTE=sastwhc;4818019]1000D دوربین بهتریه اما کنون در رده لنزهای ارزون به خوبی بیکون نیست

D3000 نیکون لنزهای ارزون خوبی داره اما بلافاصله در سری لنزهای متوسط واقعا قیمت های بالایی داره و به پای کنون نمیرسه.

لنز ها رو متوجه شدم اما کیفیت خود دوربین ها رو نه!
    فعلا نمی خوام به سرعت لنز بگیرم فکر کنم لنز همراه دوربین کارمو راه بندازه!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[QUOTE=pini30lin;4818125]
    1000D د

لنز ها رو متوجه شدم اما کیفیت خود دوربین ها رو نه!
    فعلا نمی خوام به سرعت لنز بگیرم فکر کنم لنز همراه دوربین کارمو راه بندازه!
    انتخاب بدنه بعدا شما رو در زمینه ی لنز محدود میکند اگر میحوای با همین بدنه ادامه بدی باید ببینی با چه لنز کیتی عرضه میشه در یک کلام:
    برای آموزش با هم فرق چندانی ندارند(نیکون و کنون رو میگم من سونی رو دوربین نمیدونم در هیچ رده اما اگر قراره بهش ارفاق کنم جاش توی SLR ارزونه) در هر حال فعلا خرجت با D3000 کمتر میشه ولی اگه بخواهی توسعه بدی خیلی گرون میشه و اگر بخواهی با کنون بمونی 1000D رو اول بخر و لنزهاش میتونه بعدها برای بدنه قوی تر بکار بیاد.

ببین اول یادت باشه ما راهنمایی میکنیم شما تصمیم میگیری
    دوم بین کنون و نیکون تفاوت اساسی نیستند بلکه نیازهات اونارو از هم افتراق میده
    سوم روی هم رفته با اینکه من از کنون خوشم میاد ولی اگر محدودیت بودجه داری نیکون برات بهتره
    به سونی فکر نکن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین بهترین انتخاب رو در مغازه میکنی ببین با کدومشون راحتتری از لحاظ قیافه و راحتی در دست و .....

-----------------------------------
    پ.ن.۱
    ببین اگه من یه دانشجو بودم و دچار بیماری وسواس نبودم و آدم منطقی بودم فعلا یه D90 میخریدم بعدها میرفتم از رده نیمه حرفه ای کنون یکی رو انتخاب میکردم(بعدها= 3تا 5 سال بعد)

پ.ن.2
    سونی=کمپانی ژاپنی که سابقا در زمینه والکمن خدا بود الان با یه شرکت عینک سازی یه چیزایی تولید میکنه که خیال میکنه میشه بهش گفت دوربین عکاسی(دوربین فیلمبرداری نیمه حرفه ای و حرفه ایش عالیه)لپ تاپ خوب تولید میکنه و LCDتلویزیون جزء عالی هاست MP3Player ش مزخرفه
    Last edited by sastwhc; 06-04-2010 at 17:47.

7. 4 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در اهواز tz7 موجود نیست.بده این tz7 کنون sx200 خوبه؟
    کیانپارس - سر خیابان 5 شرقی نمایندگی پاناسونیک

9. این کاربر از hamy_jengir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ببین بهتره سونی رو بی‌خیال شی‌.و اینکه بگو که در چه سبکی میخوای‌ عکاسی کنی‌ منظورم اینه که علاقه اصلیت چیه نیکون واسه کارهای stedio خوبه ولی‌ کانون واسه فضای باز حتما دقت کن که در اینده چه میخوای‌ بکنی‌ چون بدنخ روی نوع لنزها و قیمتشون در رده های مختلف خیلی‌ تاثیر داره

11. 2 کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون

چون بودجم محدوده و نمیخوام زیاد برای دوربین خرج کنم و از طرفی یه چیزی مبخوام که بعدا از خریدش پشیمون نشم این قدر وسواس بخرج میدم و سوال می پرسم

شخصا به عکاسی علاقه مندم ولی بصورت حرفه ای دنبالش نمی کنم چون رشته ام نیست
    الانم چون این ترم و ترم اینده عکاسی دارم و تو این دو ترم قراره حالت های مختلف رو کار کنیم پیگیر شدم
    فعلا قراره عمق میدان کار کنیم و گفته لنز زوم بگیریم!

خود منم سونی رو فقط بخاطر قیمتش پرسیدم وگرنه کانن رو بیشتر می پسندم (استاد تاکیدش رو نیکون بود و میگفت تو ایران کانن بیشتر طرفدار داره خودش تازه ترم پیش دکتری عکاسیش رو از فرانسه گرفته و برگشته)
    این طوری که پیداست عکاسی توی سبک های مختلف(بیشتر هنری مثل عمق میدان و ماکرو و ...) رو در فضای ازاد قراره کار کنیم
    واسه همین با توجه به کمبود بودجه باید یه مدلی بگیرم که لنزهاش نسبتا ارزون باشه و رو بدنه های احتمالی اینده جواب بده همین طور نسبتا به روز باشه که مجبور نشم به زودی بدنه عوض کنم

من هم با 1000D و هم با D3000 و هم با 500D کار کردم هر سه تاشون راحت بودن و قیافه هم مهم نیست
    با این وضعیت فکر کنم 3000D بهتر باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون

چون بودجم محدوده و نمیخوام زیاد برای دوربین خرج کنم و از طرفی یه چیزی مبخوام که بعدا از خریدش پشیمون نشم این قدر وسواس بخرج میدم و سوال می پرسم

شخصا به عکاسی علاقه مندم ولی بصورت حرفه ای دنبالش نمی کنم چون رشته ام نیست
    الانم چون این ترم و ترم اینده عکاسی دارم و تو این دو ترم قراره حالت های مختلف رو کار کنیم پیگیر شدم
    فعلا قراره عمق میدان کار کنیم و گفته لنز زوم بگیریم!

خود منم سونی رو فقط بخاطر قیمتش پرسیدم وگرنه کانن رو بیشتر می پسندم (استاد تاکیدش رو نیکون بود و میگفت تو ایران کانن بیشتر طرفدار داره خودش تازه ترم پیش دکتری عکاسیش رو از فرانسه گرفته و برگشته)
    این طوری که پیداست عکاسی توی سبک های مختلف(بیشتر هنری مثل عمق میدان و ماکرو و ...) رو در فضای ازاد قراره کار کنیم
    واسه همین با توجه به کمبود بودجه باید یه مدلی بگیرم که لنزهاش نسبتا ارزون باشه و رو بدنه های احتمالی اینده جواب بده همین طور نسبتا به روز باشه که مجبور نشم به زودی بدنه عوض کنم

من هم با 1000D و هم با D3000 و هم با 500D کار کردم هر سه تاشون راحت بودن و قیافه هم مهم نیست
    با این وضعیت فکر کنم 3000D بهتر باشه؟؟؟
    بخاطره لنز کیت مرغوبش اره نیکون D3000 بهتره ولی لایو ویو نداره یادت باشه(مشکل مهمی نیست)

14. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان توی دوربینای عکاسی کدوم دوربین از همه زومش بیشتره ؟

تو فیلم برداری ها هم همینطور

توی دوربینای کوچیک عکاسی هم همینطور

واسه هر کدوم یه مثال بزنید یعنی بیشترینشو بگید ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •